رفتن به مطلب

یه سوال در مور ارور بازی NFS MOST WANTED جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازم با یه سوال مزاحمتون میشم اینبار مربوط به بازی میشه نه سخت افزار  ( اونقدر سوال پرسیدم روم نمیشه دیگه پامو اینجا بزارم ) 

موضوع اینه که وقتی بازی ذکر شده رو نصب کردم تو همون صفحه اول بازی که هنوز واردم نشده به یه ارور کد برخوردم که خواستم بپرسم 

مربوط به چی میشه و دلیلش چیه ؟ چون من تو بازی هیچ مشکلی ندارم و بازی روان اجرا میشه ولی چون من حس کنجکاویم از پس مغزم زده بیرون نمیتونم 

ول کنه این قضیه بشم و برای همین مزاحمتون شدم 

vdty1mhdnamg1of2d0e1.png

بازم تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ موقع از سوال کردن هراس نداشته باش عزیز.

شما به همه از جمله خودتون با اینکار لطف میکنین. بهتون تبریک میگم

(origin) اوریجین شبکه جدید EA است که به گیمرهای PC امکان خرید بازی های مورد علاقه EA و بازی کردن آنها را میدهد.
اوریجین بسیار شبیه به STEAM کار میکند و میتواند به مرور به عنوان رقیبی قدرتمند برای آن ظاهر شود.

o33ckaiowtavdkj4vqmh.jpg
توضیحات EA:
اوریجین به شما امکان خرید و بازی کردن را میدهد، هر زمان و هرجا که بخواهید...
قرار گرفتن در حالت داخل بازی،چت کردن با دوستان،مرور وب درحالی که در داخل بازی هستید از جمله امکانات اوریجین میباشند...

ویژگی های جدید اجتماعی اوریجین به شما امکان ایجاد یک پروفایل را میدهد.
متصل شوید و با دوستانتان گفتگو کنید،لایبرری بازیهایتان را به اشتراک بگذارید،و به راحتی به بازی دوستانتان ملحق شوید.

اوریجین یک منبع ساده است برای دانلود،سریعتر،نسب راحت و استفاده...
دانلود مستقیم بازی های PC مستلزم داشتن اوریجین میباشد.
و وقتی که آنرا (اوریجین) داشته باشید شما قادر خواهید بود عملا به همه بازی هایتان در هرجایی دسترسی پیدا کنید..
شما همچنین قادر خواهید بود بازی هایتان را در یک کامپیوتر دیگر نیز انجام دهید.
برای گیمر هایی که تغییر مکان دارند سرویس اوریجین روی دستگاه های همراه نیز در دسترس میباشد...

EA اعلام کرد که شبکه Origin نزدیک به 40 میلیون کاربر ثبت شده دارد. و این تعداد کاربر مربوط به پلتفرم های PC و iOS می شوند همچنین بیش از 500 بازی مختلف روی این شبکه قرار گرفته است. این شبکه برای سیستم های MAC نیز راه اندازی شده و دارای همان ویژگی های PC است و 50 بازی نیز برای این سیستم ها در این شبکه قرار گرفته است.همچنین اعلام کرد تعدادی عنوان وجود دارد که باخرید نسخه ی PC آن ها به شما یک عنوان MAC به صورت رایگان تعلق میگیرد این شبیه به ویژگی های سونی بوده که گیمر با خرید یک عنوان بر روی PS3 یک بازی PS Vita رایگان در یافت میکنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم این مربوط به قسمت انلاین بازیه . چون بازی کرکی هست  نمی تونه به سرور EA وصل شه برای همین این ارورر رو میده که نمی تونه قسمت مولتی پلیر که واسه انلاین بازی کردن هست روبیاره

لینک به دیدگاه

آقا حالا که سوال پرسیده شد 

من واقعا خیلی مایلم آنلاین بازی کنم

اینترنتشم هست 

خب یعنی با این بازیهای کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد؟؟

خب خیلیها تو دنیا با این نسخه های کرکی بازی میکنن

پس یعنی اونها هم نمیتونن؟؟

واقعا راهی براش نیست ؟؟

چه باید کرد؟؟

ممنون 

لینک به دیدگاه

هیچ موقع از سوال کردن هراس نداشته باش عزیز.

