رفتن به مطلب

فروش یک دستگاه کولر پردازنده مدلDEEPCOOL ICEEDGE 400 XT

Ata_Se7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام و عرض ادب خدمت سروران و دوستان گل

یک فروند کولر CPU دارم برای فروش فقط به مدت 24 ساعت تست شده و به دلیل خرید ناگهانی WATER COOLER این کولر به فروش میرسد .

خط و خش : ندارد

ضربدیدگی : ندارد

کجی یا فرورفتگی ندارد

خمیر : دارد  ( از خمیر استفاده نشده و فقط روی انگشت تست مرغوبیت شده چون خودم خمیر مرغوب امریکایی دارم )

خلاصه هیچ گونه مشکللی نداشته و نخواهد داشت و به صورت تظمینی تقدیم میشود به خریدار محترم

قیمت اکش تو فروشگاه لیون 75000 هزار تومنه

قیمت در نظر گرفته شده برای این کولر 55  هزار تومن مقطوع و به هیچ عنوان زیر قیمت واگذار نمیشود چون تمام هزینه ها لحاظ شده و برای مصرف کننده بهترین انتخابه

هزینه ارسالم به عهده خریدار محترم

لینک محصول مورد نظر کلیک کنید .....

20110714174417437.jpg

20110714174333250.jpg

201107141744993.jpg

2011071417442453.jpg

عکس ها جایگزین خواهد شد

لینک به دیدگاه

سلام عطا جان. خوب هستید؟ ^_^

به قیمت پایه خریدارم.  چون نوشتی زیر قیمت پایه هم واگذار نمیشه ، دیگه چونه هم نمی زنم.  :D 

فقط یک سوال . از نظر ابعادی تبررسی کردم با کیس گرین magnum 2  مشکلی نداره. شما از نظر ابعادی تست کردی؟ مشکلی نداره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
از خمیر استفاده نشده و فقط روی انگشت تست مرغوبیت شده چون خودم خمیر مرغوب امریکایی دارم

عطا جان انشاا... که دستکش داشتید؟چون خمیرهای دارای نقره سرطان زا هستند و نباید با پوست برخورد داشته باشند!

به قیمت پایه خریدارم.  چون نوشتی زیر قیمت پایه هم واگذار نمیشه ، دیگه چونه هم نمی زنم.  :D

فقط یک سوال . از نظر ابعادی تبررسی کردم با کیس گرین magnum 2  مشکلی نداره. شما از نظر ابعادی تست کردی؟ مشکلی نداره؟

هومن جان حتما باید جا بشه.کولر من از نظر ابعاد 30 درصد از این کولر حجیم تره.براحتی در مگنوم دو جا شده :دی

کم گرفتی این کیست رو ها....

لینک به دیدگاه

ممنون معین جان از راهنمایی.  تو سایت گرین چک کردم و اعداد و ارقام جوری بود که طبق محاسبه باید به راحتی جا بشه ولی همیشه  تجربه در این زمینه خیلی مهمه چون مواردی پیش میاد که قبلا حساب شده نبوده. .   با توجه به تجربیات قبلی شما دیگه خیالم را تحت شد. . @};-

لینک به دیدگاه

سلام

آقا عطا تعویض داری با کولر مستر hyper tx3 ؟؟؟

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103064

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

ببخشید دیر جواب دادم

هومن جان عزیز تا همین لحظه تقدیم جنابعالی فروش فوری هم نداریم

خیلی کولر جمو جوریه و خوش رنگ و هیچ مشکلی با کیس جنابعالی نخواهد داشت

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر معین جان عزیز

نه والا دستکش نداشتم ولی کار ما دیگه از سرطانم گذشته معین جان

تشکر بابت پاسختون در نبود بنده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام

آقا عطا تعویض داری با کولر مستر hyper tx3 ؟؟؟

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103064

سلام

نه متاسفانه دوست ارجمندم

لینک به دیدگاه

سلام 

ببخشید دیر جواب دادم

هومن جان عزیز تا همین لحظه تقدیم جنابعالی فروش فوری هم نداریم

خیلی کولر جمو جوریه و خوش رنگ و هیچ مشکلی با کیس جنابعالی نخواهد داشت

ممنون از راهنمایی.

پیغلم دادم خدمتتون. ;)

لینک به دیدگاه

من هم از همین مدل دارم ، کیس من حداکثر کولرهای 140 میلیمتری داخلش جا می شه ، که اکثر کیس های معمولی همین اندازه هست ، خیلی تحقیق کردم و این کولر بهترین کولری زیر 140 هست که 4تا هیت پایپ داره،واقعا هم کولر زیبایی هست.

در کولرهای زیر 140 خنکترینه ، من 2تا فنه هم روش امتحان کردم 9 درجه دما کاهش پیدا کرد ، ببینید دیگه با 2فن چی می شه ، یه خوبی که داره حتما نباید برای فن دوم دنبال فن 10 سانتی بگردید ، این گیره هایی که داره هم فن 8 سانتی می شه روش بست هم فن 12

دوستان گل در خریدش شک نکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من هم از همین مدل دارم ، کیس من حداکثر کولرهای 140 میلیمتری داخلش جا می شه ، که اکثر کیس های معمولی همین اندازه هست ، خیلی تحقیق کردم و این کولر بهترین کولری زیر 140 هست که 4تا هیت پایپ داره،واقعا هم کولر زیبایی هست.

در کولرهای زیر 140 خنکترینه ، من 2تا فنه هم روش امتحان کردم 9 درجه دما کاهش پیدا کرد ، ببینید دیگه با 2فن چی می شه ، یه خوبی که داره حتما نباید برای فن دوم دنبال فن 10 سانتی بگردید ، این گیره هایی که داره هم فن 8 سانتی می شه روش بست هم فن 12

دوستان گل در خریدش شک نکنید

سلام

جناب وزیری عزیز تشکر میکنم از جنابعالی بابت توضیحات مفیدتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

کولر مورد نظر فروخته شد به کاربر عزیز maxel134  
مبارکشون باشه

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...