رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید racing wheel

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام و شب بخیر به تمامی دوستان.

تازه فهمیدم که بازی کردن بازی های ریسینگ با فرمان خیلی بیشتر از اسپم زدن حال میده:دی

دوستان اگر چند مدل که توی بازار پیدا میشه رو با قیمت پیشنهاد بدن ممنون میشم.

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محصول حرفه ای بگیر که طول عمر بالا و کیفیت مناسب داشته باشه ...

تو بازار ما دو مدل G25 و G27  از برند لاجیتک هـسـتن که G27 Racing Wheel آخرین قیمتش فک کنم  1200 بود.الان بیشترم شده احتمالا

3813G27.jpg

مدل Driving Force GT هم فکر کنم قبلا 1 تومن بود.

5442213025240794da2f0afe69f7.jpg

اینا قیمتای 2 ماه پیش یکی از نمایندگیای لاجیتک بود.

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

اون کلاچ داره منو درگیر خودش کرده

بازی هست که توش کلاچ اثر کنه ؟؟؟؟؟؟؟

بعد یه سوال دیگه

من 5-6 سال پیش یه مدل دیدم فرمونش یه حالتی بود نمیتونم توضیح بدم

مثلا فرمون رو تا ته میچرخوندی وضعیت چرخا تو بازیتو اون حالت نمیموند

یا مثلا 10 درجه فرمون رو کج میکردی اون 10 درجه یکبار اثر میکرد و در عین اینکه فرمون دست من کجه ولی چرخای ماشین صافه!!

خواستم ببینم الانی ها هم این شکلی ان عایا ؟

یعنی بهبودی صورت نگرفته ؟

لینک به دیدگاه

بهترین و کاملترینش ویل G27 هست و بهترین شبیه ساز ماشین سواری هم LFS که هر کدومش بدون دیگری ناقصه. اینجا را هم ببینید.

ویرایش شده توسط mostafaa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اون کلاچ داره منو درگیر خودش کرده

بازی هست که توش کلاچ اثر کنه ؟؟؟؟؟؟؟

بعد یه سوال دیگه

من 5-6 سال پیش یه مدل دیدم فرمونش یه حالتی بود نمیتونم توضیح بدم

مثلا فرمون رو تا ته میچرخوندی وضعیت چرخا تو بازیتو اون حالت نمیموند

یا مثلا 10 درجه فرمون رو کج میکردی اون 10 درجه یکبار اثر میکرد و در عین اینکه فرمون دست من کجه ولی چرخای ماشین صافه!!

خواستم ببینم الانی ها هم این شکلی ان عایا ؟

یعنی بهبودی صورت نگرفته ؟

والا من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم 1200 - 1500 پول ویل بدم! ولی یکی از دوستان خریده بود زمان ارزونی میگفت کلاچ اثر داره.برا دنده عوض کردن ولی مثلا برا تیک آف نمیشه.برا دریف ولی میشه ازش استفاده کرد به شرطی که در بازی تعریف شده باشه.ویژگی این مدل های لاجیتک اینه که برا بیشتر بازی های ریسینگ قابل اجراس.اون تعدادی هم که خوب اجرا نمیشن بازیهای قدیمی اند....

مدلهای ارزون و متفرقه که ذره فرمون بچرخونی ماشین میره تو باقالیا ولی این مدل های لاجیتک هرچقدر فرمون بچرخونی تقریبا به همون میزان ماشین میپیچه البته بازم مثل فرمون واقعی نیست ولی خیلی سعی شده به واقعیت نزدیک شه.

-----------------------

به نظرم 6 تا مانیتور با آی فینیتی وصل کنی و با این ویل جی 27 بشینی بازی کنی لذت رانندگی دو چندان میشه (*)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خیلی بخوام هزینه کنم 200 هزار تومن هست. نه 1 تومن!!!!! مگه چند تا بازی ریسینگ خوب داریم؟

حالا توی رنج 200 تومن چی خوبه بخرم؟؟

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

این g27 ماه های نه چندان دور بین 350 تا 400 قیمت داشت هی ما ابرو مینداختیم بالا بالا ناز می کردیم نگرفتیم آخرش خشم طبیعت زد به کمرمون شد بالای یک میلیونو شیشصد حالا فروشنده محترم ابرو میندازه بالا بالا :D

اگه چپت پره که برو طرف همین لاجیتک g25 یا g27 اگه نه یکسری فرمونهای دیگه به نام لامبورگینی هست قیمتش صدو خورده ایه فراسو هم چندتا مدل داره فرمون زیر 400 500 همش یک آشغالند هیچ فرقی ندارند

اما این لامصب g27 موتور داره تو بازی چرخ ماشین میوفته تو دست انداز دقیقا حالت طبیعی رو برایت رو فرمون اجرا می کنه یا سر پیچا فشار میاد به چرخای جولو فرمون با موتورش به زور فرمونو بر می گردونه خیلی حس خوبی داره

بفرما 1,550,000 تومان نا قابل

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=32009

ویرایش شده توسط salmanclever
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

G27 خردادماه 370 تومن بود!!!!!!!! به قول این دوستمون ناز میکردیم ابرو بالا مینداختیم...واقعا دلم میخواد خودمو بکشم....آخه این چه وضیه؟! من امروز یه جا پرسیدم گفت 1500 آخرین قیمت بوده بخوای برات قیمت آخر بگیرم! چون از دیروز به نمایندگیا زنگ میزدن که نفروشید تا قیمت جدید رو $  که شده 3700 بهتون بدیم...

