رفتن به مطلب

msi afterburner exterme

amir311
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام میدونم جاش اینجا نیست ولی از بس دنبالش گشتم کلافه شدم نسخه msi afterburner extreme رو میخواستم اگه کسی داره دریغ نکنه نسخه اصلیشو میخواهم خواهش میکنم

لینک به دیدگاه

خیلی جالب هستش که با اولین پستتون درخواست چنین برنامه ای رو دارید. جسارتاً می تونم بدونم این برنامه رو برای چه کاری می خواهید ؟

@};- 

لینک به دیدگاه

خیلی جالب هستش که با اولین پستتون درخواست چنین برنامه ای رو دارید. جسارتاً می تونم بدونم این برنامه رو برای چه کاری می خواهید ؟

@};-

مگه درخواست این برنامه جرمه!!!

مگه غیر قانونیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

شما میتونید به این لینک برید و هر چی که میخواید رو دانلود کنید..

http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

لینک به دیدگاه

هر کسی اجازه داشتن چنین برنامه ای رو نداره میلاد جان. برنامه AB extreme به نام هستش. یعنی مثلاً :

65345614455457782085.jpg

چون این نرم افزار می تونه کنترل کامل روی کارت به شما بده و اگر فرد ناشی باشه می تونه کارت رو به فنا بده. برای همین هم فرد حرفه ای فرم مخصوصی رو پر می کنه تا نرم افزار رو بهش بدند و توی اون فرم اشاره شده که نبایستی این نرم افزار رو پابلیک کنه و به کسی بده.

نکته جالب ترش این جاست که افراد mainstream user  این داستان رو نمی دونند. نکته بعدی اینه که آخرین ورژن AB تمامی کارهای سیف که یک کاربر نیاز داره روی ایر رو بهش می ده. حتی تا ولتاژ 1.35 ولی این برنامه AB Extreme تا 1.7 ولت به بعضی از GPU ها می تونه بده که برای ایر نیستش و فقط برای اکستریم اورکلاکینگ هستش.

مثلاً توی آمریکا فروش سلاح آزاده ، بعدش طرف می ره مغازه اسلحه فروشی و تقاضای راکت لانچر می کنه !!! خوب فروشنده نمی پرسه این رو برای چی می خوای ؟ چون راکت لانچر برای دفاع از خودت نیست ، برای تخریبه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ایول ایول حال کردم / نمیدونستم همچین چیزی هم هست/

پوریا برا این مبلغی هم دادی ؟ چند ؟ مراحلش چی بودش ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پوریا جان خبر داری به کارت 670 ریفرنس تا چه ولتاژی میتونه بده ؟ چون Hardware lock شده روی 1.21 و با Kepler Unlocker بالاتر از 1.21 نمیره

لینک به دیدگاه

@};-

من یه کارت 560ti 448 core دارم میخواهم تا حد اخر اورش کنم اگه نرم افزا رو دارید لطفا بدید قول میدم پابلیکش نکنم

لینک به دیدگاه

با سلام

یک نکته ای رو در تکمیل صحبت های پوریا جان  عرض کنم همینطور که شما میدونید افزایش فرکانس(اورکلاک) تنها وابسته به ولتاژ نیست و در ثانی ولتاژهای بسیار بالا رو در شرایط اکستریم کولینگ (نیتروزن مایع) و همراه با خنک کردن مدار تغذیه کارت میدن ، در شرایط عادی کارت تحمل همچین ولتازی رو نداره ! و مورد دیگر اینکه امکان داره همراه برنامه بایوس هیا مخصوصی ارئه بشه که درصورت عدم نصب بایوس این برنامه نمیتونه ولتاز رو Unlock کنه!

پوریا جان خبر داری به کارت 670 ریفرنس تا چه ولتاژی میتونه بده ؟ چون Hardware lock شده روی 1.21 و با Kepler Unlocker بالاتر از 1.21 نمیره

بله متاسفانه کنترلر در نظر گرفته شده برای کارت های رفرنس سری کپلر توانای افزایش  نرم افزاری ولتآز فراتر از حد تعیین شده(سیف) رو ندارند بنابراین باید کارت رو هارد مد کنید

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

حالا که بحثش شد من هم یک سوال بپرسم!

با این برنامه میشه 7850 رو بیشتر از 1050 مگاهرتز اور کرد؟ آخه این کارت حتی بدون دادن هیچ ولتاژ اضافی راحت 1050 رو می زنه اما روی این لاک شده و نمیشه بالاتر رفت. حداقل باید بشه تا 1200 رفت!

لینک به دیدگاه

حالا که بحثش شد من هم یک سوال بپرسم!

با این برنامه میشه 7850 رو بیشتر از 1050 مگاهرتز اور کرد؟ آخه این کارت حتی بدون دادن هیچ ولتاژ اضافی راحت 1050 رو می زنه اما روی این لاک شده و نمیشه بالاتر رفت. حداقل باید بشه تا 1200 رفت!

از چه برنامه ای برای اورکلاک کردن کارت گرافیک استفاده می کنید ؟ ورژنش رو هم ذکر کنید.

لینک به دیدگاه

از چه برنامه ای برای اورکلاک کردن کارت گرافیک استفاده می کنید ؟ ورژنش رو هم ذکر کنید.

از Afterburner ورژن 2.3.0

جالبه که با TriXX این مشکل رو ندارم و تا 1300 جا برای اور کردن داره. اما توی GPU Tweak و همین برنامه، این محدودیت وجود داره که نمیشه از 1050 بالاتر رفت. مشکلی که با TriXX هم داشتم اینه که ولتاژ زمان بیکاری رو غیر فعال می کنه که کارت در همه ی زمان ها با ولتاژ اصلی هست که برای من که سیستمم شبانه روزی روشنه اصلاً خوب نیست!!

