رفتن به مطلب

کارنکردن 2تا از اسلت های رم مادربردم

vaziri69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز.

دوستان گل مادربرد بنده مدل Asus M4A79XTD EVO هست و یکی از اسلت های مشکی و یکی از اسلت های ابی رم های کار نمی کنه ، چه تک رو بذارم و چه 2رم.

ولی ان یکی اسلت مشکی و ابی کار می کنه.

یعنی در اصل از طرف سی پی یو حرکت کنیم به سمت دی وی دی رایتر رم - خالی - رم - خالی  کار می کنه و اون اسلت های خالی کار نمی کنه.

در کنار این 2 اسلت که کار نمی کنه نوشته DIMM-B1 و DIMM-B2.

بعضی مواقع هم که کیبورد شناسایی نمی شه ، در صورتی که تمام دستگاه های دیگری یو اس بی شناسایی می شه و کار می کنند.

بایوس رو هم اپدیت کردم و با رم دیگیری هم امتحان کردم همین مشکل پا برجاست.

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. @};- 

لینک به دیدگاه

در مورد مین های amd این مشکل تقریبا شایع هستش.

تنها راهی که به نظرم میرسه مراجعه به گارانتی هست.

لینک به دیدگاه

اخه چرا یهو چنین اتفاقی افتاده؟

مادربرد بنده گارانتی نداره.

می خوام ببینم مشکل از کجاست که ببرم تعمیرگاه

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

رم من 2تا 2گیگ 1333 supertalent هست و دیگر رمی هم که امنحان کردم همین مشکل رو داشتم کینگستون هایپرx .

فکر نمی کنم ربطی به رم داشته باشه چون قبلا با همین رم ها مثل ساعت کار می کرد این چند روز یهو اینجوری شد.

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

سی پی یو من فنوم 555 هست و قابلت انلاک داره ، قبل این موضوع خیلی راحت انلاک می شد ، الان جالبیش لینکه رم هام روی همون اسلات هایی که تصویر میداد باشه و سی پی یو رو انلاک کنم دیگه تصویر نمیده.

وقتی هم که رم هام رو می ذارم روی اون اسلت هایی که کار نمی کنه تست بگیرم بعد از اینکه تصویر نمیده بر می گردونم به اون است هایی که تصویر میده کیبورد رو شناسایی نمی کنه ، مجبورم کیلیر سیموس کنم بعد رم هارو بذارم روی اسلت های سالم و روشن کنم که کیبورد کار می کنه.

خدایی من هم موندم این مشکل از کجاست ، هرروی یه چیز جدید دارم کشف می کنم!

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

من یه سرچ کردم. اتفاقا یکی عین این مشکل شما رو داشته و با راه حل زیر مشکلش حل شده:

۱- اول سی پی یو رو جابه جا کنید و مطمئن بشید درست سر جاش هست امتحان کنید اگه حل نشد برین به مرحله بعد

۲- همه دستگاه های یو اس بی و کلا هر چی که به سیستم وصله رو جدا کنید

۳- حالا یه بار امتحان کنید اگه حل نشد برید به مرحله بعد

۴- کارت گرافیکی رو از بورد جدا کنید رمها رو به اون اسلاتهای مورد دار بزنید دوباره امتحان کنید اگه حل نشد برید به مرحله بعد

۵- بورد رو کلا از کیس بیارید بیرون روی یه سطح عایق بزارید. رم و پاور رو وصل کنید. دوباره امتحان کنید

این مراحل برای پیدا کردن احتمال اتصال کوتاه انجام میشه. کسی که این مشکل رو داشت با انجام این مراحل فهمیده بود که از کیس به بورد اتصال کوتاه برقرار میشه

