رفتن به مطلب

خرید سیستم کامل برای رندر - 5 الی 6 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
لطفا پیشنهاد خودتون رو در مورد خرید سیستم در این رنج قیمت بفرمایید
نرم افزارهای مورد استفاده هم مکس و و ی ری ( سینگل فریم ) و سایر نرم افزارهای مربوطه
با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یا خدا همه دیگه Max vray کار می کنن :blink: :blink:

فکر کنم خوشکل یه 5 تایی تاپیک درباره ای هست و می تونی با سرچ اونا رو پیدا کنی

لینک به دیدگاه

اگه همچین چیزی باشه که من چشمم آب نمیخوره

هر مغازه ای بری میگه :

من اینو قبلا خریدم گرون خریدم واینقدر اینو میگه تا دوباره ارز بره بالا

(البته بین فروشنده ها استثنا هم داریم)

لینک به دیدگاه

باسلام

در ماههاي اخير اولويت بندي كالاها در گروهها تغيير كرد و لپ تاپ و قطعات كامپيوتر كه قبلا در گروه 5 بودن به گروه 9 منتقل شدن و تا ديشب تصميمي براي واگذاري ارز مبادله اي به اين گروه گرفته نشده بود و بطور كلي گروه 9 و 10 بلاتكليف بودن

اما بالاخره ديروز تصميم نهايي اتخاذ و بصورت رسمي از رسانه ها اعلام شد

لينك بعضي از سايتهاي خبري معتبر را كه به اين موضوع پرداختن براتون ميذارم ( به تاريخ خبر دقت كنيد )

باتوجه به اينكه در اين مدت امكان سفارش گذاري براي وارد كتتدگان امكانپذير نبوده و واردات كليه قطعات مربوط به كامپيوتر و لپ تاپ ممنوع بوده

و حتي به كالاي وارد شده پيش از طرح اولويت بندي ؛ اجازه ترخيص داده نشده و در گمرك بلاتكليف بوده

بنابراين هيچ فروشنده اي نميتونه چنين ادعايي داشته باشه و درحال حاضر كليه اجناس موجود در بازار از انبارها تامين شده

يكي از دلايل ناياب شدن بعضي از مدلها هم همين بوده

درود دوست عزیز

شما پیغام دادید که ما کالاها رو با دلار 1800 تومان میخریم و به مردم با دلار 3600 تومان میندازیم .

جواب :

ما کالاها رو وارد نکردیم و برید یقه وارد کننده ها رو بگیرید

می تونید نخرید چون اختیار دست شماست و به بقیه هم بگید نخرن و اصلا اختیاز با شماست که از کامپیوتر استفاده نکنید دوست گلم

اگر جای دیگه اعصابتون خرده اینجا در پیغام و پسغام به ما توهین نکنید چون ایندفعه جوابتون رو میدم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

و حتي به كالاي وارد شده پيش از طرح اولويت بندي ؛ اجازه ترخيص داده نشده و در گمرك بلاتكليف بوده

بنابراين هيچ فروشنده اي نميتونه چنين ادعايي داشته باشه و درحال حاضر كليه اجناس موجود در بازار از انبارها تامين شده

درود دوست عزیز

شما پیغام دادید که ما کالت که از کامپیوتر استف

خداییش لیون همیشه یکی از بهترین مراکز اینترنتی فروش بوده این برای خودم که چند ساله از این سایت خرید میکنم ثابت شده.

در مورد قیمت هم طبیعیه که ممکنه بعضی مغازه ها بعضی جنس هارو ارزونتر یا گرونتر از بقیه جاها بدن و ابن کاملا طبیعی هست و جای شکایت نداره و مشتری در انتخاب آزاد هست.

ویرایش شده توسط Persian-Masoud
لینک به دیدگاه

درود

حسینی جان خرید های خودتون رو من شاهدم به قیمت قبلی میفروشین این که دیگه ماشاله کسایی که حضوری با شما معامله داشتن میدونن

خیلی چیزا که من خودم از ایشون خریدم در زمانی بوده که ارز 3 تومن بود و ایشون به همون قیمت زمان ارز 2 تومن فروختن

دوستاننی که نظرشون چنین حرف هایی هست که فلان قدر خریدی و انقدر انداختی بدونن فروشنده با وارد کننده فرق داره

راست میگید وارد کننده ها رو تک تک گیر بیارین مواخذه کنین :mellow:

لینک به دیدگاه

این اخبار هم بهتره یه تاپیک جامع براش بزنی و تاپیک راهنمایی دیگرون رو بهم نزنید

دوست عزیز پلتفرم انتخابی شما اینتل هست یا ای ام دی برای کاراتون؟

لینک به دیدگاه

این اخبار هم بهتره یه تاپیک جامع براش بزنی و تاپیک راهنمایی دیگرون رو بهم نزنید

دوست عزیز پلتفرم انتخابی شما اینتل هست یا ای ام دی برای کاراتون؟

خب این بحث ها خیلی وقته که گریبانگیر ما شده...

