رفتن به مطلب

HP LaserJet M2727nf MFP ارزش خریدن داره ؟!!!

RedShare
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

من می خولستم 4 تا دستگاه رو جدا جدا بگیرم البته لیزری سیاه و سفید. (Print-Copy-Fax-Scan) اما فتوکپی خانگی پیدا نکردم.

سوال اول : فتوکپی لیزری خانگی داریم ؟؟؟ برای فتوکپی جزوه و کتاب و ...

حالا که بنظر فتوکپی لیزری خانگی نداریم باید 4 کاره بگیرم که میگن در کل کیفیت نداره !!!

سوال دوم : می خوام HP LaserJet M2727nf MFP بگیرم با توجه به تحریم شرکت HP آیا ارزش داره اصلا خود دستگاهش چطوره کسی داره ؟ آیا ازش راضی هستین !!!

f_hpm_8269993.jpg

سوال سوم : از لحاظ تونر و کارتریج اگر توضیحی در موردش بدین ممنون میشم من هیچی در این مورد نمی دونم (اصلا نحوه ی شارژش رو میشه شرح بدین، کاره یه تازه کار هستش یا نه فوت و فن داره ؟!) فقط در حد امکاناتی که توسایش بود اطلاع دارم !

سوال چهارم : اگر نظر اساتید نسبت به این دستگاه مثبته می خواستم بپرسم میشه خودم شارژش کنم یا نه باید حتما بدم بیرون اگه راهی داره خوشحال میشم بفرمایید ؟؟؟

سایت رسمیش و اطلاعات این مدل :

کد:

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=printer&category=all-in-one&orderflow=1&a1=Color+printing&v1=Black+and+white&a2=Function&v2=Print%2C+copy%2C+scan%2C+fax&product_code=CB532A%23ABA&catLevel=3

من حدود 600 هزار تومن بودجه دارم ، اگر مورد مناسبتری سراغ دارید بفرمایید اما هر چهار تا دستگاه رو می خوام و می خوام حسابی ازشون کار بکشم !!!

راستی اگر کسی راهی سراغ داره که همشونو جدا جدا بگیرم که عالیه لطفا بگه !!! فکس ، پرینت و اسکن هست اما فتوکپی به شکلی که تو چند کاره ها هست جدا ندیدم.

ببخشید که وقتتون رو میگیرم اما واقعا به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم. لطفا دریغ نفرمایید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...