رفتن به مطلب

مفاهيم CORE 2 QUAD، Dual-Core و Core2 Duo و Core 2 Quadro

Recommended Posts

با سلام

این مفاهیم هم یه مقدار گیج کننده هست من خودم بعضی از اوقات قاطی میکنم :

به طور ساده و خلاصه:

Dual Core : به هر پردازنده ای که دو هسته داشته باشه می گن Dual Core . این مفهوم کلی هست و کل Core 2 Duo و Athlon X2 و ... رو در بر می گیره.

Core 2 : اسم سری جدید پردازنده های اینتل هست، این یک اسمه مثل Pentium و نشون دهنده چیز خاصی ( تعداد هسته ها یا ... ) نیست.

Core 2 Duo : به پردازنده های سری Core 2 که دو هسته ای باشند میگن Core 2 Duo . یعنی پردازنده های Dual Core از خانواده Core 2

Core 2 Quad : به پردازنده های سری Core 2 که چهار هسته ای باشند گفته میشه Core 2 Quad

Core 2 Quadro : وجود خارجی نداره! ( ابتدا یه حرفهایی بود که Core 2 های چهار هسته ای Core 2 Quadro نامگذاری بشن ولی اینطور نشد. )

Core 2 Extreme : پردازنده های نسل Core 2 هستند که Multiplier اشون باز هست و برای OverClock ساخته شده اند. Core 2 Extreme ها هم مدلهای دو هسته ای دارند ( مثل X6800 ) و هم مدلهای چهار هسته ای ( مثل QX6850 ) قیمتشون هم خیلی بالاتر از Core 2 Duo یا Core 2 Quad است.

به نقل از Stream

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...