رفتن به مطلب

راهنمایی برای اوکلاک رم با مادربورد GIGABYTE P75-D3

P@dmIRA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد داشتم رم سیستممو اورکلاک کنم، این رمی هستش که دارم

Brand

CORSAIR

Series

XMS

Model

CMX8GX3M2A1600C9

Type

240-Pin DDR3 SDRAM

Tech Spec

Capacity

8GB (2 x 4GB)

Speed

DDR3 1600 (PC3 12800)

Cas Latency

9

Timing

9-9-9-24

Voltage

1.65V

مادربورد هم GIGABYTE P75-D3 هستش که تو قسمت توضیحات گفته 32 گیگ رم با فرکانس 1600 ساپورت میکنه. حالا اگه این رم ها اور بشن به مادربورد فشار میاد؟

اصلا امکان اور کردن رم برای فرکانسی مثل 2000 رو این مادربورد هست؟

اینم سایر مشخصات سیستم

cpu: 3570k

power: 480 green

vga: 630 gt 2gb zotac

ممنون

ویرایش شده توسط P@dmIRA
لینک به دیدگاه

درود.

دوست عزیز کار سخت و "دشواری" ( :D)  در پیش دارید. رم های 1600 XMS خیلی سخت اور می شن ، همین طور مادربردتون امکانات زیادی رو برای این کار در اختیارتون نمی گذاره. پس اگر نتونستید فرکانسی رو که می خواهید بوت کنید، نگران نباشید که مشکل از شماست ، بلکه سیستمتون کشش نداره . ولی نگران مادربرد نباشید چون به بردتون آسیب نمی رسه.

خوب می ریم سر اصل مطلب ، البته دوستان دیگه توی اورکلاک رم از بنده حرفه ای تر هستند ولی برای استارت کردن تاپیکتون بنده موارد اولیه رو اشاره می کنم. ابتدا وارد بایوس بشید ، ابتدا فرکانس رم رو به صورت دستی از 1600 به 1866 ارتقاع بدید و ولتاژ کاری DRam Voltage رو روی 1.7 تنظیم کنید.

تایمینگ ها رو بگذارید فعلاً Auto یا همون 9-9-9-24 بمونه .  اگر بوت کرد و وارد ویندوز شدید ، برگردید و فرکانس بالاتر رو تست کنید. فکر کنم اگر پله پله جلو بریم و شما نتایج کار رو اینجا قرار بدید بهتر باشه. @};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همونطور که پوریا جان گفتند این سری رمها ماژولهای 2*2 (که انعطاف بیشتری هم برای اور و تایمینگ نسبت به 2*4 دارند )رو من روی پلتفورم سندی بریج با مین P8P67Pro بزور تا 1866 اور کردم و اونم تایم رو گشاد کردم.

از طرفی مین شما هم نهایت ساپورتش 1600 هست.پس دنبال فرکانسهای بالا نباشید و سعی کنید در همین فرکانس تایم رو تنگ کنید.فکر کنم با ولتاژ 1.65 میتونید 8-8-8-24 رو راحت بگیرید در 1600 مگاهرتز.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4400#sp

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

از راهنمایی تون خیلی ممنونم، راستش تا 15 بهمن امتحان دارم، بعد از اون نتایج تست رو قرار میدم

بازم سپاس @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...