رفتن به مطلب

شناسایی ناقص رم 4 گیگ در ویندوز 7 64 بیتی

Mohammad Mahdi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من 2 تا رم 2 گیگ دارم که به صورت دو کاناله دارم استفاده می کنم ولی با وجود این که ویندوزم 64 بیتی هست 3.24 گیگ استفاده میشه در صورتی که توی برنامه CPU-Z میزان رم رو 4096 مگابایت نشون میده. چی کار کنم تا بتونم از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده کنم؟

مشخصات سیستم:

MB: Abit I-45C

CPU: Intel Pentium Dual Core E2200 2.2GHz

Ram: Corsair 4GB 2*2 DDR2 800MHz

( GPU: Onboard ( Intel 82945G Express Chipset Family

b79xn6w8b3j3fyygyfb.png

fi3b2m7kfd39mu14dhy.png

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط M0hammad M@hdi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلیل اینکه  داره کم نشون میده اینکه گرافیک انبرد تون داره برای مموریش از رمتو استفاده می کنه . برای خاموش کردنش تو بایوس باید یه قسمت به اسم SHare GPU یا یه چیزی مثل این داشته باشه که می تونین حجم اشغالی رو کم کنین رو کم کنین .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دلیل اینکه  داره کم نشون میده اینکه گرافیک انبرد تون داره برای مموریش از رمتو استفاده می کنه . برای خاموش کردنش تو بایوس باید یه قسمت به اسم SHare GPU یا یه چیزی مثل این داشته باشه که می تونین حجم اشغالی رو کم کنین رو کم کنین .

خوب محمود جان اگر گرافیک آنبرد رو دیزیبل کنند که دیگه تصویر نمیده!میتونند حجمش رو کم کنند.الان فکر کنم 768 مگ داره شیر می کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
خوب محمود جان اگر گرافیک آنبرد رو دیزیبل کنند که دیگه تصویر نمیده!میتونند حجمش رو کم کنند.الان فکر کنم 768 مگ داره شیر می کنه.

راست می گی ها !! :دی ( اولش رو اشتباه نوشتم از دستم درفت ) اصلا فکر نکنم انبرد ها بدون گرافیک دیگه ای اجازه غیر فعال کردنش رو بدن

لینک به دیدگاه

از همگی ممنون

فقط برای دریافت تصویر چند مگ لازمه؟ هر چقدر هست بگین که کمترش کنم !

سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوزت چی هست

اگه سونه بزار رو 256

لینک به دیدگاه

سپاس معین جان

ولی این برنامه GPU-Z 

مقدار مموری رو 8 مگ نشون میده !

0dnlumbvia2edmic2m9t.png

لینک به دیدگاه

ویندوزت چی هست

اگه سونه بزار رو 256

ممنون

7 هست اونم 64 بیتی  :lol:

ولی قبلا این کارا رو کرده بودم و حتی گذاشتم روی 64 ولی اصلا نتیجه نداده و مقدار رم ممکنه از 3.24 بشه 3.25 و اصلا بالاتر نمیره !

لینک به دیدگاه

ممکنه از آپدیت بایوس باشه؟ آخه بایوسش ماله سال 2008 هست و دیگه اصلا گیر نمیاد نسخه جدید و یه جوری اصلا نیس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از طریق زیر میتونید دقیقا ببینید چقدر شیر شده.اون دیدیکت هستش :

راست کلیک روی دکستاپ،Screen resolution،g

Advanced settin

یک شات بذارید از اونجا تا همه چیز مشخص بشه.

لینک به دیدگاه

درود

از طریق زیر میتونید دقیقا ببینید چقدر شیر شده.اون دیدیکت هستش :

راست کلیک روی دکستاپ،Screen resolution،g

Advanced settin

یک شات بذارید از اونجا تا همه چیز مشخص بشه.

بفرما معین جان

j5x8qno35hauj7b0g2.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا 256 مگ از رمتون شیر شده و باز هم تکلیف 512 مگ از رمتون مشخص نیست.

من چند تا پیشنهاد دارم براتون.

1-بایوس رو کیلیر کنید و به تنظیمات اولیه برگردونید

2-آخرین ورژن رسمی بایوس رو بریزید_(اگر بتا هست نریزید)

3-نسخه ویندوز رو عوض کنید.مثلا وین 7 سرویس پک 1 با اخرین آپدیت ها.

