رفتن به مطلب

معرفي مادربورد گرافيك on

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتيد گرامي

لطفا اگر امكان دارد به من مادربودي معرفي كنييد كه :

1 - گرافيك onbord داشته باشد (بهتريين نوع ممكن مثلا 256يا 512 )

2 - قابليت اضافه كردن گرافيك را بعدا داشته باشد ( مثلا گرافيك 4670)

لینک به دیدگاه

درود

در حال حاظر همه ی مادربوردهایی که با چیپ 790gx کار میکنند آنبورد هستند واز نوع بهترین و قابلیت افزایش کارت گرافیک هم دارند.دیگه بستگی به توان مالی خودتون داره و کارایی و پورتهای مورد نیاز.

لینک به دیدگاه

مادربورد خوب که دارای کارت گرافیک آنبرد 512باشه و قیمت حدودا"80 چی هستش

لینک به دیدگاه

مادربورد خوب که دارای کارت گرافیک آنبرد 512باشه و قیمت حدودا"80 چی هستش

دوست عزیز شما با این مقدار بودجه میتونید بوردهای با چیپ 780g بگیرید که الان تو بازار یافت میشن.هم قیمت مناسب و هم از فنوم پشتیبانی میکنند و قدرت آنبورد آنها در حد کارتهای 8400 میباشد.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت اساتيد گرامي

لطفا اگر امكان دارد به من مادربودي معرفي كنييد كه :

1 - گرافيك onbord داشته باشد (بهتريين نوع ممكن مثلا 256يا 512 )

2 - قابليت اضافه كردن گرافيك را بعدا داشته باشد ( مثلا گرافيك 4670)

مقدار هزینتون ؟ amd یا اینتل ؟

لینک به دیدگاه

درود

باحدودا 100-200 تومان

اينتل يا amd خيلي مهم نيست

راستش من چون فكر نمي كردم گرافيك on خيلي خوب جواب بده مي خواستم بعد از گذشت مدتي كه پول گيرم امد گرافيك 4670 بخرم

حالا اگه مادربوردي هست كه گرافيكش در حد 4670 باشه ديگه چه كاريه

البته چون فكر كنم بعد از مدتي كارايي اوليه رو نداشته باشه مي خوام كارت گرافيك جدا هم بشه روش گذاشت

اگه زحمت نيست اقلا دو مدل پيشنهاد بديد يكي ارزونترين مادربود ممكن كه شرايط فوق را داشته باشد يكي هم چيزي كه به نظر خودتون عمري باشه

ویرایش شده توسط hercules
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز به نظر من الان این مین چیپ 790GX مین بورد های خوبی هستند از نظر گرافیک آنبردی یعنی شما مانورت اگر گرافیک آنبرد می خوای یا رو 780 باشه یا 790 تو پلتفرم amd! و اگر تو پلتفرم اینتل می خواید چیپست g31 ها گرافیک آنبرد های اینتل فعلی هستند مثل p5kpl_1600 و امثال مین بورد های g31 های دیگر! مثل(الایت یا گیگا)

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

چیپ 790g‏ :

BIOSTAR TA790GX A2+ حدود 105-110

BIOSTAR TA790GX 128M حدود 120

ECS A790GXM-A حدود 140-150

DFI و Foxxcon هم در بازار ایران مادربوردهایی دارند

MSI هم مادربوردهای خوبی مثل DKA790GX و KA790GX و بخصوص 790GX-G65 را دارد

همچنین GA-MA790GP-DS4H از گیگا

چیپ 780g :

GA-MA78G-DS3H حدود 125-135

GA-MA78GM-S2H حدود 115-120

ECS A780GM-A حدود 75

SAPPHIRE PI-AM2RS780G حدود 110

BIOSTAR A780G حدود 83

برای اینتل هم فکر کنم بهترین آنبرد موجود NVIDIA GeForce 9300 باشد:

XFX MI93007 AS9

Asus P5N7A-VM

که البته از موجودیت آن در بازار ایران خبری ندارم(اگر اطلاعی یافتید ما را هم خبر کنید)