فراسو هم فرمونش مزخرفه! ده درجه بچرخونی ماشین 30 درجه منحرف میشه

راستی برا این ویل ها استند هم هستش . البته من رو میز رو ترجیح میدم :

G27-1-w.jpg

G27-2-w13376891234fbb842325bbf.jpg

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

g27 هیچ وقت 270 نبوده!!!

من خودم چند سالی هستش که g25 دارم و در مورد سئوال های دوستان باید بگم که برای همه چیزش تنظیم داره و مثلا چرخش فرمون تا 900 درجه قابل تنظیم هستش و همچنین سفتی و نرمی فرمون یا میزان Force FeedBack و خیلی تنظیمات دیگه. استفاده از کلاچ هم به بازی بستگی داره که توش تعریف شده باشه یا نه. مثلا همین LFS که دوستمون گفتن کاملا از کلاچ استفاده میکنه و تیک آف و نیم کلاچ و ... هم میشه باهاش انجام داد. در کل اگر واقعا عشق رانندگی هستید شاید بشه گفت حتی با قیمت های الان هم یه جورایی ارزشش رو داره. ولی این که چقدر تجربه شما نزدیک به واقعیت باشه خیلی زیاد بستگی به بازی داره که خوب بتونه از قابلیت های فرمون استفاده بکنه یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
g27 هیچ وقت 270 نبوده!!!

من خودم چند سالی هستش که g25 دارم و در مورد سئوال های دوستان باید بگم که برای همه چیزش تنظیم داره و مثلا چرخش فرمون تا 900 درجه قابل تنظیم هستش و همچنین سفتی و نرمی فرمون یا میزان Force FeedBack و خیلی تنظیمات دیگه. استفاده از کلاچ هم به بازی بستگی داره که توش تعریف شده باشه یا نه. مثلا همین LFS که دوستمون گفتن کاملا از کلاچ استفاده میکنه و تیک آف و نیم کلاچ و ... هم میشه باهاش انجام داد. در کل اگر واقعا عشق رانندگی هستید شاید بشه گفت حتی با قیمت های الان هم یه جورایی ارزشش رو داره. ولی این که چقدر تجربه شما نزدیک به واقعیت باشه خیلی زیاد بستگی به بازی داره که خوب بتونه از قابلیت های فرمون استفاده بکنه یا نه

ببخشید 370 بود! البته تا 350 هم میشد پیدا کرد.من اشتباه نوشته بودم. پستم رو ویرایش کردم.یادمه کارکرده شو تو پی تی 270 فروختن.

سپاس

لینک به دیدگاه

فراسو و امثالهم دیجیتال هستند و هیچ دقتی ندارند کیفیتشون پائینه یعنی بچه 12 ساله شاید بتونه یه سال نگهش داره و باهاشون نمیشه شبیه ساز بازی کرد چون اصلا برای این کار ساخته نشدند. برای بازیهای غیر شبیه ساز خوبه قیمتشون هم پائینه البته قبلا 40 تومن بود الان شده 200 تومن ظاهرا.

اما اگر حرفه ای هستید باید پول خرج کنید و یکی از این دو مدل که دوستمون معرفی کردند را بگیرید که آنالوگ هستند و با فرمون و کلاچ و ترمز واقعی هیچ فرقی ندارند.

منظور از دیجیتال و آنالوگ هم نوع خوانش داده ها هست. در آنالوگ فرمان که 42 درجه میچرخه یا کلاچ که 23 درصد درگیر هست و ... دقیقا توی بازی هم به همین مقدار اعمال میشه اما دیجیتال کارکردش همونطور که دوستومون گفتند شما فرمون را از 0 تا 10 درجه که میچرخونی توی بازی رو 30 درجه ثابت هست.

بعد هم توی ویلهای حرفه ای شما لگد فرمان  یا سفت شدنش را دقیقا مثل حالت واقعی حس میکنید. این کجا و آن کجا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر اینطوری باشه که اصلا نمیصرفه.

ماشین بابامو بردارم برم بیرون بزنم به در و دیوار بصرفه تره:دی

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

رفیق با این وضع خوشگل اسکونتمون فعلا باید دور همه چیز رو ی خط کلفت کلفت قرمز بکشیم ..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...