رفتن به مطلب

خطای align نبودن هارد western digital

maxel134
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه.

در ابتدا تعریف قضیه از کجا به ذهنم رسید و چطور به این ایراد یرخورد کردم.

در ایتدا در تست passmark  به این نتیجه رسیدم که امتیارز هادر دیسک نسبتا خیلی پایین است. برای همین هارد را دیفرگ  کردم  و در نتیجه امتیازم کمتر شد. :blink: .

با نرم افزار  anvil bencjmark هم که این روز ها بحثش خیلی داغ بود، تست کردک و دیدم خطایی مربوط به align نبودن هادر مشاهده میشه.

3aie802mqkyin05e2co.jpg

یک سری  تحقیق کردم در نت و متوجه شدم این ایراد زمانی ایجاد میشه که سایز پارتیشن ها بعد از ایجاد ، تغییر داده بشه و این دقیقا کاری بود که بنده برای افزایش حجم درایو ز در هفته گشته انجام دادم.

برای حل مشکل align  هارد، نرم افزار WD aligne paowerd by Acronis  را دانلود و اجرا کردم  ولی در برنامه مشاهده شد که هار دیسک align  هست ونیاز به این کار نیست.

gyesnrv482x70vqgfdcb.jpg

حالا می خواستم بدونم از دوستان عزیز کسی چنین تجربه ای داشته . ؟ ایا واقعا نیاز به align  هست یا نه؟

پ.ن  : زیاد سیستم رو بنچمارک نکنید ، ان وقت برای خودتان در گیری ذهنی ایجاد میکنید . :D :D  (مثل خودم)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

هومن یه نگاه به اینا بنداز ببین

http://www.ghacks.net/2010/06/01/paragon-alignment-tool-increases-disk-performance-and-ssd-longevity/

http://hardwaredata.org/index.php?driver=81798

توی خود وبسایت وسترن هم رفتم ولی برنامه مخصوص هارد تورو نداشت اینو داشت

http://support.wdc.com/product/downloadsw.asp?sid=128

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هومن خندیدم بهت سر خودمم اومد

بفرما :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

من با همین نرم افزار western digital  چک کردم و گفت هارد align هشت. تعجمب از این هست که چرا یک نرم افزار میگه مشکل داره و یکس دیکه مشکلی نمیبینه.

در نرم افزار سوم هم که pasmark  باشهريا، سرعت هارد واقعا پایینه که نشانه مشکل هست.

:lol:

لینک به دیدگاه

این متن بالا رو من تایپ نکردم.

چقدر غلط املایی داشت.  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من الان با پاراگون زدم همونایی رو که برنامه خودت ( بنچمارک اس اس دی ) نشون داده بود مشکل دارن رو اینم گفت مشکل داره /

زدم پاراگون سیستم رو ریستارت کرد رفت داس چک کرد اومد بالا دارم تست میزنم /

هنوز تست نزن ببینم چی میشه اوضاع /

5 دقیقه دیگه پست میکنم نتیجه رو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
این متن بالا رو من تایپ نکردم.

چقدر غلط املایی داشت.  :D

حالا میدم 19/ مشکلی نیست/ ترم بعد جبران میکنی :Hee Hee:

لینک به دیدگاه

این ترم اگر فارغ التحصیل نشم که میشه 24 ترم . دیگه باید همین ترم تکلیفم را با املا و غلط دیکته ای مشخص کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به

چه شود

زدیم کورش کردیم/ Align کردش ولی 7 جدشم آورد جلو چشاش

دارم یه کارایی روش انجام میدم / نتیجه بده پست میکنم

لینک به دیدگاه

عطا جان . یک وقتی اشتباهی به جای پاراگون، بایگون نزنی به هاردت تو این گرونی بلایی سرش بیاد عزیز. :wub: :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد از اینکه زدیم هارد رو کور کردیم رفتیم سراغ

Defragmentation

Error Checking

که نتیجه شد این/

یعنی میشه گفت درست شد / حالا این 2-3- امتیاز زیاد مهم نیت چون خود برنامه تلورانس داره/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عطا جان . یک وقتی اشتباهی به جای پاراگون، بایگون نزنی به هاردت تو این گرونی بلایی سرش بیاد عزیز. :wub: :D

بایگون چیه هومن ؟؟

لینک به دیدگاه

دی

بایگون یک مارک معروف حشره کش هستش. مثل پیف پلف.  تو زان ما نصطلح بود میگفتن بایگون بزن تا حشره ها بمیره. به خاطر تشابه اسمی بایگون و پاراگون ، این قضیه یاد اومد.

