رفتن به مطلب

کمک کمک بازی بالا نمی آید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی اقا ما امروز رفتیم یک سیستم گرفتیم قطعات سیستم : دارم پشیمون می شم از خریدم :D

p5q

4830 saphire 1gig

ram:2gig bus800 corsair banfsha

cpu:7300

hard:hitachi 250 8mg buffer

dvd rw: samsong 22x sabzrang

power:480green real

vga:4830 1gb sapphire

این همون سیستم حیستی هست که معلوم نیست چش هست !

ببینید من یک بازی تنیس دارم که روی خودم راحت می آید (راحت) ولی روی این سیستم که من جمع کردم اول تبلیغ sega می آید بعد دمو که می خواد بیاد یحو قطع میشه فقط صدای بازی می اید ایراد از چیست ؟ و یک چیزه دیگر هم بگم باز من سیستمم سرعتش فکر می کنم با اینکه amd هست خیلی از این بالاتره :D واقعآ می گم بگین ایراد از چیه؟ بعد dvd wr رو سامسونگ گرفتم از این مشکی ها قیمت 25 تومان ساتا 22 ایکس! بعد می دونید دیر کار می کنه یعنی برا خودم که ایسوس هست می ترکونه ! بعد یک چیزی! تو اینستال بازی هم من فکر کنم باز سرعتم با اینکه سری دوال کور هست بهتره ! بعد یک چیزه دیگه ما این بازی تنیس رو بار اول که گذاشتیم تا وسط با زور رفت بعد ارور اینو داد که یکی از فایلهات خرابه ریخته نمی شه. بعد سی دی رو که شستیم گذاشت ریخته شد که اینطوری شد ! ایراد از چیست ما ضایع نشیم جلو این پسر عممون (میشه ایراد از dvd rw باشه!) آخه بعد سرعتش چی؟

چون حرف اون مهندسه درست عذاب در میاد

منتظرم چون اگر چیزی خراب باشه باید فردا برم خونشون اون قطعه رو عوض کنم .

سیستم خودم :

amd 4000x2

ram:1gig bus800

vga:8500gt

این اینو میاره بالا ولی این سیستمی که جمع کردم نمیاره اینو بالا (بگید اگر چیزیه برم مغازه یارو رو بیارم پایین) یا اگر جیزی کمه زیاد کنم ببینید پسر عمم گیمر اونطوری نیست که بونه رزولویشن چیه

علیرضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی اقا ما امروز رفتیم یک سیستم گرفتیم قطعات سیستم : دارم پشیمون می شم از خریدم :D

p5q

4830 saphire 1gig

dvd rw: Samsong 22x sabzrang

این همون سیستم حیستی هست که معلوم نیست چش هست !

ببینید من یک بازی تنیس دارم که روی خودم راحت می آید (راحت) ولی روی این سیستم که من جمع کردم اول تبلیغ sega می آید بعد دمو که می خواد بیاد یحو قطع میشه فقط صدای بازی می اید ایراد از چیست ؟ و یک چیزه دیگر هم بگم باز من سیستمم سرعتش فکر می کنم با اینکه amd هست خیلی از این بالاتره :D واقعآ می گم بگین ایراد از چیه؟ بعد dvd wr رو سامسونگ گرفتم از این مشکی ها قیمت 25 تومان ساتا 22 ایکس! بعد می دونید دیر کار می کنه یعنی برا خودم که ایسوس هست می ترکونه ! بعد یک چیزی! تو اینستال بازی هم من فکر کنم باز سرعتم با اینکه سری دوال کور هست بهتره ! بعد یک چیزه دیگه ما این بازی تنیس رو بار اول که گذاشتیم تا وسط با زور رفت بعد ارور اینو داد که یکی از فایلهات خرابه ریخته نمی شه. بعد سی دی رو که شستیم گذاشت ریخته شد که اینطوری شد ! ایراد از چیست ما ضایع نشیم جلو این پسر عممون (میشه ایراد از dvd rw باشه!) آخه بعد سرعتش چی؟

چون حرف اون مهندسه درست عذاب در میاد

منتظرم چون اگر چیزی خراب باشه باید فردا برم خونشون اون قطعه رو عوض کنم .

سیستم خودم :

Amd 4000x2

ram:1gig bus800

vga:8500gt

این اینو میاره بالا ولی این سیستمی که جمع کردم نمیاره اینو بالا (بگید اگر چیزیه برم مغازه یارو رو بیارم پایین) یا اگر جیزی کمه زیاد کنم ببینید پسر عمم گیمر اونطوری نیست که بونه رزولویشن چیه

علیرضا مقدم

درود

رضا جان امیدوارم مشکلت حل بشود ولی یک بازی دیگر امتحان کن ببین مشکل چیست ؟؟

یا اینکه خود بازی خراب است یا اینکه dvd wr خراب است که احتمالا نمی تونه CD بخونه

لینک به دیدگاه

سلام

رضا جان تنها راه امتحان با یک بازی دیگه هست و یا اینکه این بازی درست بر روی سیستم شما نصب نشده دوباره سعی کنید و با بازیهای قویتر امتحان کنید مثل کریسیس و ......