بورد ایشون دقیقا عین بورد شما بود

لینک به دیدگاه

من یه سرچ کردم. اتفاقا یکی عین این مشکل شما رو داشته و با راه حل زیر مشکلش حل شده: ۱- اول سی پی یو رو جابه جا کنید و مطمئن بشید درست سر جاش هست امتحان کنید اگه حل نشد برین به مرحله بعد ۲- همه دستگاه های یو اس بی و کلا هر چی که به سیستم وصله رو جدا کنید ۳- حالا یه بار امتحان کنید اگه حل نشد برید به مرحله بعد ۴- کارت گرافیکی رو از بورد جدا کنید رمها رو به اون اسلاتهای مورد دار بزنید دوباره امتحان کنید اگه حل نشد برید به مرحله بعد ۵- بورد رو کلا از کیس بیارید بیرون روی یه سطح عایق بزارید. رم و پاور رو وصل کنید. دوباره امتحان کنید این مراحل برای پیدا کردن احتمال اتصال کوتاه انجام میشه. کسی که این مشکل رو داشت با انجام این مراحل فهمیده بود که از کیس به بورد اتصال کوتاه برقرار میشه بورد ایشون دقیقا عین بورد شما بود

دوست عزیز مشتکرم که لطف فرمودید اینهمه وقتتون رو برام گذاشتید.

دوست گلم تمام موردهایی که فرمودید رو انجام دادم ولی باز همان مشکل پابرجاست.

به اون کسی که عین مشکل من رو داشت پیشنهاد دیگری نداده بودند؟

می شه یه لطفی بفرمایید لینکش رو بهم بدید؟

لینک به دیدگاه

لینک مربوط:

http://www.tomshardware.com/forum/294166-30-asus-m4a79xtd-computer-doesnt-boot-sticks-installed

البته اینجا مشکل این بود که بوت نمی کرده. یکی دو جا رو هم نگاه کردم باز یا همین ها رو نوشته بود یا اینکه مشکل از خود اسلاتهای رم بورد بوده. در همین لینک یه نفر هم در مورد تنظیمات بایوس یه مطالبی نوشته بود که البته جواب نداده بود.

لینک به دیدگاه

لینک مربوط: http://www.tomshardware.com/forum/294166-30-asus-m4a79xtd-computer-doesnt-boot-sticks-installed البته اینجا مشکل این بود که بوت نمی کرده. یکی دو جا رو هم نگاه کردم باز یا همین ها رو نوشته بود یا اینکه مشکل از خود اسلاتهای رم بورد بوده. در همین لینک یه نفر هم در مورد تنظیمات بایوس یه مطالبی نوشته بود که البته جواب نداده بود.

مشکل من هم دقیقا عین ایشون هست ، ولی مثل اینکه ایشون اسلت a1 و a2 کار نمی کنه ولی برای اسلت b1 و b2 بوت نمی شه.

مشکل از خود اسلت باشه بازهم خوبه و می شه درست کرد ، من نگرانیم سر اینکه یوقت مشکل از NB نباشه

لینک به دیدگاه

من یه تاپیک می زنم توی tomshardware اونجا هم مشکلتون رو مطرح می کنم. بعد لینکش رو هم اینجا می گزارم تا خودتون ببینین.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

من تاپیک رو زدم. اینم لینکش: http://www.tomshardware.com/forum/330969-30-asus-m4a79xtd-problem-dimm-slots

اخ دست گلت درد نکنه عزیز ، ایشالله بتونم جبران کنم برات. @};- 

دوست عزیز بی زحمت دوستان خارجی زبان سوالی داشتند بفرمایید من خدمتتون عرض کنم

لینک به دیدگاه

تو این تاپیک جواب خاصی داده نشده که علتش هم اینه که من لینک مربوط به اون مشکل عین شما رو هم گذاشتم و گفتم که تمام مراحل اون تاپیک رو انجام دادم ( برای جلوگیری از تکرار مکررات) در نتیجه کسی فعلا چیزی اضافه بر اون مطالب نداره. در فروم های سایت cnet هم تاپیک باز کردم. یه نفر جواب داده بود و اون هم گفته بود که احتمالا خود بورد ( اسلات ها) ایراد کردند و باید بره تعمیر. پرسیده بود بورد چه مدت استفاده میشه. که من گفتم سه سال. ( دسترسی به شما نداشتم) فکر نکنم چیزی بالاتر از این صحبتها دستتون بیاد. به نظر من فکر یه بورد جدید باشید. (با توجه به اینکه بورد گارانتی نداره)