غیر از این چیپ ستها، از خود اینتل تنها چیپ ست 4500(G45) تا حدی(تاحدی) با موارد فوق قابل مقایسه است

لینک به دیدگاه

درود

باحدودا 100-200 تومان

اينتل يا amd خيلي مهم نيست

راستش من چون فكر نمي كردم گرافيك on خيلي خوب جواب بده مي خواستم بعد از گذشت مدتي كه پول گيرم امد گرافيك 4670 بخرم

حالا اگه مادربوردي هست كه گرافيكش در حد 4670 باشه ديگه چه كاريه

البته چون فكر كنم بعد از مدتي كارايي اوليه رو نداشته باشه مي خوام كارت گرافيك جدا هم بشه روش گذاشت

اگه زحمت نيست اقلا دو مدل پيشنهاد بديد يكي ارزونترين مادربود ممكن كه شرايط فوق را داشته باشد يكي هم چيزي كه به نظر خودتون عمري باشه

در کل فعلا کارت انبردی ندید م که در حد 4670 باشه . ولی پیشنهاد من اینه که یک مادربورد با چیپ 780g بگیرید مثلا همین الایت گروپ با قیمت حدودی 75 تومان و بعدا ارتقاش بدید و یک کارت 4670 با حدود قیمتیه 100 بخرید با هم میشه حدودا 175 تومان و به صرفست .

البته پیشنهاد دوستان در مورد 790 هم منطقیه

لینک به دیدگاه

جناب حسيني

اين مين بورد الان در بازار هست و قيمت اش چنده مثل اين که توي گرافيک انبورد ها چيز خوبي هست البته اگه قيمت اش بالا نباشه:

قضيه اين AM3 چيه منظور چيه اين برچسبي که گذاشتند روي اين مين بوردها؟

unique-feature_am3.jpg

مادربردي بر پايه چيپست 790GX از شرکت AMD. مادربردي با چيپست کاملا جديد همراه با يک کارت گرافيک مجتمع به نام HD 3300 مورد بررسي قرار مي گيرد. اين پردازنه گرافيکي جديد با فرکانس 750 مگاهرتز کارمي کند- اين به معناي ارايه IGP سريع تر نسبت به مادربردهاي بر پاييه چيپست 780GX است. با استفاده از چيپست 790GX شرکت هاي توليد کننده مادربرد مي توانند ميزان حافظه مورد استفاده کارت گرافيک HD3300 مجتمع بر روي بردهاي خود را انتخاب کنند. اين پيکره بندي ها مي توانند شامل 64 و يا 128مگابايت حافظه باشند. البته مادربردي که ما اينجا مورد بررسي قرار داديم از 128 مگابايت حافظه بهره مي برد

مشخصات اين مين بورد در سايت ا صلي:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2887

در سايت آواژنگ:

http://www.avajang.com/articles/1387/gigabyte_ma790gp-ds4h_motherboard/index.asp

Supports AMD Phenom/ Athlon series processors

Dual Channel DDR2 1066 for remarkable system performance

Built-in 128MB DDR3 1333MHz SidePort Memory

Integrated ATI Radeon HD3300 graphics (DirectX10)

Ultimate graphics performance with dual PCI-E 2.0 x16 interface with ATI CrossFireX/ Hybrid CrossFireX support

Features high speed Gigabit Ethernet and IEEE1394

High quality 106dB SNR ALC889A HD audio

Supports Dolby Home Theater audio to create a stunning surround sound listening experience.

