رفتن به مطلب

کمک سیستم ارور میده

Infinite
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان     تورو خدا کمک کنین

شرح واقعه:

چند تا قطعه قدیمی دست دوم گرفتم با مشخصات زیر

main: 1 - Gigabyte GA-G41MT-S2P2      &     2 - Elite ECS G41T-M16

CPU: Core 2 Quad 9400  LGA775

Memory: 2 Gig kingston

و غیره

یه هارد 160   IDE  قدیمی که روش  XP  32bit  نصبه از روی یه سیستم قدیمی تر که داشتم ورداشتم گذاشتم روی سیتم فوق، هارد رو میشناسه و تا اونجایی که ویندوز میگه normal میخوایین یا Safe mode یا .. میره ولی هر کدوم رو انتخاب میکنی ریستارت میشه و دوباره..  ( تصویر زیر )

0jdh4g1do5tymqn2rudj.jpg

فکر کردم شاید هارد سوخته دوباره وصلش کردم به سیستم قبلی ویندوزش اومد بالا و بدون هیچ مشکلی کار کرد

گفتم شاید هارد ویندوزش 32 بیته و پارتیشناش FAT32 هستن با Q9400 که 64 بیته سازگاری ندارن با سی دی ویندوز 7  64 بیت بوتش کردم که نصب کنم همون اول بسم ا... بعد از اینکه فایل های سون رو از روی سی دی لود میکنه و می خواد ستاپ رو ادامه بده ارور میده که : ( شما احتمالا یک وسیله جدید اضافه کرین و ممکنه مشکل از اون باشه و ...)   (تصاویر زیر )

b4r6j16j1yz3u520os6.jpg

11nxy51n2zppboyp4fg.jpg

برای نصب ویندوز XP هم بعد از بوت از روی سی دی  و لود فایل ها باز ارور میده که فایل  ntkrnlmp.exe  رو نمیتونه لود کنه ( تصاویر زیر )

r9wicnle4ukeohs30fw.jpg

jlfhdrnm9u0q8qjftdb.jpg

مشکل از سی دی نیست چون هم 7 و هم XP رو از روی 2-3 تا سی دی امتحان کردم ولی همشون به همین شکل ارور میدن

کارهایی که کردم ولی درست نشد :

باطری مین رو درآوردم و جامپر Clear CMOS رو قرار دادم و تنظیمات بایوس رو به حالت کارخانه بردم ولی درست نشد

بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی درست نشد

با SLAVE و master هارد ور رفتم ولی درست نشد

بدبختی مین فقط یه جای IDE داره و من  سی دی رو به Master  و هارد رو به  SLAVE  وصل کردم  البته هارد رو به Master هم وصل کردم بازم نشد

توی بایوس سی پی یو  رو میشناسه و مدل دقیقش رو می نویسه  ،  هارد رو هم میشناسه  ،  سی دی رامو هم همینطور و  مموری رو هم مقدار دقبقش که 2 گیگ باشه میشناسه   ( تصاویر زیر )

tqwk3t4qiy0k17xtwd.jpg

1i098qj8cc66xb5hombx.jpg

h0sgy3d2ihahk0m8tfv5.jpg

دیگه گیج شدم نمیدونم چه کنم

ببخشید سرتونو درد آوردم  ولی  خواهشا کمک کنین  دارم دیوانه میشم

ویرایش شده توسط Infinite
لینک به دیدگاه

درود.

دوستان از بکارگیری عنوان هایی به این شکل بپرهیزید و سعی کنید بخشی از مشکل رو توی عنوان بگیر. تفاوتی نمی کنه عنوانتون چی باشه ، بچه ها اگر بتونند کمکتون می کنند.

توی سیستم های قدیمی من یادمه وقتی ویندوز روی یک سیستم نصب می شد نمی شد اون هارد رو به هر سیستم دیگه ای وصل کرد. اگر روی هارد فعلیتون یک بار ویندوز XP32 بریزید داستان باید حل بشه.

@};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

به نظرمن احتمال میدم از bios باشه!BIOS رو یکبارآپدیت کنید مشکل ساتای مادربردهست!احتمال خیلی زیاد حل بشه

لینک به دیدگاه

پوریای عزیز ممنون از تذکرتون   الان که دیگه نمیتونم عنوان رو عوض کنم ولی دفعات بعد حتما این نکته رو رعایت خواهم کرد

منظورتون اینه که XP 32 رو با سیستم جدید نصب کنم؟  باید امتحان کنم

حمید جان ویندوز بالا نمیاد اصلا  چطور باید بایوس رو آپدیت کنم؟

لینک به دیدگاه

پوریای عزیز ممنون از تذکرتون   الان که دیگه نمیتونم عنوان رو عوض کنم ولی دفعات بعد حتما این نکته رو رعایت خواهم کرد