لینک به دیدگاه

با سلام و با اجازه معین جان :

شما این روش هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر :

توی استارت سرچ کنید Config و برنامه System Configuration رو اجرا کنید

به سربرگ Boot برید و گزینه Advanced options رو بزنید

و تیک Maximum memory  و مقدارش رو انگولک کنید ببینید خوب میشه یا نه

post-10934-0-68984200-1360523275.png

post-10934-0-68984200-1360523275_thumb.png

لینک به دیدگاه

کلا 256 مگ از رمتون شیر شده و باز هم تکلیف 512 مگ از رمتون مشخص نیست.

من چند تا پیشنهاد دارم براتون.

1-بایوس رو کیلیر کنید و به تنظیمات اولیه برگردونید

2-آخرین ورژن رسمی بایوس رو بریزید_(اگر بتا هست نریزید)

3-نسخه ویندوز رو عوض کنید.مثلا وین 7 سرویس پک 1 با اخرین آپدیت ها.

تشکر معین جان

1: اتفاقا دیشب اومدم باتری روی مین برد دراوردم و یه اتصال کوتاه دادم و همه تنظیمات برگشت به حالت دیفالت، تاریخش شد مال سال 2008،  آخه بایوسش ماله ساله 2008 هست و من جدید ترش رو نتونستم گیر بیارم چون سایت ابیت جمع شده و خوده کمپانی هم جاودانه شده. !  :D

2: اگه امکان داره و زحمتی نیس می تونین برام گیر بیارین؟ خیلی ممنون میشم  :wub:

3: این ویندوز که ریختم نسخه 64 بیتی ویندوز 7 التیمیت سرویس پک یک هست و خودم هم دیشب آپدیتش کردم و کاملا به روز و آپدیت هست.  ^_^

با سلام و با اجازه معین جان :

شما این روش هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر :

توی استارت سرچ کنید Config و برنامه System Configuration رو اجرا کنید

به سربرگ Boot برید و گزینه Advanced options رو بزنید

و تیک Maximum memory  و مقدارش رو انگولک کنید ببینید خوب میشه یا نه

post-10934-0-68984200-1360523275.png

ممنون دوست عزیز

این روش رو امتحان کردم ولی از همون اندازه پیش فرض که 3 هزارر و خرده ای بود بالاتر نمیره ولی پایین تر میره، مثلا گذاشتم روی 3072 و رم سیستم 3 گیگ شد ولی اگه بزارم روی 4096 یا همون 4 گیگ میره روی عدد پیشفرض که همون 3 هزار و خرده ای هست. !    8-X   :(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز Abit جمع نکرده حداقل سایتش که سر جاش هست. بایوس شما هم اگر ورژن ۱.۳ باشه آخرین ورژنه. زیر لینک مربوط به آدرس سایت رسمی Abit مربوط به مادربرد شما رو که لینک دانلود بایوس ها رو داره میزارم:

http://abit.ws/page/it/download/download_bios_detail.php@pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=I-45C&pSOCKET_TYPE=LGA775

لینک به دیدگاه

دوست عزیز Abit جمع نکرده حداقل سایتش که سر جاش هست. بایوس شما هم اگر ورژن ۱.۳ باشه آخرین ورژنه. زیر لینک مربوط به آدرس سایت رسمی Abit مربوط به مادربرد شما رو که لینک دانلود بایوس ها رو داره میزارم: http://abit.ws/page/it/download/download_bios_detail.php@pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=I-45C&pSOCKET_TYPE=LGA775

ممنون دوست عزیز

ولی تاریخش رو نگا کن ! ماله ساله 2008 هست. منم همینو دارم اما من دنبال ورژن جدید ترش هستم، به هر حال از راهنماییتون متشکرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون دوست عزیز

ولی تاریخش رو نگا کن ! ماله ساله 2008 هست. منم همینو دارم اما من دنبال ورژن جدید ترش هستم، به هر حال از راهنماییتون متشکرم.

حتی شرکتهایی که در قید حیات هستند یکجایی ساپورت یک محصول رو بعد از مدتی قطع می کنند و دیگه براش بایوس و ... رو ارائه نمی کنند.

در هر صورت این مشکل خیلی نمیتونه به بایوس مربوط باشه و در حد فرض باقی می مونه.

یک زحمتی بکش یکی از رمهات رو جدا کن و بصورت تک ماژول بیا بالا.بعد رم دومی و بعد جای رمها رو عوض کن در اسلات مادربردت.

لینک به دیدگاه

حتی شرکتهایی که در قید حیات هستند یکجایی ساپورت یک محصول رو بعد از مدتی قطع می کنند و دیگه براش بایوس و ... رو ارائه نمی کنند.