بگذریم

اینتل

کارت گرافیک رو اکثرا تو این رنج قیمت quadro پیشنهاد میدن ولی من تحقیق کردم و ظاهرا تاثیری تو کار ما نداره و گرافیک هایی که cuda دارن کارایی بیشتری برامون دارن . درسته؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سیستم اینتل بهتره با بودجه مد نظرتون 3770 ببندید

برای رندر میزان حجم رم بیشتر مهمه عزیز سعی کن حد اقل 16 گیگ بزاری برای پردازش 64 بیتی

کارت گرافیکی هم بیشتر شنیدم رادئون میزارن برای رندر 7970 فعلا تک لایه پرقدرتیه! انویدیا هم 660 تا 680 جواب خوبی داده

یه اس اس دی پر سرعت ار سری ماشکین بسته به مقداری که نیاز داری هم بگیر چون رو سرعت خیلی تاثیر داره

برای آرشیو خروجی هم یه هارد وسترن زیر مجموعه کن خروجی کار سیو بشه تقریبا 1 تا 2 ترا نیاز پایه کار شماست

با این بودجه یه همچنین سیستمی میتونی جور کنی دوستانی که وارد هستن بیشتر میتونن راهنمایی کنن @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با توجه به اینکه برا کار شما من سوکت 2011 رو قدرتمندتر از 1155 میدونم برا همینم یه سیستم 2011 بهتون پیشنهاد میکنم

http://www.anandtech.com/bench/Product/523?vs=551

پردازنده   i7-3820 :

http://lioncomputer.ir/product/872/Intel®%20Core™%20i7-3820%20Sandy%20Bridge-E%20Processor/

مادربرد ASUS P9X79 Pro :

http://lioncomputer.ir/product/1211/ASUS%20P9X79%20Pro%202011%20MB/

رم 4 ماژول 4 گیگ Corsair Vengeance باس 1600 :

http://lioncomputer.ir/product/985/Corsair%20Vengeance%208GB%202%20x%204GB%201600%20DDR3/

گرافیک ASUS 7970 3GB GDDR5 :

http://lioncomputer.ir/product/1622/ASUS%207970%203GB%20GDDR5/

کولر پردازنده NOCTUA NH-D14 :

http://lioncomputer.ir/product/933/NOCTUA%20NH-D14/

سالید Patriot WildFire SE 120GB SATA3 :

http://lioncomputer.ir/product/1735/Patriot%20WildFire%20SE%20120GB%20SATA3%20SSD/

هارد Seagate Barracuda 2TB SATA3 :

http://lioncomputer.ir/product/522/Seagate%20Barracuda%202TB%20SATA3/

درایو نوری PLEXTOR 24X :

http://lioncomputer.ir/product/384/PLEXTOR%2024X%20SATA%20DVD-RW/

پاور Green GP850B-OC :

http://lioncomputer.ir/product/1400/Green%20GP850B-OC/

کیس Cooler Master CM 690 II Basic :

http://lioncomputer.ir/product/1494/Cooler%20Master%20CM%20690%20II%20Basic%20Case/

البته همه دوستان اینجا استاد بنده هستن.این نظر من بود.

حدود 6450 هم هزینه این سیستم میشه.البته چون VGA رفرنس هستش میتونی از بورد های ارزونتر بگیری تا اینجوری هزینه کمتر بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

3820 که از 3770 اور شده هم ضعیف تره تازه فرکانس رم هم نمی تونه بالا ببره مثل ivy ها لاتقل 3970 بخاطر هسته های برتری داره :دی

لینک به دیدگاه

آقا یکی از بچه ها برای آتلیه 3930 بسته بنده خدا کلی پشیمونه ...همونی پولی رو که صرف سی پی یو و مین گرون کرده بود میتونست دو تا سی پی یو و مین 3770 ...

