رفتن به مطلب

معرفی تکنولوژی لایت اسکریب

Morteza Alidoost
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند تا از دوستان در مورد لایت اسکریب اطلاعات خواستن گفتم شاید این مطلب به درد بچه های تازه کار لیون بخوره (البته همه کهنه کارن)

این تکنولوژی جالب توسط مهندس هیولت پاکارد مطرح و با تلاش شرکت معظم اچ پی عملی و به یک تجارت تبدیل شد. کارش جالبه بدین صورت که شما دیسک رو به صورت پشت و رو داخل درایو نوری قرار میدید و توسط نرم افزارهای مختلف که معروف ترین آنها نرو میباشد طرح سی دی رو

طراحی کرده و رو سیدی اعمال میکنید. حالا این طرح میتونه عکس باشه یا متن فرقی نمیکنه و اینم ذکر کنم که طرح به صورت سیاه و سفید توسط لیزر دستگاه حک میشه.سی دی های مخصوص لایت اسکریب که دارای پوشش خاصی برای این امر تولید میشوند در حال حاضر توی بازار ما کم شدن و در بسته های 10 تایی به قیمت حدود 10 تا 15 هزار تومان با مارکهای متنوع عرضه میشن.

پوشش مخصوص پشت سی دی طبق گفته سازنده ها ضرری ندارند و اگر قبل از انجام چاپ متوجه اثر انگشت یا کثیفی شدید میتونید با یک دستمال مرطوب اقدام به تمیز کردن کنید.

برای پایداری پوشش و نگهداری کیفیت چاپ نباید سی دی در معرض حرارت یا نور مستقیم آفتاب باشد. اگر از مواد آرایشی استفاده میکنید مثل کرم یا لوسین ... مراقب باشید زیاد پوشش سی دی رو لمس نکنید چون ممکنه باعث تغییر رنگ آن شود. درایو های زیادی توی بازارموجود هستن که از این تکنولوژی بهره میبرند و با قیمتهای خیلی مناسب میشد آنها را تهیه ولی در حال حاضر طرفشونم نمیشه رفت من از plextor L890 SA  استفاده کردم به قیمت 41 تومان 1 سال پیش خریداری کردم الان حدود 80 تومان هست(جهت اطلاع).

و در آخر یکی از نرم افزار هایی که برای این کار مناسب هست و دارای نمونه ها و طرح های فراوانی است  SureThing CD-DVD Labeler Deluxe  مباشد.

اینم یه نمونه کار که عکس گرفتم. فکر کنم باید با چی پی ان ببینید چون همه سایتهای آپ عکس شیلتره.

با تشکر

6rrkc1tp0xck6dmuqrq8.jpg

ویرایش شده توسط Core iMan
لینک به دیدگاه

مطلب عالیه

فقط اگر بتونید یکم بیشتر عمقی بگید عالی تر میشه

مثلا اگر بتونید با همین برنامه به صورت تصویری آموزش بدید خوب میشه

من هم همین رایتر رو دارم ولی بلد نیستم

لینک به دیدگاه

کار باهاش خیلی سادست میخواستم لینک قرار بدم گفتم شاید خلاف قوانین باشه یه سرچ کوچولو بزنید پیداش میکنید 22 مگابایت هست. فقط کافیه طر ح رو انتخاب و ویرایش کنیید بعد دکمه پرینت رو بزنید قبلش هم میتونید از دکمه پرینت پری ویو  نمایش مجازی از سیدی قبل از چاپ ببینید. حدودا 15 تا 20 دقیقه بستگی به حجم کار طول میکشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

چند تا از دوستان در مورد لایت اسکریب اطلاعات خواستن گفتم شاید این مطلب به درد بچه های تازه کار لیون بخوره (البته همه کهنه کارن)

این تکنولوژی جالب توسط مهندس هیولت پاکارد مطرح و با تلاش شرکت معظم اچ پی عملی و به یک تجارت تبدیل شد. کارش جالبه بدین صورت که شما دیسک رو به صورت پشت و رو داخل درایو نوری قرار میدید و توسط نرم افزارهای مختلف که معروف ترین آنها نرو میباشد طرح سی دی رو

طراحی کرده و رو سیدی اعمال میکنید. حالا این طرح میتونه عکس باشه یا متن فرقی نمیکنه و اینم ذکر کنم که طرح به صورت سیاه و سفید توسط لیزر دستگاه حک میشه.سی دی های مخصوص لایت اسکریب که دارای پوشش خاصی برای این امر تولید میشوند در حال حاضر توی بازار ما کم شدن و در بسته های 10 تایی به قیمت حدود 10 تا 15 هزار تومان با مارکهای متنوع عرضه میشن.

پوشش مخصوص پشت سی دی طبق گفته سازنده ها ضرری ندارند و اگر قبل از انجام چاپ متوجه اثر انگشت یا کثیفی شدید میتونید با یک دستمال مرطوب اقدام به تمیز کردن کنید.

برای پایداری پوشش و نگهداری کیفیت چاپ نباید سی دی در معرض حرارت یا نور مستقیم آفتاب باشد. اگر از مواد آرایشی استفاده میکنید مثل کرم یا لوسین ... مراقب باشید زیاد پوشش سی دی رو لمس نکنید چون ممکنه باعث تغییر رنگ آن شود. درایو های زیادی توی بازارموجود هستن که از این تکنولوژی بهره میبرند و با قیمتهای خیلی مناسب میشد آنها را تهیه ولی در حال حاضر طرفشونم نمیشه رفت من از plextor L890 SA  استفاده کردم به قیمت 41 تومان 1 سال پیش خریداری کردم الان حدود 80 تومان هست(جهت اطلاع).

و در آخر یکی از نرم افزار هایی که برای این کار مناسب هست و دارای نمونه ها و طرح های فراوانی است  SureThing CD-DVD Labeler Deluxe  مباشد.

اینم یه نمونه کار که عکس گرفتم. فکر کنم باید با چی پی ان ببینید چون همه سایتهای آپ عکس شیلتره.(تمام سایتها خودشون یه قسمت برای این کار دارن نمیدونم چرا سایت لیون به این خوبی از این امکان  محرومه)

با تشکر

6rrkc1tp0xck6dmuqrq8.jpg

اول از همه متشکر به خاطر مطلب مفیدتون و دم این که گذاشتن عکس بسیار سادس

فقط در ویرایشگر کامل زیر قسمت نوشتن متن ها باید گزینه ی آپلود رو انتخاب کنید و عکس رو انتخاب کنید بعد که آپلود شد گزینه ی افزودن به متن رو میزنید بعد یه کدی اون جا که کرسر هست مینویسه که بعد از اسرسال در اون قسمت عکس رو نشون میده!

به همین سادگی:دی

منم درایو پلکستور لایت اسکرایب دارم ولی تا به حال دی وی دی لایت اسکرایب نداشتم که این کارو انجام بدم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...