رفتن به مطلب

اورکلاک MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition

yusef4work
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

یه سوالی داشتم.من کارت MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition  رو دارم ولی نمیدونم چرا تو برنامه after burner که برای خودش هست core clock رو 772 نوشته در صورتی که باید 832 با شه.

توی خود سایت خود msi دیدم نوشته    832 (772MHz AUS Only)  

اینم لینکشه

http://www.msi.com/product/vga/N580GTX-Lightning-Xtreme-Edition.html#?div=Specification

ضمنا راهنماییم کنید ولتاژ وتنضیمات برنامه رو روی چه اعدادی بزارم برای اورکلاک کارت گرافیکم.

مشخصات سیستمم هم اینه

power 750 cooler master

cpu 2600k+fan nuctua

case x7 green

ram corsair 16gb

post-11431-0-73224400-1358984111_thumb.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با برنامه GPUz هم یه تست کنید ببینید توی مشخصاتی که میده همین وضعیت هست؟؟؟؟

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

cpu z مشخصات کارت گرافیکم رو نشون نداد

فقط name و code name و Tecnology وRevision رو نشون داد.بقیه قسمت ها خاکستری رنگ هستن و نوشته ای توشون نیست.

ویرایش شده توسط yusef4work
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

یه سوالی داشتم.من کارت MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition  رو دارم ولی نمیدونم چرا تو برنامه after burner که برای خودش هست core clock رو 772 نوشته در صورتی که باید 832 با شه.

توی خود سایت خود msi دیدم نوشته    832 (772MHz AUS Only)  

اینم لینکشه

http://www.msi.com/product/vga/N580GTX-Lightning-Xtreme-Edition.html#?div=Specification

ضمنا راهنماییم کنید ولتاژ وتنضیمات برنامه رو روی چه اعدادی بزارم برای اورکلاک کارت گرافیکم.

مشخصات سیستمم هم اینه

power 750 cooler master

cpu 2600k+fan nuctua

case x7 green

ram corsair 16gb

سلام دوست عزیز

1-برای اورکلاک کارت گرافیک خودتون ابندا اخرین ورژن برنامه GPU-z و MSI Afterburner از سایت های زیر دانلود کنید

2-سپس از قسمت setting در سربرگ general گزینه های مربوط به ولتاز را فعال کنید

3-پس از فعال سازی ولتآز ها در صفحه اصلی برنامه core ولتآز را با توجه به فرکانس کارت افزایش دهید مثلا برای فرکانس 900 ولتازی معادل +40-50 میلی ولت نیاز هست

4- بعد از تظیم فرکانس کارت و اطمینان از پایداری کارت در برنامه های تست نظیر Furmark یاMsi kombustor  ،فرکانس مموری کارت را پله پله افزایش دهید .معمولا مموری  سری های 580 لایتنیگ بین 2100-2400 معادل(1050-1200 فرکانس موثر )اورکلاک می شوند

5-  برای خنک نگه داشتن کارت درزیر فشار سنگین می توانید دور فن کارت رو به صورت دستی تنظیم کنید البته با توجه به خنک کننده قدرتمند این کارت برای اورکلاک متوسط نیازی به تنظیم دور فن نیست (البته توجه داشته باشید دمای کارت فراتر از 75 نرود)

6- در آخر هم تنظیمات انجام شده را در یکی از پرو فایل ها ذخیره کنید و تیک گزینه applying overclocking  in system start up رو بزنید تا تنظیمات  هنگام بالا آمدن ویندوز اعمال شود

مشخصات کارت گرافیکم رو نشون نداد

فقط name و code name و Tecnology وRevision رو نشون داد.بقیه قسمت ها خاکستری رنگ هستن و نوشته ای توشون نیست.