منظورتون اینه که XP 32 رو با سیستم جدید نصب کنم؟  باید امتحان کنم

حمید جان ویندوز بالا نمیاد اصلا  چطور باید بایوس رو آپدیت کنم؟

آره دوست عزیز 

کاری رو که آقا پوریا گفتن انجام بدید

مشکل اینه که ویندوز شما رو یه مین و سی پی یو دیگه نصب شده 

معلومه که رو مین جدیدتون ران نمیشه 

باید عوضش کنید

برای آپیدت بایوس هم معمولا نیازی به ویندوز نیست 

رو مین های جدید آپدیت رو میریزید رو فلش و با اون ریست  میکنید و میرید تو بایوس 

بعد آپدیت و تمام

التبه اگه مین شما همچین قابلیتی داشته باشه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام مجدد

گفتم شاید مین برد مشکل داره عوضش کردم و یک Giga  G41MT-S2PT گرفتم ولی باز هم دقیقا همون مشکل هست :(  چکار کنم یکی کمکم کنه :crying:  نکنه پروسسورم سوخته باشه :crying:  از کجا بفهمم پرسسور سالمه؟

پست اول رو آپدیت کردم و بهش چند تا عکس اضافه کردم

ویرایش شده توسط Infinite
لینک به دیدگاه

دوستان شرمنده میدونم وجود عکس های زیاد باعث کند شدن لود صفحه میشه باید ببخشید  ( البته حجم عکس ها رو تا جایی که تونستم کم کردم )

از تمام تب های بایوس عکس گرفتم ممکنه با دقت نگاه کنید ببنید چیز غیر عادی توش هست که مشکل از اون باشه یا نه

1f2xiez3u8tst3fhennl.jpg

2grnygs8ct2kgdvps3q.jpg

np8qqmvz6zlxd3uxyfz4.jpg

2fryl0jp16cag14qo8et.jpg

keol2vkkynwrzw1b2ybn.jpg

ikm1bq7a92hghgjjhux.jpg

4kh5g8p0yvbd7s6ttfm.jpg

dste98h0e1pokkcb8t.jpg

xt5f8mrwjxzss1p77i.jpg

3vzo4xgh1whodyaldpr.jpg

ویرایش شده توسط Infinite
لینک به دیدگاه

عزیزم مشکل از سیستم عاملته

بایوس رو به حالت اولیه برگردون و تنها کاری که میمونه عوض کردن ویندوزته..

ویندوزتو عوض کن و برو حالشو ببر @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

همون اول اگه حرف پوریاجانو گوش می دادی یه ویندوز عوض می کردی حل بود قضیه... ویندوز روی هارد با سخت افزاری که موقع نصب ویندوز بوده هماهنگ میشه و ویندوز روی سیستم جدید بالا نمیاد... حتما اگه ویندوزو عوض کنی باید کارت راه بیفته و هیچ ربطی به بایوسو این همه دنگ و فنگ نداره... :D

اگه عوض کردی مشکل باقی بود بعد بیا ادامه بده دیگر دوستان راهنمایی می کنند. ^_^

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از راهنماببیاتون

ولی در پست های قبلی عرض کردم نه XP نصب میشه و نه Seven

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از راهنماببیاتون

ولی در پست های قبلی عرض کردم نه XP نصب میشه و نه Seven

خدمتت عارضم که مشکل شما از هاردتونه..

یا هاردو عوض کن یا ویندوزتو..

بری این میگم که شکی نکنی که مشکل از قطعات دیگته..

ویرایش شده توسط M.H
لینک به دیدگاه

یعنی CPU سالمه ؟؟؟؟؟

رم رو البته با نرم افزار memtest98 حدود 45 دقیقه تست کردم چیزی پیدا نکرد

ویرایش شده توسط Infinite
لینک به دیدگاه

یعنی CPU سالمه ؟؟؟؟؟

رم رو البته با نرم افزار memtest98 حدود 45 دقیقه تست کردم چیزی پیدا نکرد

تمام قطعات سالم هستند

مشکل هاردته که نمیتونه اطلاعات ویندوزو توی خودش کپی کنه...فکر کنم دیگه عمر خودشم کرده باشه

پیشنهاد میکنم یک عدد هارد جدید بخری و برای این هارد قبلیه یک قاب بخر و به عنوان یک منبع ذخیره ساز پروتابل ازش استفاده کن...

لینک به دیدگاه

تو حالت داس که بوتش میکنم کاملا هارد و پارتیشناش رو میشناشه حتی درایو C هارد رو هم باهاش فرمت کردم پس مشکل نمیتونه از هارد باشه می تونه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد

شرمنده بنده چپه متوجه شدم، پس عزیز با یه نرم افزار پارتیش بندی خوب از سر پارتیشن بندی کن تست کن !