Integrated HDMI/ DVI interface with HDCP

Patented DualBIOS with dual hardware BIOS protection

All Japanese manufactured solid capacitors

motherboard_productimage_ga-ma790gp-ds4h_big.jpg

motherboard_productimageback_ga-ma790gp-ds4h_big.jpg

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

به نظر من همون بری شما طرف چیپ 780 یا 790GX بهترین کار و به صرفه ترین کاره !(طبق نظر دوستان و خودم) چون طرف چیپ g45 یا g43 تو پلتفرم ایتل نمیشه رفت تا قیمتش یه خورده بیاد پایین تر ! ولی الان این چیپهای 780 یا 790GX گرافیک آنبرد های خوبی دارند و ببین مثلآ شما فکر کنم شک می کنید خوب بین این همه چیپ 780 مثلآ چه مدلی رو انتخاب کنم ! شما اگر کراس و از این حرفا می خواهید داشته باشید برید طرف GA-MA78G-DS3H! ولی شما که فقط یک گرافیک آنبرد قوی می خواهید به نظر من ECS A780GM-A عالیه چون بقیه مین بورد های چیپ 780 مثلآ پورتهای ساتاش و امکانات جانبیش زیاد تره وگرنه هیچ فرقی با این مین الایت گرون نداره این نکته رو گفتم که حواست باشه که فکر نکنی مثلآ چون قیمتش بالاتره بهتره نه همش یکی هست!

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به نظر من همون بری شما طرف چیپ 780 یا 790gx بهترین کار و به صرفه ترین کاره !(طبق نظر دوستان و خودم) چون طرف چیپ g45 یا g43 تو پلتفرم ایتل نمیشه رفت تا قیمتش یه خورده بیاد پایین تر ! ولی الان این چیپهای 780 یا 790gx گرافیک آنبرد های خوبی دارند و ببین مثلآ شما فکر کنم شک می کنید خوب بین این همه چیپ 780 مثلآ چه مدلی رو انتخاب کنم ! شما اگر کراس و از این حرفا می خواهید داشته باشید برید طرف ga-ma78g-ds3h! ولی شما که فقط یک گرافیک آنبرد قوی می خواهید به نظر من ecs a780gm-a عالیه چون بقیه مین بورد های چیپ 780 مثلآ پورتهای ساتاش و امکانات جانبیش زیاد تره وگرنه هیچ فرقی با این مین الایت گرون نداره این نکته رو گفتم که حواست باشه که فکر نکنی مثلآ چون قیمتش بالاتره بهتره نه همش یکی هست!

موفق و موید باشی

رضا مقدم

خروجي dvi نداره اين مين بورد

لینک به دیدگاه

سلام.

منم یه مین میخوام که گرافیک onباشه و همچنین رمddr2-1066به بالا ساپورت کنه وdual channelباشه و intel باشه.وبعدا هم بتونم یه گرافیک دیگه براش بزارم

میشه کمکم کنین بچه ها.

گیگا اونایی که onهستن busواسه رمشون پایینه..

یک از بچه ها asusپیشنهاد کرده اما قیکتش خیلی ارزونه.نزدیکای 68تومان.اینجور مواقع آدم شک میکنه وقتی قیمت خیلی پایینه.

قیمتش حول 80 تومان باشه میخوام.

بازم مرسی.

ویرایش شده توسط saeed-kh
لینک به دیدگاه

بچه ها این 1066(o.c.)که مربوط به رم هست و مین ساپورت میکنه چیه .؟؟یعنی من رو این مین میتونم یک رم پانریوت دوال 1066 بزارم؟؟

لینک به دیدگاه

فهمیدم 1066(o.c)چیه.

اینجور که من فهمیدم باید برای اینکه رم1066 رو ساپورت کنه باید اورکلاک بشه. درسته؟؟

اگه اینجوریه اینجور مینا بدرد من نمیخوره.

بچه ها کمک کنید همچین مینی پیدا کنم.

لینک به دیدگاه

سلام.

منم یه مین میخوام که گرافیک onباشه و همچنین رمddr2-1066به بالا ساپورت کنه وdual channelباشه و intel باشه.وبعدا هم بتونم یه گرافیک دیگه براش بزارم

میشه کمکم کنین بچه ها.

گیگا اونایی که onهستن busواسه رمشون پایینه..

یک از بچه ها asusپیشنهاد کرده اما قیکتش خیلی ارزونه.نزدیکای 68تومان.اینجور مواقع آدم شک میکنه وقتی قیمت خیلی پایینه.

قیمتش حول 80 تومان باشه میخوام.

بازم مرسی.

