رفتن به مطلب

مانيتور تصوير نمي دهد

hercules
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتيد گرامي

من يه سيستم دارم كه روشن ميشه ولي تك بوق بايوس شنيده نميشه و هيچ تصويري روي مانيتور نمي ياد

البته بگم

پاور رو عوض كردم نشد

باتري مادربورد رو برداشتم نشد

كارت گرافيك رو عوض كردم نشد

cpu هم با روشن شدن سيستم گرم ميشه يعني فكر كنم سالم باشه:|(

لینک به دیدگاه

من يه سيستم دارم كه روشن ميشه ولي تك بوق بايوس شنيده نميشه و هيچ تصويري روي مانيتور نمي ياد

البته بگم

پاور رو عوض كردم نشد

سلام

ددوست عزیز cpu رو دوباره جا بزنید

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم به نظر من مشکل از رم هست.من خودم یه بار این مشکل رو داشتم.رم رو در بیار و در اسلات کناری جا بزن اگه درست نشد با یه رم دیگه امتحان کن.یه بار هم همه ی کابلهای تو کیس رو محکم کن.استارت کن امیدوارم روشن شه.اگه بازم روشن نشند حتما از cpu هست.اگر رمت مشکل داشت راحت گارانتی میشه و یه دونه نوشو باید فروشنده بهت بده.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت اساتيد گرامي و تشكر از اينكه جواب داديد

راستش را بخواهيد من به چند دليل فكر نمي كنم از رم يا cpu باشد البته ممكن است اشتباه كنم كه اگر لطف بفرماييد وتصحيح كنيد ممنون مي شوم

خدمت DOMINATOR عزيز عرض كنم كه cpu رو برداشتم وبعد گذاشتم بازم نشد

البته فكر نميكنم از cpu باشه چون همون طور كه گفتم cpu گرم ميشه و اين يعني كار ميكنه كه فكر كنم ميشه نتيجه گرفت كه سالمه البته اگر اشتباه ميكنم يا نظر شما چيز ديگري است لطفا بفرماييد

در مورد رم هم كه vandal عزيز اشاره كرد بايد بگم چون با در اوردن رم هيچ صداي بوقي شنيده نمي شود احتمالا از رم نيست

بنظر شما چقدر احتمال دارد از مادربورد باشد و اگراز ان باشد ايا با كارهايي مثل اپديت بايوس حل مشود با نه اگه ميشه چجوري چون اصلا سيستم تصوير نميدهد با يه سيستم ديگه ميشه يا چيزي تو اين مايه ها :|

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت اساتيد گرامي و تشكر از اينكه جواب داديد

راستش را بخواهيد من به چند دليل فكر نمي كنم از رم يا cpu باشد البته ممكن است اشتباه كنم كه اگر لطف بفرماييد وتصحيح كنيد ممنون مي شوم

خدمت dominator عزيز عرض كنم كه cpu رو برداشتم وبعد گذاشتم بازم نشد

البته فكر نميكنم از cpu باشه چون همون طور كه گفتم cpu گرم ميشه و اين يعني كار ميكنه كه فكر كنم ميشه نتيجه گرفت كه سالمه البته اگر اشتباه ميكنم يا نظر شما چيز ديگري است لطفا بفرماييد

در مورد رم هم كه vandal عزيز اشاره كرد بايد بگم چون با در اوردن رم هيچ صداي بوقي شنيده نمي شود احتمالا از رم نيست

بنظر شما چقدر احتمال دارد از مادربورد باشد و اگراز ان باشد ايا با كارهايي مثل اپديت بايوس حل مشود با نه اگه ميشه چجوري چون اصلا سيستم تصوير نميدهد با يه سيستم ديگه ميشه يا چيزي تو اين مايه ها :|

درود

دوست من اینجور ایرادها معمولا از مادربورد میشه حدودا 60 درصد . شما گفتین که باطری مادربورد رو در اوردین این کار کافی نیست . باید برق رو کاملا از مادروبرد جدا کنید بعد منفی و مثبت جای باطری رو با یک شی رسانا و فلزی به هم متصل کنید تا بایوس به حالت دیفالت برگرده . اگر مشکل حل نشد به احتمال 60 درصد میتونه از مادروبرد باشه . البته قبل از هر اقدامی یک بار دیگه قطعات خودتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید .

لینک به دیدگاه

البته بگم

پاور رو عوض كردم نشد

درود :

به نظر من مشکل باید از مادر بورد شما باشد

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید چطور این اتفاق افتاد؟؟؟؟؟ آیا یه دفعه این طوری شد؟

لینک به دیدگاه

سلام ببین اول همه ی قطعاتت رو با یک سیستم دیگه تست کن !

لینک به دیدگاه

با سلم خدمت همگي

سلام

دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید چطور این اتفاق افتاد؟؟؟؟؟ آیا یه دفعه این طوری شد؟

يه روز كه سيستم خاموش كردم ديگه فرداش اينطوري بود

سلام ببین اول همه ی قطعاتت رو با یک سیستم دیگه تست کن !

تقريبا تمام قطعات بجز مادربورد و cpu رو تست كردم سالم بود

درود :

به نظر من مشکل باید از مادر بورد شما باشد

بله بنظر خودمم بايد از مادربورد باشه ولي ايا راهي هست كه خودم درستش كنم

لینک به دیدگاه

سلام

من چند سال پیش همچین مشکلی برام پیش اومد که مشکل از مادر برد بود و درست کردنش کار شما نیست باید به جاهایی که تخصص کارشون اینه بفرستید.

لینک به دیدگاه

درود

اینطور که من جمع بندی کردم 100 % مشکل از بورد شما هست.اول به سراغ گارانتی برید و اگر هم نداره به فکر تعمیر باشید.

البته تعمیر هم باید معقولانه و منطقی باشه.یعنی اگه تعمیرکار گفت 50 هزار خرج داره منطق میگه یه بورد نو رو جایگزین کن.امیدوارم حل شه.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

با تشكر از جواب تمامي شما اساتيد گرامي

مادربور رفت براي گارانتي

ممنون از همه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...