در هر صورت این مشکل خیلی نمیتونه به بایوس مربوط باشه و در حد فرض باقی می مونه.

یک زحمتی بکش یکی از رمهات رو جدا کن و بصورت تک ماژول بیا بالا.بعد رم دومی و بعد جای رمها رو عوض کن در اسلات مادربردت.

این کارو کردم، به صورت تک ماژول به صورت 2 گیگ رم رو شناسایی می کنه، هر دوشونو تک تک زدم، کلا دو تا اسلات داره و توش جای رم ها رو جابه جا کردم ولی هنوز 3.24 هست ! مثل این که باید نامید شم  از خیرش بگذرم  =((  :crying:  

یعنی واقعا یه مشکل باید آدمو این قدر عذاب بده؟ آخه چرا !  :(

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد خدمت دوستان 

به نظرتون این بایوس جدید که توی سایت سافت پدیا هست میتونه کار ساز باشه؟

ارزش تست داره یا که بازم موثر نیست؟

اگه داره که ممنون میشم آموزش آپدیت بایوس رو نیز بهم یاد بدین، البته با فلش چون فلاپی ندارم  :D

تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میزان قابل استفاده حافظه که 3.24 نمایش داده شده طبیعی هست اختلاف با 4 گیگ حدود 194 مگ به اشتراک گذاشته شده و مابقی رزرو هست . تو تسک منیجر وقتی به قسمت ریسورس ها برید تو تب مموری میتونی

مقدار Hardware Reserved رو ببینی مثلا الان روی این سیستم که من هستم 760 مگ رزرو شده . چرا این مقدار رزرو شده ؟ این بستگی به منابع مادربرد و سیستم داره مثلا حتی تعداد اسلات های PCI تاثیر گذار هست .... غیر فعال کردن یا محدود کردن بعضی منابع تو مادربرد ممکن هست مقدار رزرو رو کمتر کنه ولی ارزش نداره ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اطلاعات رو تو بایوس تو قسمت Memory Remap Feature و چند تا قسمت دیگه هم میتونی چک کنی و تغیر بدی ولی در هر صورت مثلا برگردوندن 500 مگ از رزرو ارزش دستکاری نداره و شاید بعدا که مثلا یه دیوایسی نصب کنی یا ... مشکل پیش بیاد .

لینک به دیدگاه

میزان قابل استفاده حافظه که 3.24 نمایش داده شده طبیعی هست اختلاف با 4 گیگ حدود 194 مگ به اشتراک گذاشته شده و مابقی رزرو هست . تو تسک منیجر وقتی به قسمت ریسورس ها برید تو تب مموری میتونی مقدار Hardware Reserved رو ببینی مثلا الان روی این سیستم که من هستم 760 مگ رزرو شده . چرا این مقدار رزرو شده ؟ این بستگی به منابع مادربرد و سیستم داره مثلا حتی تعداد اسلات های PCI تاثیر گذار هست .... غیر فعال کردن یا محدود کردن بعضی منابع تو مادربرد ممکن هست مقدار رزرو رو کمتر کنه ولی ارزش نداره ....

ممنون دوست عزیز

ولی اون قسمت 0 هست برا من !

a42bps63vb9stwkagx65.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوه پوزش ، تصویر اتچ پست اول رو ندیدم . مقدار نصب شده رو هر چقدر هم که رزرو باشه نباید 3.25 نشون بده. شناسایی شده باید 4 گیگ باشه . نکته اول اینکه اگر ویندوز اوریجینال داری تو تصویر پست قسمت Product ID رو از تو تصویر حذف کن ( میشه از اون کد سو استفاده کرد) . نکته دوم رم ها رو روی یک سیستم دیگه چک کن تا من یک جستجو کوچولو :D بکنم ...

لینک به دیدگاه

فعلا مینبرد DDR2 دم دستم نیست، باید ببینم کی داره .

ممنون که پیگیر هستین. فردا یا پس فردا ( ولی احتمالا فردا  :D  ) نتیجه رو اعلام می کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو بایوس چقدر مموری شناسایی شده ؟ اینجا الان روی یک سیستم 64 بیت وین 8 با یک مادربرد گرافیک آنبرد با 4 گیگ رم DDR3 تست کردم مقدار رزرو 1 مگ هست و 4 گیگ نصب شده نشون میده . باید اول از سلامت رم ها بعد از سلامت مین بورد مطمئن شی . رم ها رو رو یک سیستم دیگه تست کن بعد یه شات از بایوس قسمت مموری و تنظیمات بگذار .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...