از نظر من 2011 فایده ای نداره ...چون دیدم که میگم ...3820 همچین برتری نسبت به 3770 نداره ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3820 که از 3770 اور شده هم ضعیف تره تازه فرکانس رم هم نمی تونه بالا ببره مثل ivy ها لاتقل 3970 بخاطر هسته های برتری داره :دی

برا کارهای گرافیکی و رندر و 3دی مکس و encode کردن و فتوشاپ 3820 برتر از 3770k هست! در سایر کاربردها 3770 بهتره!

من با توجه به کاربرد این دوستمون گفتم

لینک آناندتک هم برا همین در پست قبلی داده بودم.دوباره لینکش میذارم شاید تو پست قبلی قاطی پاتی شده بوده

http://www.anandtech.com/bench/Product/523?vs=551

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان لطفا در صورت اطلاع کامل از یک موضوع به راهنمایی بپردازید. میدونم همتون قصد کمک وراهنمایی دارید.

اما بنده ی خدا میخواد 5-6 میلیون خرج کنه. کاری نکنیم که خدای نکرده سرمایه شخص بی فایده بشه و تا مدتها احساس پشیمانی کنه.متشکرم

استارتر محترم برای درک کلیت موضوع یک سری به تاپیک مشابه که در ماه اخیر دربارش بحث شده نگاهی بیندازید. میتونید مقداری افزایش در رم - سی پی یو و... داشته باشید.

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم نخست باید پرسید که شما در چه حد آیا به صورت حرفه ای و تمام وقت برای رندر سیستم جمع میکنید . چون دادن این مبلغ یک مقدار کار رو مشکل میکنه چون در رنج اکستریم خیلی دست باز میشه برای انتخاب .

اما بنده این سیستم رو برای شما پیشنهاد دارم .

cpu:intel core i7 3770k

main board:asus p8z77v-deluxe

ram:crucial balistix elite 2133    4*4gb

vga:msi R7970 Lightnin   

ssd:mushkin chronos 240gb   *2

power:enermax maxrevo 1350w

cpu cooler : thermalright silver arrow sb-e

case:cooler master hafx

دوست عزیز 

پاور رو با کمی آینده نگری انتخاب کردم چون در صورت اضافه کردن یک کارت دیگه به مشکلی نخوری .

در مورد انتخاب سوکت بهتر هست که از 1155 استفاده کنی تا 2011 و اولین دلیلش هم بحث هزینه های اضافی هست . و همینطور نداشتن صرفه کارایی برای شما .

در مورد رم ها هم مجبور بودم که کروشال رو انتخاب کنم چون در حال حاضر تنها برند با فرکانس بالای 2000 و حجم 16 گیگ همین کروشال هست و ضمن اینکه کیفیت بالایی هم داره و قیمتش هم مقرون به صرفه هست .

در مورد ssd هم شما اگر دوتا رو raid کنید در کار رندرینگ سرعت بالاتری خواهید داشت . و اگر خواستید بنده برند ماشکین هم موجود دارم . که بهتر از برند های مرجوعی موجود در بازار هست .

در مورد کارت هم باید بگم که 7970 در کار رندرینگ به مراتب بهتر از کارت های رده بالای سری 600 انویدیا عمل میکنه . و خرید یک نمونه مجهز و اورکلاک شده مثل سری لایتنینگ msi  میتونه خیلی بهتون کمک بکنه .

سوالی داشتید در پ.خ ازم بپرسید با تشکر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چند تا سوال برای من بوجود اومده، اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح دهید:

ممکنه بنچمارکی در مورد تاثیر SSD در رندر بگذارید؟

میزان مصرف در پیک چقدر هست؟ پاور 1350 وات برای این سیستم مناسب هست؟

با توجه به کاربرد رندر 3Dmax ،باس رم 2133 نسبت به 1600 چقدر سریعتر عمل میکنه؟

مزیت 7970 در3D رو اگه ممکنه توضیح بدین.

متشکرم

لینک به دیدگاه

رم 2133 با 1600 شاید یکی 2% تفاوت داشته باشن . 

ssd کوچکترین تأثیری توی رندر نخواهد داشت .

3770k اگر اور بشه از 3690x هم بهتر عمل میکنه توی رندر . برای اینکه بهتر عمل میکنه نمیخواید یک سوم هزینه رو بکنید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
چند تا سوال برای من بوجود اومده، اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح دهید:

ممکنه بنچمارکی در مورد تاثیر SSD در رندر بگذارید؟

میزان مصرف در پیک چقدر هست؟ پاور 1350 وات برای این سیستم مناسب هست؟

با توجه به کاربرد رندر 3Dmax ،باس رم 2133 نسبت به 1600 چقدر سریعتر عمل میکنه؟

مزیت 7970 در3D رو اگه ممکنه توضیح بدین.

