رفتن به مطلب

مشکل با نصب درایور 7870 سافایر

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
می گم CPU رو اور کردی ؟

بله از 3.2 به 3.8

حالا از سی پی یو هست یا از مین ؟؟؟؟

یا دلیل دیگه ایی داره ؟؟؟

(البته به هیچ عنوان هیچ وقت دست به ولتاژ ها نزدم )

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
والا اونطور که دوستان می گفتند و بررسی کردند AMd داره با اینم درایور ها از کیفیت که هیچی از همه چیز میزنه.میترسم چند وقت دیگه بصورت پیشفرض جزئیات رو هم رو کمترین حالت بذارند و چند وقت بعدش اصلا تصویر رو کاملا محو کنند :lol: 

گذشته از شوخی غلظت و عمق رنگها که کمتر میشوند بی روح تر و بی کیفت تر به نظر میرسند خوب.چیزی که فرجام در مقایسه 580 و 7950 کاملا حس کرده بود.

اره والا . مثلا بازی DMC همش با رنگ ها بازی کرده و در حین بازی کلی محیط بازی رنگش عوض میشه . فکر کنم AMD برای اینکه خودش رو راحت کنیه درایور 14 رو سیاه سفید می زنه که خوشکل فریم بره رو 999 :دی

( هی به فرجام می گم بیا یه سری تست جدید از انواع کارت های nvidia و AMD بزاریم . میگه تو کارتت رو به همراه بقیه دوست بدین به من من برم دبی :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بله از 3.2 به 3.8

حالا از سی پی یو هست یا از مین ؟؟؟؟

یا دلیل دیگه ایی داره ؟؟؟

منم یه سری مشکل داشتم موقع بازی و کار های سنگین ولی واسه من وقتی مشکل از CPU داشتم ( ولتاژ کم داده بودم ) بازی هنگ می کرد و با ctr + Alt + del می تونستم ازش بیرون  بیام و ببندمش . ولی وقتی رم رو تایمینگش رو عوض کردم و ولت کم دادم موقع بازی بلو اسکرین می داد . حالا شما اول به CPu ولت بده ببین چی میشه و اگر هم Ram رو اور یا باش تایمینگ  زدی به اون هم کمی ولت بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...