رفتن به مطلب

این ارور پدر منو در اورده ببینین چی هست

farokhe_bihamta
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

بعد هر بار رستارت با این ارور مواجه میشم در حالی که تمام درایورها نصب میباشد حتی اخرین ورزن chipset هم از سایت سازنده برداشتم و نصب کردم ولی هر بار میاد بعد اوکی دادن این صفحه دومی میاد

ببخشین کیفیت عکسا پایینه یکم عجله داشتم

post-10548-0-47578900-1359572129_thumb.jpg

post-10548-0-36772000-1359572143_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگم شما مینتون msi هست اونوقت asus setup این وسط چی میگه؟

لینک به دیدگاه

K درایو DVD تونه ؟

اگه بله ، یکبار دیسک مادربورد رو بزارید تو دستگاه و ری استارت کنید تا ستاپ کامل بشه

اگه مشکل بر طرف نشد باید این ستاپ رو از استارت آپ خارج کنید حالا یا از رجیستری یا روش های دیگه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با سلام

بعد هر بار رستارت با این ارور مواجه میشم در حالی که تمام درایورها نصب میباشد حتی اخرین ورزن chipset هم از سایت سازنده برداشتم و نصب کردم ولی هر بار میاد بعد اوکی دادن این صفحه دومی میاد

از طریق سرچ استارت task scheduler رو پیدا کن

x.jpg

حالا در قسمت local تمامی تسک هایی که  i-setup دارند رو حذف کن.

z.jpg

ریستارت کن و ...

ویرایش شده توسط emdadrayanekaraj
لینک به دیدگاه

نکنه سیدیرو اشتباه گذاشتی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این ارور طبیعیه. مشکلشون حل میشه.

لینک به دیدگاه

تشکر دوستان این کارو کردم ممنون ولی فکر نمیکنید این کار صورت مساله رو حل کردنه چی میگفت ارور

خوب یک مشکل دیگه هم دارم ویندوز 64 بیت التمات ولی رمم را در حالی که 4 هست 3.88 استفاده میکنه عجب گرفتاریهایی ما رو گیر میندازه

post-10548-0-06123000-1359574994_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

این کارو کردم بازم این ارورو داد :( چیکار کنم عجب

لینک به دیدگاه

تشکر دوستان این کارو کردم ممنون ولی فکر نمیکنید این کار صورت مساله رو حل کردنه چی میگفت ارور

خوب یک مشکل دیگه هم دارم ویندوز 64 بیت التمات ولی رمم را در حالی که 4 هست 3.88 استفاده میکنه عجب گرفتاریهایی ما رو گیر میندازه

این قضیه طبیعی هست. کلا ویندوز نمیتونه از تمام رم استفاده کنه.  شما نگران این قضه نباشید. :D

لینک به دیدگاه

این کارو کردم بازم این ارورو داد :( چیکار کنم عجب

کدوم کارو کردید ؟

--

برای عکس گرفتن از برنامه Snipping tool استفاده کنید PNG ذخیره کنید

توی Start سرچ کنید هست

--

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce

توی این مسیر ها اگه چیزی از Asussteup میبینی پاک کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از سرچ استارت تایپ کن msconfig بعد برو اینجا که شکلش هست

Advanced-Options-in-Windows-7-System-Con

این تیک رو بذار

Change-Maximum-Memory-Using-Windows-7-BO

البته برای شما جای 6144 مینویشه 4096.

ریستارت کن.

مشکل قبلیت رو هم باز از اون راهی که گفتم سعی کن

لینک به دیدگاه

یک نکته.

اگر با sniping tool ویندوز از صفحه مونیتور تصویر گرفتید،  با پسوند jpg ذخیره کنید و در سایت آپلود کنید. خیلی وقت ها پسوند .png درست نمایش داده نمی شود. :-@

لینک به دیدگاه

از سرچ استارت تایپ کن msconfig بعد برو اینجا که شکلش هست

Advanced-Options-in-Windows-7-System-Con

این تیک رو بذار

Change-Maximum-Memory-Using-Windows-7-BO

البته برای شما جای 6144 مینویشه 4096.

ریستارت کن.

مشکل قبلیت رو هم باز از اون راهی که گفتم سعی کن

دوست عزیز . این نکته که در مورد استفاده از رم بود را مطلع نبودم و نمی دونستم میشه در آن تغییر داد. به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوست عزیز . این نکته که در مورد استفاده از رم بود را مطلع نبودم و نمی دونستم میشه در آن تغییر داد. به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. :clapping: :clapping:

هم محضری شما گرامیان بهترین کلاس برای ماست.

