رفتن به مطلب

دلیل این اررور چیه ؟

araz_sakhtafzar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

اولین تایپیک فعالیتمو شروع میکنم

از وقتی ویندوز جدید نصب کردم اهنگها و بعضی از فیلمام که میخوام گوش کنم یا تماشا کنم ارورهای عجیبی میده که با عکس میزارم هرکی دلیلش رو بدونه من رو هم مطلع بسازه که دارم دیوونه میشم قبل ویندوز زدن همش رو میتونستم باز کنم

اینم عکساش از هر دو نرم افزار که قویم هستند و اخرین نسخه

8yshozucid26end1gh.png

3egfj02l5q23lkv5hu.png

ویرایش شده توسط araz_sakhtafzar
لینک به دیدگاه

سلام ارزوی موفقیت دارم برای شما دوست محترم

بنظرم با نصب K-Lite_Codec_Pack_955_Full  برطرف بشه

لینک به دیدگاه

شما با ویندوز مدیا پلیر هم امتحان کنید. به نظر میاد مشکل با خود فایل ویدیو هست نه با ویندوز یا پلیر! می تونید از avc media player هم استفاده کنید. ضمنا ورژن ویندوز و اسم مدیا پلیر دوم رو هم بنویسد!

لینک به دیدگاه

سلام ارزوی موفقیت دارم برای شما دوست محترم

بنظرم با نصب K-Lite_Codec_Pack_955_Full  برطرف بشه

عرض ادب

اون نرم افزارم نمیتونه باز کنه

لینک به دیدگاه

شما با ویندوز مدیا پلیر هم امتحان کنید. به نظر میاد مشکل با خود فایل ویدیو هست نه با ویندوز یا پلیر! می تونید از avc media player هم استفاده کنید. ضمنا ورژن ویندوز و اسم مدیا پلیر دوم رو هم بنویسد!

عرض احترام

ویندوز مدیا هم نتونست باز کنه / منم مطمئنم فایلا خراب شدن ولی خوب چطوری این طور شده یه دونه هم ویروس ندارم // همه اهنگها و فیلمهایی که قبل از ویندوز زدن باز میکرد بعداز زدن ویندوز باز نمیکنه ( ویندوزم 64 بیتی اپدیت شدست که حتی ویندوزم تغییر نیافته و همون ویندوزیه که قبلا زدم )

لینک به دیدگاه

بهتره فایلها رو تو یه سیستم دیگه هم امتحان کنید ببینید باز میشند یا نه؟

اگه باز شدن ممکنه تو هنگام نصب کردن ویندوز به فایل سیستم ویندوز صدمه وارد شده. بعضا فایل رو هارد هست ولی Ntfs یا fat 32 مشکل دارن. یه چک دیسک هم بکنید. ممکنه privilage های اکانت شما مشکل داره. مثلا بعضی فایل ها تو سیستم خود من فقط با اکانت من باز می شن. حالا اگه این فایلها رو به یه سیستم دیگه ببرم و یا با اکانت دیگه ای به غیر از اکانت خودم رو همون سیستم اجرا کنم باز نمی شن.

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر از دوست عزیز 

اصلا فایلها نه کپی میشن نه پاک میشن نه تغییر نام میدن مثل کنه شده هیچ تغییری نمیشه انجام دادا 

اینم عکسها : 

lgh3ug5dh93irbyaatly.png

y5got91emicygf3f5la.png

دوستان خواهشن کمک کنین فایلهای حیاتیم رو از دست دادم و نمیتونم ازشون استفاده کنم 

لینک به دیدگاه

اینم چک دیسک 

ویندوزم زدم دیشب که منجر شد تعدادی که باز میکرد باز نکنه ( انگار داره سرایت میکنه مثل بیماری ) 

ylwffahbu9ydtmqg64r.png

لینک به دیدگاه

فایلا تون کاملا سالمه نگران نباشید اصلا

مشکل نداشتن اجازه است

چند تا سوال :

1 : کل فایلا این مشکل رو دارن ؟

2:  یوزر شما ، ادمین کامپیوتر هست یا نه ؟

3 : از اونجایی که این مشکل شروع میشه (مثلا از اول درایو این مشکل هست یا فولدر خاصی این مشکل رو داره ) از همونجا properties رو باز کنید از تب security یک عکس قرار بدید