من هم الان پاراگون را اجرا کردم . تو داس هم یک سری کار انجام داد. بالاخره بعد تز 1 ربع که سیستم بالا اومد، دوباره نوشت هارد align نیست. فکر کنم مراحل کار درست انجام نشده

لینک به دیدگاه

هومن جان،

از اين راه دستى از طريق CMD چك كن، شايد اصلا Align هستش؟ كافيه نتيجه به كيلو بايت ضريب 4 باشه - بدون اعشار.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=16272&p=165793

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه

مننون آرمین جان نتیجه این هست . 31 کیلوبایت  . حالا اگر در 1024 ضرب کنیم و تقسم به 4 که قطعا نتیجه به 4 تقسیم پزیره.

اما اگر خود 31 را تقسیم کنیم یعنی  با "دشواری " مواجه شدم. نظر شما چیست؟

post-7143-0-40330200-1359015662_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مننون آرمین جان نتیجه این هست . 31 کیلوبایت  . حالا اگر در 1024 ضرب کنیم و تقسم به 4 که قطعا نتیجه به 4 تقسیم پزیره.

اما اگر خود 31 را تقسیم کنیم یعنی  با "دشواری " مواجه شدم. نظر شما چیست؟

attachicon.gifhard align.JPG

نه ديگه هومن جان، 31 كيلو بايت ديگه لازم نيست ضربدر 1024 كنى، چون خودش كيلو بايته. 31 هم ضريب 4 نيست،‌پس قطعا Align نيستش.

مثلا اون پارتيشن 54 گيگاباتى، ميشه 56623104 كيلوبايت، كه ضريبى از 4 هستش. ولى پارتيشن اول شما وضعش خرابه. بايد كل دسيك مجددا پارتيشن بندى بشه.

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه

ممنون.

مشکل این سیستم این بود که هارد برای ویندوز xp پاتیشن بندی شده بود . برای همین 20 گیگ بیشتر حجم نداشت. بعد  من ویندوز 3 ریختم و جا روی درایو کم بود به خصوص اینکه برای بعضی کار ها به xp هم نیاز دام که در virtual pc روی ویندوز سون استفاده میکنم. 4 گیگ هم که outlook هست، برای همین سایز پارتیشن ها را تغییر دادم. فکر کنم اون زمان بود که alignment به هم خورده.

باید یک هارد پیدا کنم و backup بگیرم که مجددا بتونم پارتیشن بندی کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلا تو تاپیک ARMIN2012 عزیز مربوط به SSD ها نرم افزار معرفی کردم که یک تریک داشت در مورد فضای خالی قبل از پارتیشن ( سایز 2 مگ و 1 مگ) تریک اون پست رو اجرا کن با نرم افزار معرفی شده :

تریک این بود :D

"با Gparted برید و در Resize/Move و "Free Space Preceding" رو به 2 مگ تغییر بدید تیک "Round to Cylinders" رو بردارید و تغییرات رو اعمال کنید .

حالا دوباره همین کار رو انجام بدید و سایز رو به 1 مگ تغییر بدید و تغییرات رو اعمال کنید حالا دیسک Align باید دقیقا 2048 بلاک ست شده باشه."

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=16272&page=4#entry165768

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

حواستان باشد که این برنامه در دیسک های داینامیک به درستی کار نمی کند پس اگر یک دفعه دیدید که alignment با این برنامه مثلا شده -250 گیگ تعجب نکنید خیلی مهم نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...