رفتن به مطلب

مشکل نداشتن صدا در اسپیکر Center در 5.1 کاناله X530

Pathetique
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

اسپیکر x530 لاجیتک دارم . فیلم بلوری میذارم . اسپیکر وسطی که برای دیالوگهاست کار نمیکنه . به صورت مستقیم هم وصل میکنم به کارت صدا که صدا میاد ولی انقدر کمه که شنیده نمیشه باید اسپیکر وسطی رو بچسبونم به گوشم تا بشنوم . از تنظیمات صدا هم صدای اسپیکر وسط رو تقویت میکنم ولی باز هم نمیاد ( کم میاد )

خیلی ها به این مشکل برخورد کردن ولی تو فروم های ایرانی ندیدم جوابی داده بشه . تو فرومهای خارجی هم سواد من نمیرسه بخوام بخونم . 

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

لینک به دیدگاه

این کارت حرفه ای هست و من که از پشت ویترین مغازه هم ندیدمش ، چه برسه که با اون کار کرده باشم.

این رو برای مزاح گفتم که یک مقدار سر حال بیایی چون این 2 3 روز به مشکلات زیادی خوردی. :lol:

اگر  یک لینک از اون سایت های خارجی را اینجا بگذاری ، یک نگاه می یندازم . اگر چیزی متوجه شدم براتون توضیح می دهم. ;)

لینک به دیدگاه

آره انقدر به مشکل خوردم که اعصابم خورد شد . .....

از خرید مادربورد و گرون شدن رم و نصب و کولر و الان هم اور گرفته تا .....

کدوم کارت ؟

http://en.kioskea.net/forum/affich-12500-5-1-surround-speakers-not-working

http://forums.pcper.com/showthread.php?439762-problem-with-center-speaker-(5-1)

http://forums.overclockersclub.com/index.php?showtopic=83627

http://www.bing.com/search?q=5.1+Center+Speaker+Not+working&go=&qs=n&form=QBRE&pq=5.1+center+speaker+not+working&sc=0-0&sp=-1&sk=

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090912143406AAdEyuf

این تاپیک ها هست ...

مرسی از شما .

ویرایش شده توسط Pathetique
لینک به دیدگاه

منظورم همون اسپیکر بود :D . اشتباه تایپ کردم.

لینک به دیدگاه

نه بابا اونقدر هم حرفه ای نیست :دی

در مقابل z5500 چیزی نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من هم مدت زیادی با مشکل مشابه شما دست به گریبون بودم با اسپیکر z506 لاجیتک.هر جا هم سرچ کردم راهکار واضح و مطمئن پیدا نکردم و راه حل ها جوابگو نبودن.این بود که تصمیم گرفتم بر حسب آزمون و خطا به نتیجه مناسب برسم و رسیدم!

برای من در ویندوز7 اسپیکرهای rear کار نمیکردن و در ویندوز8 اسپیکر left rear کار نمیکرد!

اما راه حل :دی

شما اول از همه درایورهای کارت صداتون رو کامل آن اینستال کنید.بعد با یه برنامه مطمئن و قوی مثل DriverScanner جدیدترین و بهینه ترین درایور کارت صداتون رو نصب کنید و ریستارت.

مشکل شما قاعدتاً بایستی حل بشه.

لینک به دیدگاه

ویندوز رو عوض کردم درایور آپدیت رو نصب کردم مشکل که حل نشد هیچ اسپیکر سمت چپ هم کار نمیکنه . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ویندوز رو عوض کردم درایور آپدیت رو نصب کردم مشکل که حل نشد هیچ اسپیکر سمت چپ هم کار نمیکنه . 

مدل کارت صدا چیه؟ اگه آنبورده مدل مادربرد ؟

از برنامه ای که گفتم استفاده کردید یا از سی دی درایورها؟

بعضی مدل های کریتیو بعد از نصب درایور درخواست رجیستر شدن میکنن که بعد از اینکه رجیستر میکنید بهتون ویجت میده که نصب کنید.اون ویجت ها رو نصب نکنید!

لینک به دیدگاه

والا من شنیدم این اسپکر اگزوز ( یه اصطلاح) داره که من نمیدونم چیه !! و اون زود میسوزه ...کلا نمیدونم اگزوزش چیه و اگه بسوزه چی میشه ولی خب گفتم شاید کمکی کرده باشم

لینک به دیدگاه

آنبرد هست . Realtek HD هست . از سایت خودش دانلود کردم آخرین نسخه رو .

