رفتن به مطلب

نحوه راه اندازی Wizard for Intel Desktop Responsiveness Technologies +کمک

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم این گزینه رو رو فعال کنم و از هارد  vertex3 60 g  ssd به عنوان cashe  هارد sata 2t seagate استفاده کنم ولی در حین نصب سیستم  reset شد ورفت رو قسمت raid ودیگه ویندوز بالانیومد!هربلایی تونستم سرش آوردم حتی از ssd یه پارتیشن 1گیگابایتی جدا کردم که اطلاعات  ssd از دست نره ولی نشد وssd کلا پاک شد و حتی ویندوز هم که روش بود پاک شد!

الان  error میده که oprating system is missing

حالا چکار باید کرد؟

وبرای راه اندازی  Wizard for Intel Desktop Responsiveness Technologies مراحل کار رو اساتید یه توضیحی بدن!

معرفی این تکنولوژی

Intel® Smart Response Technology

SSD Speed with HDD Capacity
Intel® Smart Response Technology boosts overall system performance. It uses an installed fast SSD (min 18.6GB available capacity required) as a cache for frequently accessed data. Key benefits include reduced load and wait times, and lower power consumption through the elimination of unnecessary hard drive spin. This technology combines SSD performance with hard drive capacity, operating up to 6X faster than a hard drive-only system.

با تشکر

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

اون اررور یعنی اینکه یا ویندوز پاک شده یا بوت سکتور آسیب دیده. اول سی دی ویندوز رو بزارید و با اون بوت کنید. بعد داخل setup گزینه repair رو بزنید. اگه setup تونست کاری بکنه ریستارت می کنه و حله. اگه نه باید دوباره نصب کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوز شما باید روی هارد نصب باشه نه روی SSD و موقع فعالسازی هم از شما میپرسه که آیا میخواید همه حجم SSD رو به Cache اختصاص بدید یا حدود 19 گیگش رو که حداقل مورد نیاز هستش

احتمالا شما همه حجم SSD رو انتخاب کردید.

لینک به دیدگاه

راهنمای کامل smart response technology(SRT)

اول برید بایوس مود ساتا رو روی raid بزارید برای جفت hdd و ssd

ویندوز رو حتما باید روی hdd نصب کنید

بعد از نصب ویندوز درایور چیپ و intel rapid storage رو نصب کنید. سیستم رو ریستارت کنید. بعد از بالا اومدن ویندوز برید داخل intel rapid storage technology که خود به خود کنار ساعت ویندوز میاد. گزینه accelerate رو انتخاب کنید. Ssd رو انتخاب کنید. و تعیین کنید که چقدر از ssd رو می خواین اختصاص بدین. محدودیت تا 64 gig هست. با توجه به اینکه ظرفیت ssd شما 60 gb هست می تونین کلش رو اختصاص بدین. ولی اگه این کار رو بکنین ویندوز فقط hdd شما رو تو my computer نشون میده و شما دسترسی به ssd نخواهین داشت.

بعد mode رو باید انتخاب کنید. دو حالت داره maximized و enhanced. بهتره maximized رو انتخاب کنید. و تمام

لینک به دیدگاه

با تشکر

فقط یه سوال؟میخاستم بعد از این کار که 20گیگ روبرا cashe گذاشتم روی باقی ssd ویندوز7 نصب کنم!آیا میشه؟البته میخام 8رو روی هاردsata نصب کنم!بعد 20g از ssd روبذارم برا cashe بعد روش 7 نصب کنم!هردوتاسیستم رو داشته باشم!امکانش هست؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...