متشکرم

منم میخوام بدونم / راست میگم بخدا

لینک به دیدگاه

درود دوستان

من نمیدونستم که یک کانفیگ دادن اینقدر باعث ناراحتی دوستان میشه و فکر کنم از دستم در رفت که کانفیگ برای رندرینگ دادم به دوستمون و با این حال از همه عذر میخوام و قول میدم که به مهندسان عزیزم هیچ نظری ندم 

اما جواب سوالات :

1- چند نفر گرافیست حرفه ای داریم در ایران ؟؟؟؟؟ آیا همه باید از امکانات سوکت 2011 استفاده کنند ؟؟؟؟؟ آیا باید جیب همه گرافیست ها رو خالی کرد برای خرید یک سیستم با پلتفورم sandy bridge-e؟؟؟؟؟ 

من اگر کانفیگ رو با 1155 به دوستمون میدم دلیل دارم و اون هم اینکه این دوستمون شاید نتونن از پولی که بابت مین و سی پی یو سوکت 2011 میدن به درستی استفاده کنن کما اینکه همین الآن هم همین مین و سی پی یویی که برای ایشون گفتم زیر 2 تومن اصلا محاله پیدا کنن . بعد دوستان در این وضعیت بد باز هم این دوستمون رو تشویق میکنید به خرید پلتفورم sandy bridge-e ؟؟؟؟؟

2- اگر نگاهی به کانفیگ بندازید من حجم رو هم در نطر گرفتم و براشون نوشتم که باید چهار ماژول 4 گیگابایتی بخرن . و در مورد باس هم درسته که در کار رندرینگ زیاد تاثیر نداره ولی باتوجه به کم بود باس 1600 از همین مدل کروشال در بازار من مجبور به انتخاب باس 2133 شدم وگرنه خودم کاملا در جریان هستم دوستان عزیز .

3- اگر 2 ssd رو در حالت raid  کنار هم قرار بدیم به مراتب سرعت لود هر برنامه و سیستم عاملی بالا میره قبول ؟؟؟؟؟ حال یک سوال وقتی یک نفر اینقدر هزینه سیستم میکنه باز هم بیاد و هارد مکانیکی در کنار این قطعات بذاره ؟؟؟؟ درسته ؟؟؟؟؟ 

4- در مرود 7970 و کلا کارت های amd  بگم که سال پیش سیستمی برای یکی از دوستان گرافیست بستیم که در ابتدا اسرار ایشون گرفتن کارت 590 بود اما بعد از مدتی کار ایشون تقاضا کردن که یک کارت 6990 براشون بخرم و هنوز هم که هنوزه از اون کارت استفاده میکنن و کاملا کار رندرینگشون رو جواب میده . من دلیل از انتخاب یک 7970 اورکلاک شده این بود که تجربه بستن برای سیستم برای دوستان گرافیست و تدوین نشون داده که کارت amd  همواره بهتره و از لحاظ اقتصادی هم به صرفه تر هست . البته باز هم انتخاب با یوزر محترم هستش و دلیل نمیشه که فقط حرف های ما رو گوش کنن . ولی شما میتونید در سایت ها ببینید که بعضا کارت 7970 کارایی بالاتری در کار های گرافیکی داره نسبت به کارتی مثل 670 یا 680 .

5- در مورد پاور هم از کلمه اینده نگری و همینطور برند خوب استفاده کردم . وباید بگم که توجه نکردن به همین موضوع پاور برای کاربرانی که سیستم های میلیونی جمع کردن مشکل ایجاد میکنه .

در آخر هم از همه دوستانی که لطف به من دارند تشکر میکنم و سعی میکنم تا حد امکان در پست ها نظر ندم .

با تشکر . علی سلیمی . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این را هم در نظر بگیرید که 3970 قیمتش 4 برابر 3820 هست و اصولا همه هم سی پی یو را اور نمیکنند و 95% مصرف کنندگان سی پی یو را دیفالت استفاده میکنند که در اون حالت 3820 با توجه به داشتن 10 مگ کش و قیمت ارزانتر منطق استفاده بیشتری خواهد داشت .

3770k اگر اور بشه از 3690x هم بهتر عمل میکنه توی رندر . برای اینکه بهتر عمل میکنه نمیخواید یک سوم هزینه رو بکنید ؟

میشه بفرمائید 3770K را تا چه حد میخواهید اور کنید که از 3960x هم بهترعمل کند؟

در کار رندر یک 3930 یا یک 3960 در فرکانس 4700-4800 با یک 3770k که تا فرکانس 6400-6500 اور شده باشد برابری میکند و شاید هم مقداری سریعترعمل کند .