دوست عزیز سلام ببینید به نظر من الان گرافیک آن برد اینتل به صرفه نیست تا موقعی که چیپهای g33 و 44 قیمتهاش بیاد پایین الان به نظر من اگر آنبرد می خواهید الان amd بردارید بهتره مثل 780 یا 790 ! و اگرم اینتل چیپ g31 مثل: p5kpl 1600 که مین خوبی هم هست ! و برا اینکه بعدآ روش گرافیک بندازین خوبه!

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

من با يه مين برد asus m2a-vm و cpu 4000 am2+x2 و ram 1 gig cross air bus 667 و پاور Acbel بدون داشتن کارت گرافيک اضافي با اين فرکانس کاري الان دارم کار مي کنم بدون اين که کوچکترين مشکلي داشته باشم در تصوير زير رنگ آبي فرکانس کاري ديفالت و پيش گزيده سيستم رو مشاهده مي کنيد و رنگ زرد هم بعد از اورکلاک و فرکانس کاري که الان دارم استفاده مي کنم رو مشاهده مي کنيد:

m82f1667ok1ecjxdc4io.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

من این مینp5kpl 1600رو دیدم . واسه رم نوشته بود 1066(O.C).

این بعنی باید اورکلاک بشه تا بتونیم رم 1066استفاده کنیم دیگه ،درسته؟

من این مین رو دیدم چجوریه؟p5k-vm

واسه این تو رم 1066واسش O.Cنگذاشته بود. یعنی مستقیما ساپورت میکنه دیگه؟

نظرتون راجع به این چیه؟

راستی اونp5kpl 1600گرافیک آنبورد هست؟چرا تو مشخصاتش ننوشته؟

منظورم از اینتل،سی پی یو اینتل ساپورت کنه .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام بله درسته یعنی در صورت ارکلاک میشه به اون باس 1066 رسید در اصل!

در مورد مین p5k-vm چیپست g33 هست ولی فکر کنم قیمتش از مقدار بودجه شما بزنه بالاتر چون شما فرمودید 80 تومان! و این مین هم یعنی مین p5k-vm رم 1066 رو کامل یا به قولی خود شما مستقیمآ ساپورت می کنه حالا یک سوال چرا 1066؟ باس 800 با 1066 با هم زیاد فرقی نداره ! چون اون مین p5kpl 1600 مین خوبیه در اون محدوده پولی شما در ساپورت اینتلی! و بله این مین هم گرافیک آنبرد و از موتور گرافیکی GMA 3100 استفاده می کنه ! و بله اینتل هم ساپورت می کنه حالا یک سوال کارایی شما چی هست؟ (دقیق تر راهنمایی تون کنم

موفق و موید باشید ؟ ) چون شاید کاره شما طوری باشه که amd هم بشه توصیه کرد!!!!!!

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

راستشو بخواین با AMDرابطه خوبی ندارم.

کار چندانی باهاش ندارم.حداکثر توانش واسه یک فتوشاپ و ویژوال استدیو است و شاید چند تا نرم افزار گرافیکی دیگه

اما میخوام قطعاتی که میبندم ست باشن

چون CPU,Ramهم 1066 هستن

لینک به دیدگاه

باشه تعصب شما به اینتل قابل احترام و ما نظرمون رو به کسی تحمیل نمی کنیم و به نظر من در اون قیمت گرافیک آنبرد p5kpl 1600 عالی هست و رم و سی پی یو شما 1066 هست ساپورت می کنه این مین. برا خودم می خوام ببینم که مچ هستند یا نه؟ سی پی یو و رم رو بگو؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

اگه بخوام cpu amd بگیرم کدوم cpuمیتونه با این cpu intel مقایسه بشه تو amd بیشتر واسه کارای نرم افزاری

لینک به دیدگاه

فکر ميکنم شما دوستان اشتباه ميکنيد ،اين مين کارت آنبرد به هيچ عنوان ندارد

back.jpg

لینک به دیدگاه

قیمت پاتریوت 2 گیگی دوال رو بهم نگفتین؟

این مین p5kpl-am جدا از گرافیک آنبوردش اگه بخوایم یه کارت گرافیک جدا بزاریم روش چجوریه؟

چرا قیمتش انقدر پایینه؟

مشکوک میزنه؟

گرافیکش آنبوردش سری چنده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...