نسخه نرم افزار قدیمی هست اخزین نسخه رو دانلود کنید

http://www.techpowerup.com/downloads/2198/TechPowerUp_GPU-Z_v0.6.7.html

http://event.msi.com/vga/afterburner/

چون شما سویچ مربوط به بایوس کارت رو بروی بایوس Ln2 گذاشتید (سویچ کنار پل های کراس /SLi قرار داره سویچ به حالت قبل برگردونید)

post-5233-0-61063800-1359088653_thumb.jpg

post-5233-0-48517700-1359088676_thumb.jpg

post-5233-0-45131600-1359088696_thumb.jpg

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

حالت سوییچ رو عوض کردم ولی تغییری نکرد.

ضمنا اگه اطلاعات کاملی از این سوییچ دارین بگین ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

ضمنا اگه اطلاعات کاملی از این سوییچ دارین بگین ممنون میشم.

برای اینکه عملکرد این سویچ بهتر درک کنید باید با کلمه cold bug وcold slow  اشنا بشید معمولا برای مهار حرارت کارت و استفاده از خاصیت ابر رسانایی الکترون ها  در اورکلاک کارت گرافیک دمای GPU کارت گرافیک رو با استفاده از از ازت مایه (LN2) هلیوم مایع(LHE) کاهش می دهند

کاهش دمای کارت با توجه به نوع GPU و رگلاتور و همچنین بایوس کارت باعث بروز دو پدیده میشه

1-Cold Bug که در این دما حرکت الکترون ها متوقف یا دچار نقص میشه و عملکرد کارت دچار مشکل میشه

2- cold slow  که این پارامتر وابسته به بایوس و رگلاتور کارت هست و درصورت کاهش دما تا حد معینی به صورت خودکار فرکانسهای کارت رو بروی کمترین مقدار ممکن قررار میده !

اون سوئیچ پشت کارت حالت اول تا حدودی به عقب می اندازه وحالت دوم رو کاملا بر میداره البته دوال بایوس بودن کارت مزایای دیگری هم داره یکش این هست وقتی بایوس اولیه کارت دچار مشکل شد با عوض کردن حالت سویچ میتونید از بایوس بک اپ استفاده کنید و کارت راه اندازی کنید .

post-5233-0-48802800-1359115378_thumb.jpg

یعنی الان سویچ  به سمت جهت original  هست ؟ شما یه بار در برنامه Msi afterburner  روی گزینه reset کلیک کنید شاید اوکی شد شما باید کلاک 832 در برنامه GPU-z ببینید

نشد هم مهم نیست شما با توجه به مطالب گفته شده در پست قبل فرکانس کارت رو بروی مقدار دلخواه و پایدار قرار بده و ذخیره کن !

لینک به دیدگاه

ببخشید من یه مقدار مبتدی هستم.

معنی این عبارت چیه؟

832 (772MHz AUS Only)

لینک به دیدگاه

یعنی پارت نامبرهای که برای استرالیا و اقیانوسیه در نظر گرفته شده فرکانسشون 772 هست !

لینک به دیدگاه

سوییچ رو به حالت ارجینال برگردوندم

اطلاعاتی دارید که دقیقا تنضیمات برنامه رو چه مقدار بزارم.تنضیمات رو در حالتی که گفتید گذاشتم دما به سرعت بالا رفت بالاتر از75 من هم متوقف کردمش.فن هم در حالت اتوماتیک بود.من از نسخه 2.3.1 برنامه after burner استفاده میکنم.در رابطه با تست پایداری هم توضیح بدین لطفا.نسخه برنامه تست هم MSI Kombustor 2.5  هست.ضمنا این تنظیمات اورکلاک برای سری اکستریم هست؟راستی عمر کارت با اورکلاک کم نمیشه وتاثیرش توی برنامه ها چقدره

با تشکر

لینک به دیدگاه

شما باید پله پله فرکانس افزایش بدید تنظیمات گفته شده برای نمونه بود در ضمن همونطور که گفتم اگر می بیند دما افزایش پیدا میکنه دور فن به صورت دستی ست کنید

برای مثال شما باید فرکانس 832 برای هسته(Core) و فرکانس 2100 برای مموری رو بدون اورکلاک کنید کارت من بدون ولتاژ راحت تا 880 هم اورکلاک میشه شما پله پله فرکانس رو برو بالا هرجا که تصویر فریز شد ولتاژ رو افزایش بده ( با استپ های 5MV) روش درستش به همین طریق هست

اگه شما یه پروفایل میخواهی که هم سیف باشه و هم نیاز به تنظیمات خاصی نباشه

832/2100 وبرای  پرفورمنس بالاتر 850/220 بدون اعمال هیچگونه ولتازی استفاده کنید !