و این را در نظر بگیرید از هر 100 تا 3770k و آن هم زیر نیتروژن و در دمای 180-  شاید یکیش بتونه برای چند لحظه در فرکانس 6300-6500 تست wprime 1024 را پاس کند چه برسه به رندر گیری در صورتیکه 95% سی پی یو های 3930 و3960 براحتی و با یک کولر مناسب میتونند در فرکانس 4800 و بصورت 7/24 بکار گرفته شوند .

به نتایج زیر دقت کنید لطفا :

رکورد wprime 1024 با بهترین سی پی یو 3770K  دنیا در فرکانس 6617 که نتیجه تایم آن 109.937 ثانیه میباشد .

http://www.hwbot.org/submission/2318267_oclab.ru_wprime___1024m_core_i7_3770k_109sec_937ms

image_id_847925.png

تست wprime 1024 با سی پی یو 3930K در فرکانس 4800 و با یک کولر 1216x که دمای آن از 71-72 تجاوز نمیکند و نتیجه تایم آن که 107.499 ثانیه میباشد .

jvdkxob53dlubejavp0.jpg

فکر کنم قضاوت خیلی راحت باشد و تفاوت 3930K و 3960k با 3770k براحتی مشخص باشد مخصوصا برای کار رندر گیری  :)

پس خواهشی که دارم این هست که وقتی میخواهیم اظهار نظر کنیم با اطلاعات کامل و مستند نظر بدیم .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

لطفا پیشنهاد خودتون رو در مورد خرید سیستم در این رنج قیمت بفرمایید

نرم افزارهای مورد استفاده هم مکس و و ی ری ( سینگل فریم ) و سایر نرم افزارهای مربوطه

با تشکر

سلام به همه دوستان عزیز

نظر بنده این سیستم هست

CPU: intel 3770k

RAM:CORSAIR VENGENCE 4*4G  1600

VGA:  MSI  GTX 680

MOBO:Asus SABERTOOTH Z77

HDD: SEAGATE 2TB sata III

SSD : 120 Corsair

CPU COOLER: Silver arrow

MONITOR:SAMSUNG  23

CASE: GREEN X9 PRADATOR

PSU: GREEN 850 O.C

البته اگه قصد خرید سیستم دست دوم هم داشتین با قیمت مناسب فروشنده هستم!پ خ بدین قیمت!

لینک به دیدگاه

آقا بهزاد موضوع هسته یا اور و این حرفها نیست . موضوع رندر هست . رندر هم فقط از جنبه سنگین بودن نباید بهش نگاه کرد . لینک معتبری که داشتم رو باید پیدا کنم اینجا بذارم . سی پی یو 3960x فقط در multi threading از 3770 بهتر بود ( البته فقط بحثمون رندر هست ) 

حتمأ لینک رو قرار میدم . 

دوم اینکه ایشون فقط 5-6 میلیون پول دارن . 3960 چنده ؟!

آیا با 3 برابر پولی که میدن برای اون 5% کارایی بهتری که 3960 در مقابل 3770 داره ( با احتساب اینکه بهتر هست ) قابل توجیح هست ؟

اینها رو شما خودت هم در جریانی نیاز به گفتن من نیست .

به هر حال شما بیشتر از بنده تجربه داری و من هم قبول دارم حرف شما رو ...

اگه ایشون پول دارن 100% باید بهترین سی پی یو موجود رو برای رندرینگ بخرن . همچنین بیشترین حجم رم . بهترین کولر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود دوستان

من نمیدونستم که یک کانفیگ دادن اینقدر باعث ناراحتی دوستان میشه و فکر کنم از دستم در رفت که کانفیگ برای رندرینگ دادم به دوستمون و با این حال از همه عذر میخوام و قول میدم که به مهندسان عزیزم هیچ نظری ندم 

اما جواب سوالات :

1- چند نفر گرافیست حرفه ای داریم در ایران ؟؟؟؟؟ آیا همه باید از امکانات سوکت 2011 استفاده کنند ؟؟؟؟؟ آیا باید جیب همه گرافیست ها رو خالی کرد برای خرید یک سیستم با پلتفورم sandy bridge-e؟؟؟؟؟ 