Asus z77 v-pro

لینک به دیدگاه

من خودم همين مشكل رو ماه ها داشتم

پليرم رو عوض كردم مشكل حل شد

من با kmplayer كه فيلم مي ديدم 2 تا از اسپيكر ها كار نمي كرد ولي وقتي با jet audio تست كردم مشكل حل شد و تمام اسپيكر ها فول صدا دارند

با يه پلير ديگه تست كن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش جون اگر اشتباه نکنم

ما ایجاد صدا از چهار قیمت داریم

1- خوندن فایل توسط پلیر دیسک

2-  خوندن فایل و کد شدن برای خروجی

3- خروجی کارت صدا

4- اسپیکر ها

احتمال های دونه دونه  رو از جاهای مختلف تست بگیر

واسه اینکه خیالت از کارت صدا و اسپیکر ها راحت بشه فکر کنم در قسمت هایی از تنظیمات کارت صدا یه جایی باید باشه واسه تست اسپیکرها ببین صدا بیرون میاد ازش یا نه

تستش یه حالتی هست که دونه دونه اسپیکرها رو تست می کنه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

از powerdvd و daum player و TotalMedia Theatre 5 هم استفاده کردم مشکل پا بر جاست ...

-------------

چون روی کامپیوتر قبلیم هم تست کردم همین بود پس مشکل از کارت صدا نیست . اسپیکر ها هم همه سالم هستن . صدا دارن . چند فیلم بلوری و چند فیلم mkv با صدای 5.1 تست شده . همچنین فیلم ها روی هارد هستن نه bluray rom که دیسک باشه .. مشکل از جای دیگس

اگه کسی که اینگلیسی بلده بتونه یکی از اون تاپیک ها رو بخونه ممنون میشم . 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من هم دقیقا اسپیکر شمارو دارم اسپیکرت مشکل نداره هم بخاطر codec های سیستمت میتونه باشه که k-lite جدیدرو نصب کن.

من با مدیا پلیر و وین امپ کار میکردم با این نرم افزارها نتونستم Center رو فعال کنم با KM player یه تنظیمی بهت میگم همه کانالات فعال میشه.

برنامه KM رو باز کن کیلیک راست بزن برو تو option بعد prefrence بعد تو قسمت Audio processing گزینه Resample/Output رو بزن. تو قسمت OUTPUT باکس Speaker گزینه

3/2+sw:5.1 channel رو انتخاب کن برنامه رو ببند ببین درست میشه یا نه اگه دیدی باز صدا کمه تو همون prefrence بعد Audio processing تو قسمت renderer گزینه مربوط به کارت صوتی و اسپیکر خودت رو انتخاب کن. در سیستم من ....Speaker (realtek high def

لینک به دیدگاه

در حال تست هستم عزیز . اینجا مینویسم . ولی متأسفانه km بلوری پخش نمیکنه و اون فیلمهای mkv 5.1 که داشتم هم دیگه ندارم همش پرید ...

klite رو دانلود کنم حتمأ ؟

راستی الان یادم اومد که اون موقع این تنظیمات رو برای mkv تست کرده بودم و باز هم اسپیکر وسط صدا نداشت . 

----

سعید جان چی رو تست کنم ؟ 

اون عکسی که گذاشتی برای manager کارتهای صدای realtek هست که خودکار نصب میشه بعد از نصب کارت صدا . تنظیمات اون رو هم انجام دادم .

پ ن : HyperX ها رو فروختی ؟

لینک به دیدگاه

بله KLITE رو حتما نصب کن چون codec همه چیو داره. من این تنظیماتی که گفتم فقط KM تست کردم.

لینک به دیدگاه

برنامه ای که باهاش Blu ray میبینیو اسمشو و لینک دانلود شو بزار ببینم میشه کاریش کرد؟

لینک به دیدگاه

کدوم ورژن دوست عزیز؟ من 11 رو دارم.

لینک به دیدگاه

چک کردم دوست عزیز ولی تو تنظیماتش فقط باید تو قسمت Audio بزارید رو 6 اسپیکر. تنظیمه دیگه نداره.

تو KM تست کردین ببینید همه کانالا صدا دارن یا نه؟ با تنظیماتی که گفتم.

لینک به دیدگاه

km رو الان ندارم فیلمی که 5.1 باشه ولی قبلأ این تنظیمات رو انجام دادم مطمئنم . نشده . 

شما این کار رو که انجام دادی دیالوگ ها از اسپیکر center میاد بیرون دیگه درسته ؟ بقیه اسپیکر ها هم کار خودشون رو میکنن ؟ یه صدا نباشه همه جا پخش شه :دی مثل اینکه mp3 استریو بذاریم بعد پخش کنیم به کل اسپیکر ها بگیم به به 5.1 شد :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...