دما به سرعت بالا رفت بالاتر از75 من هم متوقف کردمش.فن هم در حالت اتوماتیک بود

قبلا از اورکلاک در فرکانس دیفالت دما حداکثر چقدر میشد تو لود؟

اگر در حالت عاید هم دما دور بر 70 هست شما باید یا تهویه کیستون بهتر کنید یا ایکنه خمیر حرارتی کارت خاصیت خودشو از دست داده البته اینو هم خدمتون عرض کنم که برنامه های نظیر furmark یا Kombustor فشار زیادی به GPU های سری Fermi میاره یعنی فشار خیلی بیشتر از چیزی که یک برنامه بنچمارک یا بازی به کارت وارد میکنه برای همین مطمئن باشید تو گیم ها  حدکثر دمای  کارت حداقل 10 درجه خنک تر هست ( چه شما اینکارو انجام بدهید یا کارخونه فرقی نداره مهم این هست که اصولی باشه)

ضمنا این تنظیمات اورکلاک برای سری اکستریم هست؟راستی عمر کارت با اورکلاک کم نمیشه وتاثیرش توی برنامه ها چقدره

راستش این کارت هم میبایست فرکانسش 832/2100باشه یعنی خود کارخونه هم این کارت به صورت per overclock  عرضه میکنه پس اورکلاک تا وقتی که در رنج سیف قرار داره نه تنها خطرناک نیست بلکه باعث افزایش کارایی بدون هزینه اضافی میشه

لینک به دیدگاه

درجه جی پی یو در حالت معمولی 43 هست ولی هنگام تست به سرعت بالا میره وقتی میبینم نزدیک 75 میشه منم قطعش میکنم.راستی تا کی بزارم تو تست این  نرم افزار بمونه.تو تست آسیبی نمیبینه؟

لینک به دیدگاه

فقط محض اطلاع دوستان بنده در هنگام اورکلاک دمای پروکسسور جی پی یوم 100 درجه هم رفت...

اینو میگم که از بالا رفتن دما(نه دیگه....!!!)نترسید.. [-X

در ضمن کارت الان سالمه :|

لینک به دیدگاه

آقا شرمنده سرتون رو درد آوردم.چقدر این تست زمان ببره تا بفهمم کارتم با این تنظیمات پایدار هست یا نه؟خودش تموم میشه و پیغام میده؟

مشکل نشان ندادن فرکانس 832 میتونه از اسلات pci express مادربوردم باشه.مادر بوردم p8z77v pro ایسوز هستش و رنگ اسلت ها متفاوته :unsure:

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
فقط محض اطلاع دوستان بنده در هنگام اورکلاک دمای پروکسسور جی پی یوم 100 درجه هم رفت...

اینو میگم که از بالا رفتن دما(نه دیگه....!!!)نترسید.. [-X

در ضمن کارت الان سالمه :|

:-w

آقا شرمنده سرتون رو درد آوردم.چقدر این تست زمان ببره تا بفهمم کارتم با این تنظیمات پایدار هست یا نه؟خودش تموم میشه و پیغام میده؟

مشکل نشان ندادن فرکانس 832 میتونه از اسلات pci express مادربوردم باشه.مادر بوردم p8z77v pro ایسوز هستش و رنگ اسلت ها متفاوته :unsure:

تست 3DMark11 رو می تونید برای استیبل بودن کارت استفاده کنید. خودش هم تموم می شه و نیازی نیست خودعتون تست رو تموم کنید. باید بگذارید تست تا انتها بره ، چون وقتی می خواهید گیم بازی کنید قرار نیست 5 دقیق بازی کنید ، بلکه باید مدت زیادی کارت استیبل باشه.

خیر فکر نمی کنم از اسلات باشه ، البته تا اونجا که من می دونم. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...