من اگر کانفیگ رو با 1155 به دوستمون میدم دلیل دارم و اون هم اینکه این دوستمون شاید نتونن از پولی که بابت مین و سی پی یو سوکت 2011 میدن به درستی استفاده کنن کما اینکه همین الآن هم همین مین و سی پی یویی که برای ایشون گفتم زیر 2 تومن اصلا محاله پیدا کنن . بعد دوستان در این وضعیت بد باز هم این دوستمون رو تشویق میکنید به خرید پلتفورم sandy bridge-e ؟؟؟؟؟

2- اگر نگاهی به کانفیگ بندازید من حجم رو هم در نطر گرفتم و براشون نوشتم که باید چهار ماژول 4 گیگابایتی بخرن . و در مورد باس هم درسته که در کار رندرینگ زیاد تاثیر نداره ولی باتوجه به کم بود باس 1600 از همین مدل کروشال در بازار من مجبور به انتخاب باس 2133 شدم وگرنه خودم کاملا در جریان هستم دوستان عزیز .

3- اگر 2 ssd رو در حالت raid  کنار هم قرار بدیم به مراتب سرعت لود هر برنامه و سیستم عاملی بالا میره قبول ؟؟؟؟؟ حال یک سوال وقتی یک نفر اینقدر هزینه سیستم میکنه باز هم بیاد و هارد مکانیکی در کنار این قطعات بذاره ؟؟؟؟ درسته ؟؟؟؟؟ 

4- در مرود 7970 و کلا کارت های amd  بگم که سال پیش سیستمی برای یکی از دوستان گرافیست بستیم که در ابتدا اسرار ایشون گرفتن کارت 590 بود اما بعد از مدتی کار ایشون تقاضا کردن که یک کارت 6990 براشون بخرم و هنوز هم که هنوزه از اون کارت استفاده میکنن و کاملا کار رندرینگشون رو جواب میده . من دلیل از انتخاب یک 7970 اورکلاک شده این بود که تجربه بستن برای سیستم برای دوستان گرافیست و تدوین نشون داده که کارت amd  همواره بهتره و از لحاظ اقتصادی هم به صرفه تر هست . البته باز هم انتخاب با یوزر محترم هستش و دلیل نمیشه که فقط حرف های ما رو گوش کنن . ولی شما میتونید در سایت ها ببینید که بعضا کارت 7970 کارایی بالاتری در کار های گرافیکی داره نسبت به کارتی مثل 670 یا 680 .

5- در مورد پاور هم از کلمه اینده نگری و همینطور برند خوب استفاده کردم . وباید بگم که توجه نکردن به همین موضوع پاور برای کاربرانی که سیستم های میلیونی جمع کردن مشکل ایجاد میکنه .

در آخر هم از همه دوستانی که لطف به من دارند تشکر میکنم و سعی میکنم تا حد امکان در پست ها نظر ندم .

با تشکر . علی سلیمی . 

سلام علی آقا

امیدوارم حالتون خوب باشه.

من جایی ندیدم کسی از کانفیگ دادن شما ناراحت شده باشه. :-?

1- خوشبختانه من ایرادی به سی پی یو پیشنهادی شما نگرفتم و از نظر من مورد مناسبی هست. البته من فقط در حد نظر میتونم بحث کنم. انتخاب با استارتر هست.

2-حجم رم پیشنهادی برای شروع 2 ماژول 8 گیگ کافیست. باید جایی برای ارتقا در آینده گذاشته بشه. اگه تفاوت قیمت باس 2133 با 1600 خیلی کم هست میشه 2133 رو انتخاب کرد. در غیر اینصورت...

3-یک عدد SSD هم میتونه لود ها رو چند برابر سریعتر کنه. اما 2 عدد با این قیمت بنظر خرج اضافه میاد. از طرفی با خرید 2 عدد SSD هم حجم نهایی کم هست. اما نکته مهمتر اینکه SSD در زمان نهایی رندر تاثیر قابل توجهی نداره. فقط بخاطر لودهای سریعتر چیزی در حد چند دقیقه(مثلا 3 دقیقه) در زمان رندر تاثیر میگذاره. دلیلش این هست که قبل اینکه رندر شروع بشه، کل فایل رندر ابتدا میاد روی رم. سرعت رم هم با سرعت SSD و HDD قابل مقایسه نیستن. اگه فایل رندر خیلی سنگین باشه بهتره که باس رم بیشتر باشه. اما طی بنچمارکها ،  بهینه ترین و بصرف ترین باس 1600 هست.