لینک به دیدگاه

عرض ادب خدمت سعید جان 

اقا تا الان چنین چیزی ندیدم با اینکه سخت افزار خوندم 

بله درست  dont  میده 

soab35o74mbwv3lz0jc0.png

لینک به دیدگاه

اون یکی سولا ها رو هم جواب میدادی عزیز بهتر بود

فایل ضمیمه رو دانلود کن از زیپ در بیار اجراش کن

یه ری استارت بده

حالا رو یکی از اون فایل ها (فولدر و درایو نه) که اجرا نمیشه راست کلیک کن و Take ownership رو بزن

اجراش کن ببین فرقی میکنه ؟

InstallTakeOwnership.zip

لینک به دیدگاه

ببخشید از دیروز اعصابم ریخته بهم 

الان نصب میکنم

نه کل فایلا این طوری نشده ولی مثا نصفشون قاطی کردن یه هو که نمیدونم چرا اینطوری شده یه هو ! 

سوال دومتون رو متوجه نشدم ( چند کاربر نداره ) ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من ویندوزت مشکل داره یا پیدا کرده !

جدیدا نمی دونم چجوری هست مشکل نرم افزاری زیاد شده ابن چند وقته... اکثرا هم ویندوز آپدیت نصب کردن مشکل دارن :D

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

اون یکی سولا ها رو هم جواب میدادی عزیز بهتر بود

فایل ضمیمه رو دانلود کن از زیپ در بیار اجراش کن

یه ری استارت بده

حالا رو یکی از اون فایل ها (فولدر و درایو نه) که اجرا نمیشه راست کلیک کن و Take ownership رو بزن

اجراش کن ببین فرقی میکنه ؟

سعید جان عزیز مشکلشون حل شد با اون نرم افزار دست گلتون درد نکنه ای کاش اینجا بودین میرفتیم کافی شاپ به حساب من هر چی میل داشتین نوش جان میکردین از نگرانی در اومدم خدایی :D 

و اینجا یه سوال برام پیش اومد که چرا اینجور شده بود ؟ اونم یه هو من که جایی رو دستکاری نکرده بودم  قبلا هم این ویندوزو زده بودم که هیچ مشکلی پیش نیومده بود حتی به دو سه تا از دوستان هم از این ویندوز کپی کردم که هیچ مشکلی نداشتن ؟؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

بنظر من ویندوزت مشکل داره یا پیدا کرده !

جدیدا نمی دونم چجوری هست مشکل نرم افزاری زیاد شده ابن چند وقته... اکثرا هم ویندوز آپدیت نصب کردن مشکل دارن :D

عرض ادب 

والا نیما جان بالا هم گفتم من چندین بار از این ویندوز استفاده کردم و به دوستانم کپی کردم ولی چنین مسکلی به وجود نیومده بود حتی من ویندوزو هم اپ نمیکنم 

بله کاملا درسته فک کنم هر چند وقت یه بار نرم افزارها هم شورش میکنن که ادم شاخ در میاره 

لینک به دیدگاه

سعید جان عزیز مشکلشون حل شد با اون نرم افزار دست گلتون درد نکنه ای کاش اینجا بودین میرفتیم کافی شاپ به حساب من هر چی میل داشتین نوش جان میکردین از نگرانی در اومدم خدایی :D

و اینجا یه سوال برام پیش اومد که چرا اینجور شده بود ؟ اونم یه هو من که جایی رو دستکاری نکرده بودم  قبلا هم این ویندوزو زده بودم که هیچ مشکلی پیش نیومده بود حتی به دو سه تا از دوستان هم از این ویندوز کپی کردم که هیچ مشکلی نداشتن ؟؟؟؟ 

خوب خدا رو شکر !

همین که تونستم کمکی بکنم ، واسه خودم هم خوشحالی داره

-

دلائل مختلف برای این قضیه هست ، مال شما معلوم نیست علتش چیه ولی من چنتاشو میگم:

1: خودتون به صورت دستی محدودیت دسترسی گزاشته باشید

2: بعضا نرم افزار ها و آنتی ویروس هایی هستند که برای اینکه فایل آسیب نبینه ، دزدی نشه و... فایلا رو از دسترسی محدود میکنن

3: کرمایی هستند که اینطوری میکنن

4: موارد دیگر

--

خلاصه، اگه فایلتون مهم هستند ازشون بک آپ بگیرید روی DVD یا چیزای دیگه ، همون طور که الان Peroperty فایلتون عوض شده بود ممکن بود فایلتون پاک شه

پس بکاپ بکاپ بکاپ و باز هم بکاپ بگیرید :دی

لینک به دیدگاه

راستی اگه مشکلتون (یا مشکلشون !) با این روش حل شده لازم نیست دونه دونه فایلا رو اینجوری کنید رو فولدر هم بزنید معمولا جواب میده

