رفتن به مطلب

دوستان شرمنده بازم کمک با multyplayer bios

tohid63
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و ممنون از تمام راهنمایی که دوستان در حق این بنده حقیر کمک کردن .....

ممنونم و مخصوصا از اقا امید

مشکلم اینجاست که از وقتی ویندوز رئ عوض کردم با cpuz که به اطلا عات سیستم و سی پی یو نگاه میکنم وخودمم حس کردم ضریب مولتی پلیر 6.25 x شده ولی قبلا 12.5 x بود .

از بایوسم ضریب رو به 13 رسوندم ولی وقتی سیستم بالا میاد بازم با 6.25 میاد . هر چی بد بیاری چرا به سیستم ما میاد اسفند دود کنم .......

اینم یه شات بعد از نصب ویستا الانم که به ویستا نگاه میکنم از منوی استارت گزینه هایبرنیت گم شده ... نیست

لینک به دیدگاه

سلام و ممنون از تمام راهنمایی که دوستان در حق این بنده حقیر کمک کردن .....

ممنونم و مخصوصا از اقا امید

مشکلم اینجاست که از وقتی ویندوز رئ عوض کردم با cpuz که به اطلا عات سیستم و سی پی یو نگاه میکنم وخودمم حس کردم ضریب مولتی پلیر 6.25 x شده ولی قبلا 12.5 x بود .

از بایوسم ضریب رو به 13 رسوندم ولی وقتی سیستم بالا میاد بازم با 6.25 میاد . هر چی بد بیاری چرا به سیستم ما میاد اسفند دود کنم .......

اینم یه شات بعد از نصب ویستا الانم که به ویستا نگاه میکنم از منوی استارت گزینه هایبرنیت گم شده ... نیست

سلام توحید جان

شما توسط یه نرم افزاری در ویندوز چند لحظه ای پردازنده تون رو زیر فشار ببرید همچنین در این حالت CPU-Z رو هم از قبل Run کنید.

باز هم MP رو چک کنید و خبرشو بگید.

لینک به دیدگاه

سلام.شما ببین step by step رو دیزیبل کردی؟ C1E رو هم دیزیبل کردی؟ اگه نکردی هردوشون رو دیزیبل کن.

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

ضریب درست میشه ولی قبلا با 3D MARK vantage که بنچ میگرفتم خیلی بالا میداد الان 1000 امتیاز کم میده اونم فقط به سی پی یو

اگه لازم هست شات هم میزارم

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

ضریب درست میشه ولی قبلا با 3D MARK vantage که بنچ میگرفتم خیلی بالا میداد الان 1000 امتیاز کم میده اونم فقط به سی پی یو

اگه لازم هست شات هم میزارم

سلام توحید جان.مطمعنی که فقط به سی پی یو کم میده؟ گرافیک همونه؟ چون ممکنه کارت گرافیکت تو ویندوز قبل اورکلاک نرم افزاری شده باشه که چون ویندوزتو عوض کردی اورکلاکت هم کنسل بشه.پردازندتو هم اورکلاک کردی؟اگه کردی با نرمافزار هایی مثل Set FSB بوده یا از تو بایوس؟ ویندوز قبلت چی بوده و این ویندوز چیه؟چون ممکنه تو تست تاثیر داشته باشه.راستی اون دو مورد بالا رو هم چک کردی؟(باید از تو بایوس چک کنی و CPU-Z نشون نمیده)چون 99% MP به هون دو مورد بالا مربوط میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...