4- در مورد گرافیست بودن بطور کلی نمیتوان نظر داد. باید ریز بشیم که دقیقا کاربرد چه نرم افزارهایی هست. مثلا واسه فتوشاپ نیار به کارتهایی با هسته کودا هست(بخاطر نرم افزار انحصاری انودیا و استفاده شتاب دهنده ی کودا در رندر). اما در میکس و مونتاژ نتیجه متفاوت هست. اینجا کارتهای AMD با هسته های بالا(مثلا 7970) کارایی بسیار بالاتری دارند. در مورد 3Dmax هم قبلا بارها گفته شده که نوع کارش چی هست. استارتر گفتن که مکس- وی ری هست. پس نیاز به سی پی یو پر قدرت و رم با حجم مناسب هست. کارت گرافیک هم تاثیری ناچیزی در این نوع رندر داره. فقط باعث افزایش سرعت طراحی میشه.(اونم بازم نیاز به کودا داره، البته کارتهای AMD هم بکار میان. اما عملکرد انودیا ظاهرا بهتر هست. اما نکته پایانی: چون خودم تجربه نکردم نمیتونم با اطمینان بگم اما شنیدم کارتهای سری 6XX انودیا در این مورد (open CL)خوب جواب ندادن.

5- هر جوری حساب بکنیم، واسه این سیستم حتی اگه ارتقا هم داشته باشیم پاور 1350 زیاد هست. البته اینم نظر منه. نظر شما هم محترم هست. :x

من هم از شما تشکر میکنم. همینکه در بجث شرکت میکنید باعث افزایش اطلاعات همه میشه. خواهشا شما ناراحت نشید. خدای نکردی اگه جسارتی به شما شده من عذرخواهی میکنم. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
آقا بهزاد موضوع هسته یا اور و این حرفها نیست . موضوع رندر هست . رندر هم فقط از جنبه سنگین بودن نباید بهش نگاه کرد . لینک معتبری که داشتم رو باید پیدا کنم اینجا بذارم . سی پی یو 3960x فقط در multi threading از 3770 بهتر بود ( البته فقط بحثمون رندر هست ) 

حتمأ لینک رو قرار میدم . 

دوم اینکه ایشون فقط 5-6 میلیون پول دارن . 3960 چنده ؟!

آیا با 3 برابر پولی که میدن برای اون 5% کارایی بهتری که 3960 در مقابل 3770 داره ( با احتساب اینکه بهتر هست ) قابل توجیح هست ؟

اینها رو شما خودت هم در جریانی نیاز به گفتن من نیست .

به هر حال شما بیشتر از بنده تجربه داری و من هم قبول دارم حرف شما رو ...

اگه ایشون پول دارن 100% باید بهترین سی پی یو موجود رو برای رندرینگ بخرن . همچنین بیشترین حجم رم . بهترین کولر .

دوست عزیزم اساس کار رندرینگ داشتن تعداد هسته بیشتر و هایپر تریدینگ هست .

تست wprime هم یک نمونه کوچک کار رندرینگ هست .

در ضمن در شرایط مورد استفاده برای این دو سری سی پی یو یعنی 3930 و 3960 در مقایسه با 3770K که نهایتا و رو ایر میشه تا 4500 اور کرد 3930 و 3690 براحتی 35% -40% از 3770K قویتر هستند .

حالا شما این عدد 5% را بر چه اساسی عنوان میکنید من متعجبم !!

برای روشن شدن کامل اختلاف این سی پی یو ها با هم نتیجه تست cinebench را در زیر قرار میدهم . اساس کار این تست سنجش قدرت سی پی یو در رندرینگ هست .

سی پی یو 3930k در فرکانس 4500 و سی پی یو 3770k در فرکانس 4800 مورد تست قرار گرفته اند . 3930k در فرکانس 4500 حدود 30% قویتر از 3770k در فرکانس 4800 عمل کرده است .

rgz6ijis7neqxhq7uicz.jpg-

4a3ep1r2g5ejzap9hdjo.jpg

نکته اینکه من اصلا به دوستمون پیشنهاد ندادم کدام سی پی یو را بگیرد من فقط عرض کردم اگر نظر میدهیم با اطلاعات کافی و مستند نظر بدیم .

پستهای من هم در جواب دوستان عزیزی مثله شما که اطلاعات اشتباه ارایه کرده اید عرض شده .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سلام علی آقا

امیدوارم حالتون خوب باشه.

من جایی ندیدم کسی از کانفیگ دادن شما ناراحت شده باشه. :-?

1- خوشبختانه من ایرادی به سی پی یو پیشنهادی شما نگرفتم و از نظر من مورد مناسبی هست. البته من فقط در حد نظر میتونم بحث کنم. انتخاب با استارتر هست.