لینک به دیدگاه

چشم بکاپ میگیرم 

ولی یه سوال دیگه این کرمارو چه جوری از بین ببرم ( فرض کنیم تو درایوها کرم داریم ) ؟ از چه نرم افزاری یا چه انتی ویروسی استفاده کنم بهتره در کل ؟ 

لینک به دیدگاه

چشم بکاپ میگیرم 

ولی یه سوال دیگه این کرمارو چه جوری از بین ببرم ( فرض کنیم تو درایوها کرم داریم ) ؟ از چه نرم افزاری یا چه انتی ویروسی استفاده کنم بهتره ؟ 

آنتی ویروس به روز

فرقی نداره مارکش چیه هر کدوم راحتتری بگیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عرض ادب 

والا نیما جان بالا هم گفتم من چندین بار از این ویندوز استفاده کردم و به دوستانم کپی کردم ولی چنین مسکلی به وجود نیومده بود حتی من ویندوزو هم اپ نمیکنم 

بله کاملا درسته فک کنم هر چند وقت یه بار نرم افزارها هم شورش میکنن که ادم شاخ در میاره 

سلام و درود

عزیز شرمنده رفتم ویرایش کنم سلام رو هم ویرایش کردم! :blush:

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان عزیز 

بازم این مشکل داره اعصابمو خرد میکنه خسته شدم از بس  take ownership  کردم  کلا دذارم قاطی میکنم 

خواهش میکنم راهی بگین این مشکل رو از بیخ حل کنم  تا بعدا دوباره هی راست کلیک نکنم  ! 

لینک به دیدگاه

برای اینکه از شر این خلاص بشید باید ownership همه فولدرها رو ریست کنید.

روی فولدری که فایلهاتون توشه و می خواهید ownership اونها رو ریست کنید کلیک راست کنید برید به properties. تب security بعد دکمه advanced رو بزنید. تب owner بعد دکمه edit رو بزنید. اسم خودتون رو انتخاب کنید. تیک مربع Replace owner on subcontainers and objects رو بزنید. Ok رو بزنید.

پنجره command prompt رو در حالت adminstrator باز کنید. دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید:

:c

\cd

icacls * /T /Q /C /RESET

این دستور ownership همه فایلهای داخل پوشه ها رو به حالت ownership که شما در مراحل بالا تعیین کردید ریست می کنه. منظورم اگه تو مراحل بالا اشتباها ownership رو کس دیگه ای تعیین کنید این دستور همه رو به اون تغییر میده

منبع: سایت microsoft

لینک به دیدگاه

:c

\cd

icacls * /T /Q /C /RESET

ویرایش شده توسط smartbuy63
لینک به دیدگاه

برای اینکه از شر این خلاص بشید باید ownership همه فولدرها رو ریست کنید. روی فولدری که فایلهاتون توشه و می خواهید ownership اونها رو ریست کنید کلیک راست کنید برید به properties. تب security بعد دکمه advanced رو بزنید. تب owner بعد دکمه edit رو بزنید. اسم خودتون رو انتخاب کنید. تیک مربع Replace owner on subcontainers and objects رو بزنید. Ok رو بزنید. پنجره command prompt رو در حالت adminstrator باز کنید. دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید: :c \cd icacls * /T /Q /C /RESET این دستور ownership همه فایلهای داخل پوشه ها رو به حالت ownership که شما در مراحل بالا تعیین کردید ریست می کنه. منظورم اگه تو مراحل بالا اشتباها ownership رو کس دیگه ای تعیین کنید این دستور همه رو به اون تغییر میده منبع: سایت microsoft

ضمن تشکر و قدردانی از شما 

من تا نصف راهنماییهاتون رو انجام دادم و همونطور که از عکس معلومه روی فایلها یه علامت قفل اومده 

tl41c3ak8x3noeo7h7qb.png

فقط این صفحه command  رو درست زدم تا اینجا ؟ چون ادمین نیست اسمش ( گفتین رو حالت ادمین )  چه جوری برم رو حالت ادمین ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی CMD راست کلیک کنید اونجا میبینی چه جوری بزنی رو حالت ادمین . از دستور takeown هم تو همون کامند میتونی استفاده کنی برای دیدن سوییچ هاش ?/ رو بعدش تایپ کن. یه بچ فایل درست کن و ذخیره کن و هر وقت نیاز داشتی اجرا کن . اگر خود بخود دسترسی فایل ها تغییر میکنه سیستم آلوده هست . تو فروم و یا گوگل جستجو کنید برای دیسک نجات ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...