رضا جان بچه شدی تنیس چیه :D

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ببینید من 2 بازی دیگر امتحان کردم ریخته شده است و بالام میاد . دو تا قبل از این بازی تنیس که اونا ریخته شد و بازیم کردیم ! ولی این تنیس ریخته شد ولی بالا که میاد این مشکلات پیش میاد ! من فکر کنم ایراد از این سامسونگ 25 تومانی باشه حالا فردا دو وی دی رایتر خودمو می برم تست می کنم

حالا این سیستم برا یک گیمر معمولی متوسط خوب هست که من گرفتم فقط تورو خدا نگید بده که من دیگه دیوونه می شم ! چون این سیستم ابروم بود (حیثیتی بود که اینقدر سوال کردم )

p5q

4830 saphire 1gig

dvd rw: samsong 22x sabzrang

lcd :19wide

و بگم یک کیس هم ماله زمان پنتیوم 4 بود که خالی کردم تو اون بستم !

ویرایش شده توسط alireza_moghadam
لینک به دیدگاه

رضا جان سیستم خوبیه در کل و فکر نمیکنم مشکلی در اجرای بازیهای حال حاضر داشته باشه و باید راحت جواب بده .

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

درود

رضا جان اینکه میگید سیستم AMD سرعتش بیشتره .همینطوره

amd یه جور سرعت کاذب توی محیط ویندوز داره که کاربر پسندتره.خودم اینو تجربه کردم.در ضمن بوت سیستم های amd ازاینتل بالاتر هست.کلا سیستم های اینتل الن تو زمینه ی گیمینگ و اینکدینگ(تبدیل فرمتها)و اورکلاک خیلی از AMD بالا تر هستند و سیستم شما به روز و یکی از بهترینها با کمتزین هزینه هست.در مورد اوبتیک درایو سامسونگ هم بگم که من تا حالا بیشتر از 10 تاشو برای دوستان گرفتم و کسی باهاش مشکل نداشته.

راستی تو جعبه ی سافایر باید یه دونه بازی باشه اونو تست کنید ببینید چطور فریم میده.(البته اگه قرار باشه بازی داشته باشه تو دفترچه اکسسوریش مینویسه که اینا باید همراه کارت باشه.

لینک به دیدگاه

سلام وندال عزیز ببین دفترچم نداره کارته نه بازی! بعد این رم ها تقلبی نباشند لعنت دور از جون به هرچی آدم نامرد دور از جون اساتید این فروم

می رم توی برنامه cpu z تو قسمت رم رم رو زده ddr3 !!!!!!!!!!!!! میشه اینطوری باشه یا رم قلابیه!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی زیاد سرعت خوبی ندارم یارو گفت پتریوت الان تقلبیه اینو بهم داد ! چیکار کنم اگر چیزی هست بگید برم عوض کنم !

اینم کارتیه که گرفتم (کارت گرافیک) البته ماله من 1گیگ هست!

261specimage.jpg

متشکر منتظرم

ویرایش شده توسط alireza_moghadam
لینک به دیدگاه

می رم توی برنامه cpu z تو قسمت رم رم رو زده ddr3 !!!!!!!!!!!!! میشه اینطوری باشه یا رم قلابیه!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی زیاد سرعت خوبی ندارم یارو گفت پتریوت الان تقلبیه اینو بهم داد ! چیکار کنم اگر چیزی هست بگید برم عوض کنم !

رضا جان با این cpu-z هم یک بار امتحان کنید.

http://www.cpuid.com/download/cpuz_149.zip

لینک به دیدگاه

خوب اینم درست شد رضا دمت گرم ببین این کارت گرافیکه ببین تو بازی که میری بازی رو راحت میاره بالاها ! ولی مثلآ هم تو ال سی دی هم تو crt یک حالت لرزشی مثل یک خط از بالا میاد پایین. دوباره از بالا میاد پایین ! ایراد از چیه ! دیگه طرف اینتل نمی رم !

ببین تنظیمات ati اصلآ چه جوریه چون من زیاد با ati کار نکردم ! علت چیه ؟ رمم دو گیگ هستا باس 800 کرسیر بنفش رنگ آیا ارزش داره این 2گیگ دیگه یک ماه دیگه بندازیم یا نه ! چون نمی خوام جلو این پسر عمه ضایع شیم

دمت گرم

لینک به دیدگاه

این کارت گرافیکه ببین تو بازی که میری بازی رو راحت میاره بالاها ! ولی مثلآ هم تو ال سی دی هم تو crt یک حالت لرزشی مثل یک خط از بالا میاد پایین. دوباره از بالا میاد پایین ! ایراد از چیه !

