رفتن به مطلب

دنبال يه سرى قطعات

Recommended Posts

براى اولين بار ميخوام اين تايپيك رو بزنم چون واقعاً ديگه از گشتن خسته شدم گفتم شايد فروشنده بخواد به بنده كه مصرف كننده هستم قطعاتشو بفروشه راستش دارم يه سيستم برا خودم بعد از سالها جمع ميكنم مين و هاردش حل شد باقى قطعات مونده حالا اون قطعاتى كه نياز دارم:

CPU

ترجيحا ايوى بريج باشه B)

RAM

در حال توافق رسيدن با يكى از دوستان هستم فعلا نياز ندارم اگه به توافق نرسيديم به هر نحو اعلام ميكنم :)

POWER

ترجيحا 700 به بالا (عجب اشتباهى كردم پاور ترو تميزمو 100 دادم رفت الان گرفتار شدم :blink:  )

CASE

فعلا مدل خاصى رو مد نظرم انتخاب نكردم عجله اى هم ندارم تا ببينم دوستان چى پيشنهاد دارن براى فروش (ترجيحا گرين نباشه يا كلا ايرانى نباشه :p  )

VGA

660 - 660ti - 7870 - 7950

ميخوام 800 تا كش براش كنار بزارم ^_^

دوستان پيشنهادات خودتون رو لطف بفرماييد عجله هم ندارم از الان تا يك ماه هر كس فروشندست يا على...

لینک به دیدگاه

براى اولين بار ميخوام اين تايپيك رو بزنم چون واقعاً ديگه از گشتن خسته شدم گفتم شايد فروشنده بخواد به بنده كه مصرف كننده هستم قطعاتشو بفروشه راستش دارم يه سيستم برا خودم بعد از سالها جمع ميكنم مين و هاردش حل شد باقى قطعات مونده حالا اون قطعاتى كه نياز دارم:

CPU

ترجيحا ايوى بريج باشه B)

RAM

در حال توافق رسيدن با يكى از دوستان هستم فعلا نياز ندارم اگه به توافق نرسيديم به هر نحو اعلام ميكنم :)

POWER

ترجيحا 700 به بالا (عجب اشتباهى كردم پاور ترو تميزمو 100 دادم رفت الان گرفتار شدم :blink:  )

CASE

فعلا مدل خاصى رو مد نظرم انتخاب نكردم عجله اى هم ندارم تا ببينم دوستان چى پيشنهاد دارن براى فروش (ترجيحا گرين نباشه يا كلا ايرانى نباشه :p  )

VGA

660 - 660ti - 7870 - 7950

ميخوام 800 تا كش براش كنار بزارم ^_^

دوستان پيشنهادات خودتون رو لطف بفرماييد عجله هم ندارم از الان تا يك ماه هر كس فروشندست يا على...

:( دستت درد نکنه این پاوره تو سیستمه به جز فن روش دیگه مشکلی نداره واقعا راضیم:دی

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه این پاوره تو سیستمه به جز فن روش دیگه مشکلی نداره واقعا راضیم

OPSS.. :)

دوست عزيز اگه مدت ضمانت پاورت تموم شده و ترسى از باز كردنش ندارى بازش بكن و تو فنش روغن بريز يكى از آشناهامون همين مدل رو دقيقاً داره و تا حالا دوبار اين كار رو انجام داده صداش هم به كلا قطع شد..

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...