یا روی یسیستم دیگه وصل کن تست سلامت بگیر ... ^_^

راستی چک کردی ببینی درایوت فضا خالی داره ؟؟؟

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

بله.  درایو C که حدود 20 گیگه رو کامل فرمتش کردم

راستی میشه روی فلش USB یا هارد اکسترنال ویندوز ریخت؟ :D

ویرایش شده توسط Infinite
لینک به دیدگاه

دوستان می خوام یه خواهشی بکنم شاید خنده دار باشه ولی تورو خدا جدی بگیرید و یه کمکی به این بینوا بکنید :D  خدا یک در دنیا و صد در آخرت نصیبتان فرماید :Not Worthy:

لطفا در صورت امکان هاردتونو کاملا از سیستم جدا کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز Seven یا XP نمایید .

ببینید چه اروری میده و نتیجه رو بفرمایید و اگر یه عکس از ارور قرار بدید که دیگه خیلی لطف کردید...

ممنون میشم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد رو در بیارم کجا نصب بکنم؟ اررور نمیده ! پروسه این طور پیش میره که اگه بایوس روی بوت از هارد تنظیم شده باشه فقط میگه boot sector missing

یا یه همچین چیزی. اگه روی سی دی باشه. Setup ویندوز بالا میاد. ولی در اول میگه که نتونسته هارد رو پیدا بکنه. همین. شما انتظار خاصی دارین؟ شاید من متوجه منظورتون نشده باشم؟!

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز جناب پوریاجان  درست گفتن

شما اول بردتو رو حالت دیفالت بزار,بعدش با یه نرم افزار مثه Acronis disk director  هاردتو فرمت کن و از نو ویندوزتو نصب کن.

لینک به دیدگاه

دوستان می خوام یه خواهشی بکنم شاید خنده دار باشه ولی تورو خدا جدی بگیرید و یه کمکی به این بینوا بکنید :D  خدا یک در دنیا و صد در آخرت نصیبتان فرماید :Not Worthy:

لطفا در صورت امکان هاردتونو کاملا از سیستم جدا کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز Seven یا XP نمایید .

ببینید چه اروری میده و نتیجه رو بفرمایید و اگر یه عکس از ارور قرار بدید که دیگه خیلی لطف کردید...

ممنون میشم

ایول :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد شمارو با سیستم قبلی ویندوز ریختن به هیچ عنوان روی سیستم دیگه بالا نمیاد هیچ ربطیم به 32 یا 64 بیتی بودن cpu نداره

سی دی ویندوز 7 رو درون سی دی رام قرار نده سی دی ویندوز xp روهم اگه یکی دیگه داری اونو تست بکن شاید سیدیت خش یا چربی بخودش گرفته!اگه درست نشد یه لنز پاک کن داخل سیدی رامت قرار بده تا خوب لنز دستگارو تمیز بکنه بعد مجددا سیدی رو وارد کن هارتم به نظرم سالمه ولی اگه میتونی روی یک سیستم دیگه بوسیله برنامهHard drive inspector(نمیدونم درست تایپ کردم) یه تست سلامت از هاردت بگیر تا خیالت از بابت هارد راحت باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد رو در بیارم کجا نصب بکنم؟ اررور نمیده ! پروسه این طور پیش میره که اگه بایوس روی بوت از هارد تنظیم شده باشه فقط میگه boot sector missing یا یه همچین چیزی. اگه روی سی دی باشه. Setup ویندوز بالا میاد. ولی در اول میگه که نتونسته هارد رو پیدا بکنه. همین. شما انتظار خاصی دارین؟ شاید من متوجه منظورتون نشده باشم؟!

ممنون از حسن توجهتون دوست عزیز

بله  مسلما در مرحله اول یک سری از فایل های ویندوز رو بر روی رم لود میکنه فعلا مشکلی پیش نمیاد چون در این مرحله اصلا به هارد نیازی نداره ولی در مرحله بعد که می خواد فایلهای سیستمی رو روی هارد کپی کنه قطعا با ارور مواجه میشید ، می خواستم لطف کنید و دقیقا متن اون اروری که میده رو مرقوم بفرمایید

البته اگر براتون مقدور هست

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز جناب پوریاجان  درست گفتن

شما اول بردتو رو حالت دیفالت بزار,بعدش با یه نرم افزار مثه Acronis disk director  هاردتو فرمت کن و از نو ویندوزتو نصب کن.

سلام دوست عزیز

این نرم افزار که میفرمایید Bootable هست؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...