رفتن به مطلب

مشکل با سرعت پایین هارد SSD کینگ استون

sadeghdota
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من دیشب یک هارد kingstone 60G مدل SV200 خریدم

الان که ویندوز 8 روش نصب کردم وقتی یک فیلم رو از روی دسکتاپ کنار خودش کپی میکنم سرعت کپی از 130 مگابایت در ثانیه شروع میشه و به 50 مگابایت میرسه...

ssd من sata 3 هست و با کابل ساتا 6 گیگا بیت به اولین سوکت 6گیگا بیت کامپیوترم وصلش کردم.(البته با یه کابل 6 گیگ دیگه به سوکت 3 گیگ هم وصلش کردم که سرعتش رو امتحان کنم...ولی تغییری نکرد)

توی تنظیمات بایوسم (که بایوسم آپدیت شده به 3603 (آخرین ورزن بایوس)) Advanced\sataconfiguration رو روی AHCI گذاشتم و SSD رو Enable کردم.

کابل ساتا مشکی رنگ هست و عوضش هم کردم اما مشکل رفع نشده...

مادربورد من maximus iv exterm هست.(ایسوز)

*

JMicron_V117631_Win8_beta

Marvell_V1201027_Win8

Intel_MEI_V8.1.0.1191_Win8_Beta

اینا رو هم نصب کردم ولی تاثیری نداشتند.

یه بنچ مارک گرفتم که نتایجش خوبه...ولی در عمل سرعت کپی پایینه...آیا این طبیعی هست؟

به نظر شما من باید چی کار کنم؟

post-10397-0-92399000-1358856936_thumb.gif

لینک به دیدگاه

ببین من یه مشکل با sata 3 مادربورد رمپیج 3 اکستریم داشتم اونم به خاطر چیپ های شرکت هایی مثل مارول و مایکرون هست که لنز pci e رو تبدیل می کنن به sata3 اولش که ویندوز نصب کردم 350 400 بود سرعتم که گفتم طبیعی هست چون چیپ ست خوب نیست

ولی بعد ها مشکل هاد تر شد و اصلا Ssd بالا نیومد کابل رو با یکی از این کابل های قرمز 700 تومنی عوض کردم (آکبند از بازار خریدم) اومد بالا کابل قبلیش خیلی خوب بود ولی انگار کابل ها فرسوده می شن! در اصر اسمبل های چند باره.

این بار سرعتم روی 280 280 هست و تکون نمی خوره عملا ساتا 2 شده.

شما حتما مسئله ی کابل رو جدی بگیر.

لینک به دیدگاه

"ببین من یه مشکل با sata 3 مادربورد رمپیج 3 اکستریم داشتم اونم به خاطر چیپ های شرکت هایی مثل مارول و مایکرون هست که لنز pci e رو تبدیل می کنن"

لطفا توضیح بیشتری بدید

لینک به دیدگاه

ببین من یه مشکل با sata 3 مادربورد رمپیج 3 اکستریم داشتم اونم به خاطر چیپ های شرکت هایی مثل مارول و مایکرون هست که لنز pci e رو تبدیل می کنن به sata3 اولش که ویندوز نصب کردم 350 400 بود سرعتم که گفتم طبیعی هست چون چیپ ست خوب نیست

ولی بعد ها مشکل هاد تر شد و اصلا Ssd بالا نیومد کابل رو با یکی از این کابل های قرمز 700 تومنی عوض کردم (آکبند از بازار خریدم) اومد بالا کابل قبلیش خیلی خوب بود ولی انگار کابل ها فرسوده می شن! در اصر اسمبل های چند باره.

این بار سرعتم روی 280 280 هست و تکون نمی خوره عملا ساتا 2 شده.

شما حتما مسئله ی کابل رو جدی بگیر.

الان من چی کار کنم؟

لنز باید عوض کنم ؟

کابل باید عوض بشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...