رفتن به مطلب

چایی 2 رنگ دیدی ؟ !! ندیدی بیاتو ببین


AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

چی بگم ببینین خودتون دیگه ! :wub: 

 

ایشون رو که توی عکس میبینید دوست و همکار گل و عزیزم مهندس امیر علیپور هستند ( کارشناس ارشد سازه )

 

 

 

 

اینم فیلمی از چای 2 رنگی که درست کردیم / 3 رنگ هم میشه ولی باید یه چیزی رو رعایت کنین ( فقط اشاره میکنم که باید از طریق وزنشون طبقه بندی بشن :blink: !!  ما تست نکردیم ولی از قدیمی ها همچین حرفی میزنن / به ما هم گفتن ) B)  ;) 

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

در برابر زلزله هم پایداری داره مهندس؟ :lol:

موقع خوردن اول کدوم رنگ ش رو بخوریم بهتره؟ :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در برابر زلزله هم پایداری داره مهندس؟ :lol:

موقع خوردن اول کدوم رنگ ش رو بخوریم بهتره؟ :D

به به قربان شما

خوبین انشاالله

 

به فیلم نگاه کنین میبینین که خودش به عنوان میراگر عمل میکنه / برا خودن هم اول باید بی رنگ رو خورد اونم با نی !!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

پناه برخدا ..به حق چیزایی ندیده ...حتما کلکی در کاره ... 

 

پرابلم ؟؟؟؟ سیستمش چه جوریاست ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

این رسمیه که تو عروسیها بود فکر کنم.بهش چایی 2 رنگ میگن.

طرز تهیه هم ابتدا اب جوش یا چایی رو تا نصف استکان میریزین بعدش فراوونی شکر اضافه میکنین اینقد که غلیظ بشه بعدش هم چایی یا اب جوش بریزین.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
این رسمیه که تو عروسیها بود فکر کنم.بهش چایی 2 رنگ میگن.

طرز تهیه هم ابتدا اب جوش یا چایی رو تا نصف استکان میریزین بعدش فراوونی شکر اضافه میکنین اینقد که غلیظ بشه بعدش هم چایی یا اب جوش بریزین.

بله رضا جان درست گفتن ودر تکمیل گفته های رضا :

 

مثلاً برا تهیه همین چایی که دیدین ، آب جوش رو آنقدر شکر یا قند ( در برخی موارد عسل ) میریزیم و بهم می زنیم تا اشباع بشه و آثاری از شکر یا قند ته استکان بمونه بعد به مدت چند دقیقه میزاریم تا آروم بشه بعدش رنگ رو ( چایی ) به آرامی داخل استکان میریزیم ولی باید یه قاشق یا چیزی شبیه به آن را آرام روی سطح مایع اشباع شده قرار دهیم که در اینجا آب جوش هستش و بعدش به آرامی چایی رو توی قاشق ریخته تا از اون لبریز بشه و روی آب جوش ریخته بشه که اشباع شده و همزمان قاشق رو با ریختن چایی ( رنگ ) بالا میبریم به شرطی که سطح زیر قاشق مختصر با سطح مایع برخوردی داشته باشه چون اگه از بالا بریزیم و چایی ( رنگش ) هم داغ باشه میتونه داخل آب جوش اشباع نفوذ کنه و اون رو از حالت ایستایی خودش در بیاره

 

امید وارم که توضیح شفاف بوده باشه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
به قول خودمون شب و روز :p

خوب و بد ! ;)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

آقا باز بچه رو یه چیز یاد دادید ...

 

چطوره ؟؟ کیفیت دوربین گوشیم افتضاح + سمبل کاری آخره شبی ....یکی شما واقعا خوش رنگ و لعابه ..

 

در محضر اساتید جسارت کردیم ...بخشید

post-6476-0-82758700-1359933862_thumb.jpg

post-6476-0-07044600-1359933956_thumb.jpg

ویرایش شده توسط t.A.T.u
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
آقا باز بچه رو یه چیز یاد دادید ...

 

چطوره ؟؟ کیفیت دوربین گوشیم افتضاح + سمبل کاری آخره شبی ....یکی شما واقعا خوش رنگ و لعابه ..

 

در محضر اساتید جسارت کردیم ...بخشید

 

باريكلا :wub:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...