2-حجم رم پیشنهادی برای شروع 2 ماژول 8 گیگ کافیست. باید جایی برای ارتقا در آینده گذاشته بشه. اگه تفاوت قیمت باس 2133 با 1600 خیلی کم هست میشه 2133 رو انتخاب کرد. در غیر اینصورت...

3-یک عدد SSD هم میتونه لود ها رو چند برابر سریعتر کنه. اما 2 عدد با این قیمت بنظر خرج اضافه میاد. از طرفی با خرید 2 عدد SSD هم حجم نهایی کم هست. اما نکته مهمتر اینکه SSD در زمان نهایی رندر تاثیر قابل توجهی نداره. فقط بخاطر لودهای سریعتر چیزی در حد چند دقیقه(مثلا 3 دقیقه) در زمان رندر تاثیر میگذاره. دلیلش این هست که قبل اینکه رندر شروع بشه، کل فایل رندر ابتدا میاد روی رم. سرعت رم هم با سرعت SSD و HDD قابل مقایسه نیستن. اگه فایل رندر خیلی سنگین باشه بهتره که باس رم بیشتر باشه. اما طی بنچمارکها ،  بهینه ترین و بصرف ترین باس 1600 هست.

4- در مورد گرافیست بودن بطور کلی نمیتوان نظر داد. باید ریز بشیم که دقیقا کاربرد چه نرم افزارهایی هست. مثلا واسه فتوشاپ نیار به کارتهایی با هسته کودا هست(بخاطر نرم افزار انحصاری انودیا و استفاده شتاب دهنده ی کودا در رندر). اما در میکس و مونتاژ نتیجه متفاوت هست. اینجا کارتهای AMD با هسته های بالا(مثلا 7970) کارایی بسیار بالاتری دارند. در مورد 3Dmax هم قبلا بارها گفته شده که نوع کارش چی هست. استارتر گفتن که مکس- وی ری هست. پس نیاز به سی پی یو پر قدرت و رم با حجم مناسب هست. کارت گرافیک هم تاثیری ناچیزی در این نوع رندر داره. فقط باعث افزایش سرعت طراحی میشه.(اونم بازم نیاز به کودا داره، البته کارتهای AMD هم بکار میان. اما عملکرد انودیا ظاهرا بهتر هست. اما نکته پایانی: چون خودم تجربه نکردم نمیتونم با اطمینان بگم اما شنیدم کارتهای سری 6XX انودیا در این مورد (open CL)خوب جواب ندادن.

5- هر جوری حساب بکنیم، واسه این سیستم حتی اگه ارتقا هم داشته باشیم پاور 1350 زیاد هست. البته اینم نظر منه. نظر شما هم محترم هست. :x

من هم از شما تشکر میکنم. همینکه در بجث شرکت میکنید باعث افزایش اطلاعات همه میشه. خواهشا شما ناراحت نشید. خدای نکردی اگه جسارتی به شما شده من عذرخواهی میکنم. @};-

درود بر شما من فقط مخاطبم شما نیستید و دوستان دیگر هم هستم .

همونطور هم که گفتم من سی پی یو رو میتونستم از سوکت 2011 اینتل به همراه یک مین بورد سری rampage  اسوس بدم ولی آیا برای این کار چندان منطقی هست و آیا سطح تقاضای کاربر ما در اون حد هست ؟؟؟؟

در مورد رم هم دیگه شما بهتر از هرکسی میدونید که رم های باس 1600 بسیار کم شدن در بازار و مدل های جی اس کیل و کورسر رو نمیشه پیدا کرد حتی . بنده خودم چون در جریانم گفتم کروشال و وقتی بررسی کردم دیدم گویا باس 1600 دیگه نیست و تموم شده و به همین دلیل باس 2133 رو پیشنهاد کردم که مشکلی در حجمش نیست و نظر با یوزره که باید ببینه آیا 16 گیگ به کارش میاد یا با 8 گیگ و یک نیم نگاه آینده نگری کارش راه میوفته .

در مورد پاور هم فقط نظر بود ایشون اصلا پاور 700 وات برای سیستمشون انتخاب کنن ایاردی نداره . اما 1350 وات برای آینده نگری در هر زمانی خوبه مخصوصا اینکه اگر بخواهیم بعدا چندین کارت پر مصرف رو به لیست خرید اضافه کنیم .

باز هم از همه شما تشکر میکنم و امیدوارم که دوستان دلخوری نداشته باشند از کانفیگ پیشنهادی .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...