رفتن به مطلب

تصویر ندادن و بعضی مواقع گیر کردن در وسط بالا امدن سیستم

vaziri69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گل.

دوستان عزیز جدیدا یک مشکلی برام پیش امده خیلی جالبه:

وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم تصویر نمیده و فن سی پی یو اروم می چرخه ، بعد که باتری رو درمیارم و مقداری صبر می کنم دوباره باتری و جا میزنم کامپیوتر رو روشن می کنم تصویر میده فن سی پی یو هم تند می چرخه ولی یهو تصویر گیر می کنه دیگه جلو نمیره ، بعد هم که سیستم رو خاموش می کنم روشن می کنم دوبارهدیگه تصویر نمیده.

گفتم شاید مشکل از پاور باشه رفتم پاور رو هم عوض کردم ولی درست نشد.

جالبه گرافیک رو دراوردم گذاشتم روی اسلت دوم مادربرد بازهم تصویر نداد ، برگردوندم به اسلت اول و کامپیوتر تصویر داد و اصلا هم گیر نکرد ، گفتم یکبار خاموش روشن کنم ببینم درست شده یا نه که بازهم کامپیوترم تصویر نداد.

حالا الان هم شدید نیاز به کامپیوتر دارم اینجوری شده.

ممنون می شم کمکم بفرمایید.

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از گرافیک نیست محمد جان

رمهات رو یه چک بکن

لینک به دیدگاه

از گرافیک نیست محمد جان

رمهات رو یه چک بکن

خدایی کارت درسته نوید جان. @};-

یکی از رم هارو در اوردم سیستم خیلی راحت بالا امد ، بعد خاموش کردم و اون رمی که در اوردم با اونی که روی سیستم بود عوض کردم بازهم تصویر داد.

ولی با هر کدام که سیستم میاد بالا کیبوردم رو نمی شناسه ، من روی سیستم به جز مادربرد یو اس بی اضافه گرفتم وقتی کیبورد روی اون یو سی بی وصل هست و داخل ویندوز جای یو اس بی کیبورد رو به مادربرد انتقال میدم کیبورد کار می کنه.

ولی از اول که سیستم می خواد بیاد بالا کیبورد به یو اس بی مادربرد وصل باشه تو ویندوز هرچقدر جای یو اس بی کیبورد رو عوض کنم درست نمی شه

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

تنها حالتی که رمها باهم امدن بالا و بدون مشکل تصویر داد چیدمانش بدین صورت از طرف سی پی یو به سمت دی وی دی رایتر می شه:

رم - خالی - رم - خالی.

به جز این حالت هرچقدر جای رمهارو عوض کردم تصویر نمی داد.

ولی هنوز مشکل کیبورد پا برجاست.

می شه کلا این مشکل از بایوس مادربرد باشه؟

قبلا بایوس رو اخرین ورژن اپدیت کرده بودم مشکلی نداشت الان یهو این اتفاق افتاد.

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محمد جان برو تو بایوس اگر کیبوردت کار میکنه گزینه keyboard/mouse usb رو enable کن

اگر هم کار نمیکنه یه کیبورد ps2 وصل کن این کار روانجام بده

لینک به دیدگاه

محمد جان برو تو بایوس اگر کیبوردت کار میکنه گزینه keyboard/mouse usb رو enable کن

اگر هم کار نمیکنه یه کیبورد ps2 وصل کن این کار روانجام بده

اخه نوید جان قبلا چنین مشکلی نداشتم و اینکه کلا مادربردم چنین گزینه ای نداره و تمام دستگاه هایی که به یو اس بی وصل می کنم حتی موس هم کار می کنه ولی فقط کیبورد کار نمی کنه.

جالبه وقتی کیبورد شناسایی نمی شه دکمه ریست جلوی کیس هم کار نمی کنه.

چه از طریق ویندوز و چه از طریق اینکه کیبورد کار کنه کامیپوتر رو ریست کنم دیگه تصویر نمیده و باید یکبار خاموش کنم ئو دوباره روشنش کنم که تنظیمات بایوس بر میگرده به حالت دیفالت

مادربردم این هست:

http://www.asus.com/Motherboard/M4A79XTD_EVO

نوید جان می شه مشکل از اورکلاک باشه؟

اخه من کاملا منطقی و ولتاژ هم عادی دادم.