لینک به دیدگاه

تو این تاپیک جواب خاصی داده نشده که علتش هم اینه که من لینک مربوط به اون مشکل عین شما رو هم گذاشتم و گفتم که تمام مراحل اون تاپیک رو انجام دادم ( برای جلوگیری از تکرار مکررات) در نتیجه کسی فعلا چیزی اضافه بر اون مطالب نداره. در فروم های سایت cnet هم تاپیک باز کردم. یه نفر جواب داده بود و اون هم گفته بود که احتمالا خود بورد ( اسلات ها) ایراد کردند و باید بره تعمیر. پرسیده بود بورد چه مدت استفاده میشه. که من گفتم سه سال. ( دسترسی به شما نداشتم) فکر نکنم چیزی بالاتر از این صحبتها دستتون بیاد. به نظر من فکر یه بورد جدید باشید. (با توجه به اینکه بورد گارانتی نداره)

همین که لطف کردید تایپیک زدید خیلی خیلی ممنونم.

اره باید کم کم به فکر بورد جدید باشم.

دوست عزیز بازهم لز لطفتون متشکرم.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگر بایوس آپ نیست یه بار آپ کن یک بار هم کلیر سی موس انجام بده ببین حل میشه یا نه  ای ام دی ها معمولا با یه کلیر درست میشن مشابه مشکل شما رو من با این حرکت درست کردم ایشا الله برا شما هم جواب بده

یا علی

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگر بایوس آپ نیست یه بار آپ کن یک بار هم کلیر سی موس انجام بده ببین حل میشه یا نه  ای ام دی ها معمولا با یه کلیر درست میشن مشابه مشکل شما رو من با این حرکت درست کردم ایشا الله برا شما هم جواب بده

یا علی

سلام.

ممنونم از راهنمایی تون ولی هم بایوس اپدیت هست هم کیلیر سیموس انجام دادم ولی نشده.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، منم تا حالا با چندتا از سیستم های ای ام دیم این مشکل رو داشتم کارهایی که بصورت رندوم انجام دادم و مشکلش رفع شده رو میگم شما هم انجام بده امیدوارم که مشکل حل بشه

در مورد اول یه بار کامل سی پی یو رو از برد جدا کنید سوکت برد رو کاملا هواگیری کرده و مجدد سی پی یو رو نصب کنید

مورد دوم توان پاور و سلامت صد در صد پاور هست که هم باید برای سیستم کاملا کافی باشه و البته پاور هم کاملا پایدار و سالم باشه

مورد سوم هم از رم با برندهای دیگه برای تست استفاده کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، منم تا حالا با چندتا از سیستم های ای ام دیم این مشکل رو داشتم کارهایی که بصورت رندوم انجام دادم و مشکلش رفع شده رو میگم شما هم انجام بده امیدوارم که مشکل حل بشه

در مورد اول یه بار کامل سی پی یو رو از برد جدا کنید سوکت برد رو کاملا هواگیری کرده و مجدد سی پی یو رو نصب کنید

مورد دوم توان پاور و سلامت صد در صد پاور هست که هم باید برای سیستم کاملا کافی باشه و البته پاور هم کاملا پایدار و سالم باشه

مورد سوم هم از رم با برندهای دیگه برای تست استفاده کنید

ممنونم از راهنماییتون .

مورد اول رو که انجام دادم.