لینک به دیدگاه

از Afterburner ورژن 2.3.0

جالبه که با TriXX این مشکل رو ندارم و تا 1300 جا برای اور کردن داره. اما توی GPU Tweak و همین برنامه، این محدودیت وجود داره که نمیشه از 1050 بالاتر رفت. مشکلی که با TriXX هم داشتم اینه که ولتاژ زمان بیکاری رو غیر فعال می کنه که کارت در همه ی زمان ها با ولتاژ اصلی هست که برای من که سیستمم شبانه روزی روشنه اصلاً خوب نیست!!

روی ایکون AB راست کلیک کن. Properties رو بزن ، بعد Open File location رو بزن تا به محل نصب برنامه بره. توی پوشه اصلی برنامه فایلی با نام MSIAfterburner.cfg رو داری. Cut کن روی دسکتاپت. بعد این فایل رو با notepad باز کن. توی خط هایی که نوشته شده موردی هستش با نام "UnofficialOverclockingEULA" که روبروش یا عدد 0 هستش یا هیچی نوشته نشده . روبروش عدد 1 رو بزن و فایل رو Save کن و ببند. بعد این فایل .cvf رو دوباره cut کن و برگردون همون جایی که بود ... بعد برو حالش رو ببر ;)

فقط این کار رو باید زمانی انجام بدی که برنامه Afterburner باز نیستش.

لینک به دیدگاه

ممنونم

هم جلوی اون فاصله بعد 1 گذاشتم هم UnofficialOverclockingMode رو روی 1 گذاشتم.

الان عالی شد حدودیتش رفت. اما هنوز نمی تونم ولتاژ رو تغییر بدم. توی تنظیمات هم ولتاژ رو Unlock کردم. اما نمیشه تغییر داد!

لینک به دیدگاه

ممنونم

هم جلوی اون فاصله بعد 1 گذاشتم هم UnofficialOverclockingMode رو روی 1 گذاشتم.

الان عالی شد حدودیتش رفت. اما هنوز نمی تونم ولتاژ رو تغییر بدم. توی تنظیمات هم ولتاژ رو Unlock کردم. اما نمیشه تغییر داد!

قبلاً ولتاژ داشتی، الان نداری ؟ اگه قبلاً نداشتی الانم نداری و تیک های unlock voltage رو زدی یعنی برنامه رگلاتور کارت رو دیتکت نمی کنه ، اگه قبلاً داشتی الان نداری ، یعنی راه داره نگران نباش. یک چیزی رو هم فراموش نکن ، شما می تونی با یک برنامه ولتاژ بدی با یک برنامه فرکانس ولی پروفایل نمی تونی توی 2 تا برنامه ذخیره کنی ...

نکته دیگه هم اینه که من گفتم "UnofficialOverclockingEULA" نه "UnofficialOverclockingMode" ، حالا اشکال نداره ، جفتش رو 1 کن ببین ولتاژ داری یا نه. اگر باز هم نشد ، بالاتر گزینه ، "UnlockVoltageControl" رو داری ، اون رو 1 کن ببین ولتاژت آزاد می شه ؟

همه اینا اگه نشد ، کلاً این رو پاک کن و برو AB 2.2.0 Beta 14 رو بگیر. یادم نیست ، Beta 14 بود یا Beta 13 بگیر امتحان کن. نتیجه رو بگو اینجا.

لینک به دیدگاه

بله فرموده بودید UnofficialOverclockingEULA . اما فقط با 1 کردن این، Unofficial فعال نشد و من UnofficialOverclockingMode رو هم 1 کردم تا فعال شد.

خیر قبلاً با این برنامه نمی شده. الان هم نمیشه. اما با GPU Tweak میشه.

الان تنها را همین AB 2.2.0 Beta هست؟

بعد یک سوال. این آن آفیشال خیلی از محدودیت ها رو بر می داره. آیا باز هم محدودیتی داره که در نسخه ی Extreme نیست؟

لینک به دیدگاه

بله فرموده بودید UnofficialOverclockingEULA . اما فقط با 1 کردن این، Unofficial فعال نشد و من UnofficialOverclockingMode رو هم 1 کردم تا فعال شد.

خیر قبلاً با این برنامه نمی شده. الان هم نمیشه. اما با GPU Tweak میشه.

الان تنها را همین AB 2.2.0 Beta هست؟

بعد یک سوال. این آن آفیشال خیلی از محدودیت ها رو بر می داره. آیا باز هم محدودیتی داره که در نسخه ی Extreme نیست؟

AB رو فراموش کن ، البته اگه اون نسخه ای که گفتم رو دانلود کنی بد نیستش ، به تجربش می ارزه ...

برو توی همون GPU Tweaker ، برو روی setting بعدش برو به سربرگ tuning ، بعد سربرگ Tune setting و چک باکس   Overclocking range Enhancement  رو بگذار بعدشم Apply . ببین فرکانسی که می تونی بدی بیشتر می شه یا نه :

68589158401320702718.jpg

توی اکستریم تمامی ولتاژها تا حد بسیار خطرناک باز هستند. البته اگر مثلاً رگلاتور مموری کارت توسط برنامه قابل خوندن باشه ، ولتاژهایی مثل vGPU ، vMemory یا ولتاژ PLL و AUX رو می شه داد.

-------------------------------------

پ.ن : استادم به پست #15 مثبت داد ، یعنی درسام رو دارم خوب پس می دم :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...