سی پی یو رو اورکلاک 3.8 و ولتاژ 1.4

رم اورکلاک 1766 و ولتاژ 1.6 CL 7-9-6-22-28

NB 2650 و ولتاژ CPU-NB 1.25

HT هم اوکلاک 1850 و ولتاژ اتوماتیک.

بقیه گزینه ها هم ولتاژ اتوماتیک بود.

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
رم - خالی - رم - خالی.

عجیبه . اکثر برد ها زدن به این صورت نصب کنید رم رو ولی رو برد من برعکسه دفترچش گفته از راست شروع به گزاشتن رم کنید یعنی رم- خالی-رم - خالی . چرا؟؟ (اول اسلات قرمزا پر شه بعد سیاها )

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

عجیبه . اکثر برد ها زدن به این صورت نصب کنید رم رو ولی رو برد من برعکسه دفترچش گفته از راست شروع به گزاشتن رم کنید یعنی رم- خالی-رم - خالی . چرا؟؟ (اول اسلات قرمزا پر شه بعد سیاها )

برای من به غیر از اون حالتی که نوشتم اصلا تصویر نمیده.

فکر کنم رم هام مشکل دارند چون با توجه به اینکه رمهام رو اینطوری چیدم در cpu-z نوشته single ، حالا یا رم ها در حالت دوئال مشکل پیدا کردند یا مادربردم من با این رمها سازگار نیست که در این موضوع شک دارم ، چون قبلا مثل ساعت کار می کرد.

لینک به دیدگاه

حالا برام یک سوال بوجود امده اینکه من رمهامو ببرم گارانتی بگم در حالت دوئال مشکل داره قبول می کنند؟

لینک به دیدگاه

کیبورد اگه کار نمیکنه از دیوایس منجر usb controler رو یه بار غیر غعال کنید تا دوباره شناسایی بشه و همچنین از پورت های دیگه استفاده کنید.  ببینید جای اسلات رم ها سیاه شدگی وجود نداره؟ پایه های جایگاه رم رو بر روی بورد با ذره بین هم چک کنید.

معمولا در این موارد مین بیشتر مشکل داره تا رم! که بعید گارانتی رم قبول کنه. بهتره روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

بذار مشکل ایشون حل بشه بعد شما تاپیک بزن :D

دقت نکردید مین ایشون AMD سری 790 هست و مال شما اینتل؟!

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

کیبورد اگه کار نمیکنه از دیوایس منجر usb controler رو یه بار غیر غعال کنید تا دوباره شناسایی بشه و همچنین از پورت های دیگه استفاده کنید.  ببینید جای اسلات رم ها سیاه شدگی وجود نداره؟ پایه های جایگاه رم رو بر روی بورد با ذره بین هم چک کنید.

معمولا در این موارد مین بیشتر مشکل داره تا رم! که بعید گارانتی رم قبول کنه. بهتره روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

وقتی باتریه مادربرد رو درمیارم و دوباره جا میزنم با حالت دیفالت روشن می شه و کیبورد مشکلی نداره ولی به محض اینکه وارد بایوس می شم و هرکاری انجام بدم و سیو و ریست کنم کامپیوتر دیگه تصویر نمیده و اینکه از این به بعد کیبور کار نمی کنه تا دوباره باتری رو دربیارم و جا بزنم.

داخل بایوس اصلا دست به اورکلاک و چیزی نمی زنم که بگیرم سیستم ناپایدار می شه که تصویر نمیده ، مصلا بایوس اول رو می کنم هارد یا امثال اینکارهایی که ربطی نداره سیستم بالا نمیاد.

اخه به چه دلیلی مادربرد مشکل پیدا کرده باشه ، من که کاملا اورکلاک اصولی انجام دادم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
شاید باطری مشکل داره؟

:blink:

لینک به دیدگاه

:blink:

دوست عزیز به این آدرس برید و تجربه Darren Forster رو در مورد باطری CMOS بخونید. شاید نظرتون عوض بشه!

http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/33605/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...