مورد دوم هم پاورم این مدل هست : http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=8&ID=2〈=en

مورد سوم هم با رم های دیگر تست شد ولی باز مشکل پابرجا بود.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز یک اتقاف جالب افتاد اینکه ، رم هارو گذاشتم روی اسلت های مشکلی( dimm b2 و dimm a2 ) کارکرد و سیستم بالا امد و رم هارو دوئال شناخت ولی کیبورد رو همچنان نمی شناخت و اینکه وقتی کامپیوتر رو ریست کردم دیگه تصویر نداد.

نمی دونم این یکبار چی شد که یهو تصویر داد.

کلا یکم قبل از این مشکل وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم بعضی مواقع در جاهای مختلف سیستم گیر می کرد ، مثلا موقع بوت ویندوز یا همین که روشن می کردم ارم ایسوس میومد گیر می کرد یا داخل ویندوز تا اینکه این مشکل بوجود امد و کلا کار نکرد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
دوستان عزیز تو این مدت که دنبال مادربرد بودم رم هام روی اسلت هایی که سالم بود کار می کرد ، امروز بعد این مدت گفتم یکباره دیگه رم هام رو بذارم روی اون است هایی که کار نمی کنه.

جالب اینکه تصویر داد و رمهارو دوئال شناخت ولی کلا تصویر گیر می کنه ، بعضی مواقع در موقع لود ویندوز ، بعضی مواقع هم داخل خود ویندوز.

اگر مشکل از اسلت ها باشه که کلا نباید تصویر بده ، درسته؟

می خواستم ببینم با توجه به این مورد متوجه شدید که مشکل از کجاست؟

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پشت مینت و دقیقا به قسمت اسلات های رم نگاه کن!

جاییش رنگش عوض نشده !؟

لینک به دیدگاه

پشت مینت و دقیقا به قسمت اسلات های رم نگاه کن!

جاییش رنگش عوض نشده !؟

والا من که چیزی رو متوجه نشدم معین جان.

این هم عکس پشت و روی مادربردم تقدیم شما:

http://och.boxup.ir/images/09178024940350446429.jpg

http://och.boxup.ir/images/63142766649648474419.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینو از این جهت گفتم که چند وقت پیش یکی از دوستان یک سیستم برام آورد که تصویر نمیداد و بعد از بررسی دیدم که رم روی یک اسلات دیگه بخوبی جواب میده و وقتی برد رو باز کردم هم پشتش رو تمیز کنم و هم زیر پیچ ها واشر بندازم پشت برد دقیقا زیر اون اسلات رمی که کار نمیکرد یک قسمتش رنگش تیره شده بود!

بردت تعمیر نرفته که قبلا !؟

چون من احساس کردم سمت چپ بردت از وسط به پایین رنگش کمی تیره شده در بعضی از نقاط !

این گلکسی نکسوز هم عکسش جالب نیستا...

لینک به دیدگاه

اینو از این جهت گفتم که چند وقت پیش یکی از دوستان یک سیستم برام آورد که تصویر نمیداد و بعد از بررسی دیدم که رم روی یک اسلات دیگه بخوبی جواب میده و وقتی برد رو باز کردم هم پشتش رو تمیز کنم و هم زیر پیچ ها واشر بندازم پشت برد دقیقا زیر اون اسلات رمی که کار نمیکرد یک قسمتش رنگش تیره شده بود!

بردت تعمیر نرفته که قبلا !؟

چون من احساس کردم سمت چپ بردت از وسط به پایین رنگش کمی تیره شده در بعضی از نقاط !

این گلکسی نکسوز هم عکسش جالب نیستا...

نه تعمیر نرفته معین جان.

این تیرگی رنگی که می گی رو موقعه ای که برد رو باز کردم احساس نکردم معین جان ، یا شاید سایه افتاده یا همون مشکل از خوب عکس نگرفتن گلگسی نکسوس باشه.

حالا یه چند وقت دیگه دوباره مادربرد رو باز می کنم و دوباره عکس می گیرم و این مسئله که می فرمایید رو دقت می کنم.

معین جان از کجا متوجه شدی من گلگسی نکسوس دارم؟ :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...