شما انقدر گلی که به زبون آوردی یه لایک زدم امیدوارم دوستان این پستت رو لایک بزنن.

لینک به دیدگاه

هم محضری شما گرامیان بهترین کلاس برای ماست.

شما انقدر گلی که به زبون آوردی یه لایک زدم امیدوارم دوستان این پستت رو لایک بزنن.

شما لطف داری دوست عزیز.

خوبی از خودتونه .

:wub: @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با سلام

احتمالاً یه dvd یا cd بوتیبل نصب تو دستگات بوده . تو یه ریستارت شدن و بوت نابه جای سیستم از اونجا این ایراد سر در آورده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ارورر هنگامی که فولدر TEMP پاک شه به وجود میاد. ما هنوز راهی برای برطرف کردنش جز نصب مجدد ویندوز پیدا نکردیم

2- شما از ویرتو استفاده می کنید ؟؟ چون این مقدار حجم رو معمولا ویرتو ور میداره به جای مموری Intel HD . اگر هم فقط از intel HD استفاده می کنید باز هم همینطوره

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما Intel MEI رو از لینک زیر بگیر و نصب کن ببین مشکلت حل می شه یا نه :

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=eng&DwnldID=18532

لینک به دیدگاه

این ارورر هنگامی که فولدر TEMP پاک شه به وجود میاد. ما هنوز راهی برای برطرف کردنش جز نصب مجدد ویندوز پیدا نکردیم

2- شما از ویرتو استفاده می کنید ؟؟ چون این مقدار حجم رو معمولا ویرتو ور میداره به جای مموری Intel HD . اگر هم فقط از intel HD استفاده می کنید باز هم همینطوره

یعنی باید دوباره ویندوز بزنم تا این ارور بره چرا temp پاک شده

2-اره از ویرتو استفاده میکنم یعنی پس بهمین خاطر رمم را پایین نشون میده یعنی طبیعی هست

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
یعنی باید دوباره ویندوز بزنم تا این ارور بره چرا temp پاک شده

2-اره از ویرتو استفاده میکنم یعنی پس بهمین خاطر رمم را پایین نشون میده یعنی طبیعی هست

1- بله باید دوباره بریزین . چند تا احتمال داره که Temp پاک شده

1- خودتو به صورت دستی پاک کردین

2- از برنامه هایی که باز دهی سیستم را بالا می برند استفاده کردیم ( یکی از کار این ها پاک کردن TEMP است

3- موقع کرک کردن یه برنامه مثل Office 2013 که کرکش از تو TEMP حتی وقتی که برنامه رو می بندید کار می کنه و وقتی pc ریست شه باعث میشه  که Temp رو پاک کنه

4- ممکنه یه ویروس یا تروجان باشه که به صورت خودکار TEMP شما رو هی پاک می کنه که واستون هی مشکل بسازه

--------------------------

این  مقدار گرفته شده از رم طبیعی است

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

1- بله باید دوباره بریزین . چند تا احتمال داره که Temp پاک شده

1- خودتو به صورت دستی پاک کردین

2- از برنامه هایی که باز دهی سیستم را بالا می برند استفاده کردیم ( یکی از کار این ها پاک کردن TEMP است

3- موقع کرک کردن یه برنامه مثل Office 2013 که کرکش از تو TEMP حتی وقتی که برنامه رو می بندید کار می کنه و وقتی pc ریست شه باعث میشه  که Temp رو پاک کنه

4- ممکنه یه ویروس یا تروجان باشه که به صورت خودکار TEMP شما رو هی پاک می کنه که واستون هی مشکل بسازه

--------------------------

این  مقدار گرفته شده از رم طبیعی است

1- خودم پاک نکردم

2- روی مادربرد دکمه gpu boost رو زدم و روشن و خاموش کردم این دکمه چیکار میکنه اون طور که من فهمیدم شتابدهنده cpu هست؟؟؟ممکنه اون این کارو بکنه؟

3-من از ویندوز سون التمیا 64 گردو دو ساله دارم استفاده میکنم که چند روز پیش مادربردمو تعویض کردم حالا بعد نصب اکتیو نمیشه و لی تا حالا با اون یکی سخت افزارم میشد مجبورم از اکتیو دستی داخل cd استفاده کنم اونم اکتیو نمیکنه اون قسمت اکتیو رو پاک میکنه ممکنه اونم باشه به یک چیزهایی داریم میرسیم