آیا فقط تو یه بازی این مشکل وجود داره یا نه توی چند بازی تست کردید و این مشکل وجود داشته؟؟؟

رمم دو گیگ هستا باس 800 کرسیر بنفش رنگ آیا ارزش داره این 2گیگ دیگه یک ماه دیگه بندازیم یا نه !

قبلا هم خدمتتون عرض کردم اگر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنید به نظر من کافیه ولی اگر از ویستا استفاده میکنید رم رو 4 گیگ کنید .

لینک به دیدگاه

سلام رضا جان ببین این یک گیگ کارت گرافیک سافایر 4830 تا 3 سال دیگه جواب گیما رو با رزولویشن متوسط میده دیگه اره ؟ ببین اونجور گیمری نیست که بودنه رزولویشن چیه ؟ میده یا نه؟ دکت گرم راستی مانیتورش 19 واید هستا ببین نکنه ساسونگ تنظیم نباشه میشه ؟

لینک به دیدگاه

باز هم جواب من رو درست ندادی

آیا فقط تو یه بازی این مشکل وجود داره یا نه توی چند بازی تست کردید و این مشکل وجود داشته؟؟؟

کارت گرافیک سافایر 4830 تا 3 سال دیگه جواب گیما رو با رزولویشن متوسط میده دیگه اره ؟

نمیشه گفت حتما آره ولی حالا حالا ها کافیه و جواب میده خودتون دیگه میدونید هر روز یه بازی داره میاد معلوم نیست شاید تا یک سال دیگه یه بازی بیاد که کارتهای قدرتمند رو هم زیر سوال ببره مشخص نمیکنه رضا جان

لینک به دیدگاه

ببین رضا عزیز تو دمو هاش یک تیکهای کمی می زنه نه اونطوری که کند باشه نه ! ولی تو بازی روون میشه ! روونه روون ! بعد بیتر باعضی موقع ها تو دمو های بازی اذیت می کنه ! نه اینکه اذیت بکنه یعنی اینطوری میشه مانیتور هم 19 واید هستا ولی دیگه خریدیم می دونید چیه نمی تونیم مردم رو توجیه کنیم که این گیم شاید رو این سیستم جواب نده ! فکر میکنه مثلآ مثل 5 6 سال پیش که یم سری یعنی چند تا سی پی یو بود همه گیما رو میاورد بالا ! ولی نمی دونن الان رقابت زیاد شده یعنی هر کی یک تکنولوژی میده بیرون شما یک چیزی بگو ما اینا رو راضی کنیم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(حالا خدا شرو شکر جواب میده دیگه بازی هایی مثل کرایسیس رو تو رزولویشن متوسط ! یعنی فکر می کنه طرف دیگه سیستم گرفته تمام گیم های دنیا رو با رزولویشن عالی میاره بالا ! شما بگو به این جور آدما چی بگم پول کم میدن ما هم سیستم عالی در این رنج براشون جمع می کنیم واقعآ خدا وکیلی که هر جا برن این سیستم رو جمع نمی کنن یعنی فکر م یکنن سرشون کلاه گذاشتیم الله اعلم .

دمت رضا گرم

لینک به دیدگاه

رضا جان حرف شما کاملا درسته.هیچ جا چنین سیتمی رو نمیدن و سعی دارن قطعات ارزون و آشغالی رو به قیمت گزاف رد کنن بره.

اون نویز موجود در تصویر رو خیلی جاها دیدم.یکی از دوستان پلی3 داشت و یه تلویزیون 30 اینچ از سونی دقیقا همین مشکل رو داشت خیلی هم کمرنگ بود ولی هیچکاری نتونستیم بکنیم.من خودم مانیتورم خیلی نویز داره ولی یه مدل دیگه.ببین توجه کن فقط تو بازی پرش داری یا تو محیط ویندوز هم هست.(خوب دقت کن)اینجور مشکلا به کابل مانیتور و اتصالگر کارت به کابل و از بازی هم میتونه باشه.

اینکه توی دموی بازیها میمونه و تیک میزنه تقریبا با این بازی های کپی رایت طبیعی هست.با 8600GTS کراسیس بازی میکردیم تو دموی اول بازی به زحمت 7 تا 10 فریم میگرفت توی (دویل می کری) هم همینجور بود.تو بازی Doom3 هم همینطور بود.حتی اول ورود به مرحله هم تیک میزد تو خیلی از بازی ها هم مشکل نداشت.اگر فریم زدن وحشتناک همست و خیلی ضایع :

به نظر من اول درایور کارت رو آپدیت کن و اگه تغییر نکرد به سراغ گارانتی برو.مثلا کارتهای ATI با GTA IV مشکل دارن که تو درایورهای جدید بهتر شده.

در مورد رم هم بگم که خیلی خوب هست و خوراک گیمه وبا توجه به اینکه کارت 1گیگ هست کافیه. 2 گیگ رم برای سیستم از نوع بهترین و 1گیگ رم کارت گرافیکی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...