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1- خودم پاک نکردم

2- روی مادربرد دکمه gpu boost رو زدم و روشن و خاموش کردم این دکمه چیکار میکنه اون طور که من فهمیدم شتابدهنده cpu هست؟؟؟ممکنه اون این کارو بکنه؟

3-من از ویندوز سون التمیا 64 گردو دو ساله دارم استفاده میکنم که چند روز پیش مادربردمو تعویض کردم حالا بعد نصب اکتیو نمیشه و لی تا حالا با اون یکی سخت افزارم میشد مجبورم از اکتیو دستی داخل cd استفاده کنم اونم اکتیو نمیکنه اون قسمت اکتیو رو پاک میکنه ممکنه اونم باشه به یک چیزهایی داریم میرسیم

GPU boost میاد فرکانسی که باهاش intel HD کار می کنه رو با دادن ولتاژ بالا می بره . ربطی به اون نداره

این که اکتیو نمی کنه ممکنه مشکل از این باشه و شما یه ویندوز اپدیت از soft 98 دانلود کن ببین باز مشکل داری با این یا نه ؟

لینک به دیدگاه

GPU boost میاد فرکانسی که باهاش intel HD کار می کنه رو با دادن ولتاژ بالا می بره . ربطی به اون نداره

این که اکتیو نمی کنه ممکنه مشکل از این باشه و شما یه ویندوز اپدیت از soft 98 دانلود کن ببین باز مشکل داری با این یا نه ؟

تشکر داداش اون مشکل ارور با نصب یک ویندوز دیگه حل شد و این ویندوز اکتیوش فعال بود

سه تا مشکل دیگه هم دارم

1-از مرورگر فایر فاکس 18 استفاده میکنم ولی بیشتر اوقات پنجره پیوندها باز میشه و اذیت میکنه چطور از شرش خلاص شم

2- با پورت ps2 مشکل دارم بعضی مواقع سیستم کیبوردمو میشناسه بعضی مواقع نه در حالی که بعد اتصال ویندوز شناخت و مثل فلش مموری نصب شد از تبدیل ps2/usb استفاده میکنم برای کیبورد که اونم مشکلاته خودشو داره تو گیم

3-مرورگرم با سایت پرشین تولز مشکل داره هنگام عوض کردنه صفحات پی تی یا پنجره های جدید حدود 5-10 ثانیه خشک میکنه در حالی که اخرین نسخه فلش پلیر رو هم نصب کردم

با تشکر از همه دوستان :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
تشکر داداش اون مشکل ارور با نصب یک ویندوز دیگه حل شد و این ویندوز اکتیوش فعال بود

سه تا مشکل دیگه هم دارم

1-از مرورگر فایر فاکس 18 استفاده میکنم ولی بیشتر اوقات پنجره پیوندها باز میشه و اذیت میکنه چطور از شرش خلاص شم

2- با پورت ps2 مشکل دارم بعضی مواقع سیستم کیبوردمو میشناسه بعضی مواقع نه در حالی که بعد اتصال ویندوز شناخت و مثل فلش مموری نصب شد از تبدیل ps2/usb استفاده میکنم برای کیبورد که اونم مشکلاته خودشو داره تو گیم

3-مرورگرم با سایت پرشین تولز مشکل داره هنگام عوض کردنه صفحات پی تی یا پنجره های جدید حدود 5-10 ثانیه خشک میکنه در حالی که اخرین نسخه فلش پلیر رو هم نصب کردم

با تشکر از همه دوستان :wub:

گوگل کروم رو بهت پیشنهاد می کنم:

http://www.filehippo.com/download_google_chrome/

بعد از خاموش کردن، همه ی درایوها ـ رم ریدر هارد ، دی وی دی و... ـ و رم ها جز یکی رو از مادربرد جدا کرد. و فقط مانیتور و کیبورد ps2 متصل باشند و بعد سیستم رو روشن کن و کیبورد کار میکنه و میشه به راحتی وارد بایوس شد و ساعت و تاریخ رو تنظیم کرد و بعد درایوها رو هم روی اتومات گذاشت که خود بایوس بعد از وصل شناساییشون کنه ـ بطور پیشفرض همینطور هست ـ بعد خاموش کن و همه ی درایوها رو متصل کن و روشن کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...