شما به همه از جمله خودتون با اینکار لطف میکنین. بهتون تبریک میگم

(origin) اوریجین شبکه جدید EA است که به گیمرهای PC امکان خرید بازی های مورد علاقه EA و بازی کردن آنها را میدهد.

اوریجین بسیار شبیه به STEAM کار میکند و میتواند به مرور به عنوان رقیبی قدرتمند برای آن ظاهر شود.

o33ckaiowtavdkj4vqmh.jpg

توضیحات EA:

اوریجین به شما امکان خرید و بازی کردن را میدهد، هر زمان و هرجا که بخواهید...

قرار گرفتن در حالت داخل بازی،چت کردن با دوستان،مرور وب درحالی که در داخل بازی هستید از جمله امکانات اوریجین میباشند...

ویژگی های جدید اجتماعی اوریجین به شما امکان ایجاد یک پروفایل را میدهد.

متصل شوید و با دوستانتان گفتگو کنید،لایبرری بازیهایتان را به اشتراک بگذارید،و به راحتی به بازی دوستانتان ملحق شوید.

اوریجین یک منبع ساده است برای دانلود،سریعتر،نسب راحت و استفاده...

دانلود مستقیم بازی های PC مستلزم داشتن اوریجین میباشد.

و وقتی که آنرا (اوریجین) داشته باشید شما قادر خواهید بود عملا به همه بازی هایتان در هرجایی دسترسی پیدا کنید..

شما همچنین قادر خواهید بود بازی هایتان را در یک کامپیوتر دیگر نیز انجام دهید.

برای گیمر هایی که تغییر مکان دارند سرویس اوریجین روی دستگاه های همراه نیز در دسترس میباشد...

EA اعلام کرد که شبکه Origin نزدیک به 40 میلیون کاربر ثبت شده دارد. و این تعداد کاربر مربوط به پلتفرم های PC و iOS می شوند همچنین بیش از 500 بازی مختلف روی این شبکه قرار گرفته است. این شبکه برای سیستم های MAC نیز راه اندازی شده و دارای همان ویژگی های PC است و 50 بازی نیز برای این سیستم ها در این شبکه قرار گرفته است.همچنین اعلام کرد تعدادی عنوان وجود دارد که باخرید نسخه ی PC آن ها به شما یک عنوان MAC به صورت رایگان تعلق میگیرد این شبیه به ویژگی های سونی بوده که گیمر با خرید یک عنوان بر روی PS3 یک بازی PS Vita رایگان در یافت میکنید.

بازم عالی و موشکافانه توضیح دادید که جای تشکر فراوان داره و ازتون قدردانی میکنم خیالم راحت شد فک کردم مشکل داره بازی 

والا قبلنا از برادر بزرگترم خیلی سوال میکردم که واقعا از دستم کچل میشد ولی هفته پیش گفت تو فرومها ثبت نام کن تا هم به سوالاتت پاسخ بدن و هم با محیطی گرم و دوستانه اشنا شو و دوستانی پیدا کن و هم دست از سر ما بردار 

که کچلشم کردی ( انصافا حق داشت چون روزی میشد حدود 20 - 30 تا سوال سخت افزاری و همه جوره ازش میپرسیدم که کم مونده بود قاطی کنه ) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
آقا حالا که سوال پرسیده شد 

من واقعا خیلی مایلم آنلاین بازی کنم

اینترنتشم هست 

خب یعنی با این بازیهای کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد؟؟

خب خیلیها تو دنیا با این نسخه های کرکی بازی میکنن

پس یعنی اونها هم نمیتونن؟؟

واقعا راهی براش نیست ؟؟

چه باید کرد؟؟

ممنون 

عزیز راههایی برای دور زدن منع انجام بازی اینترنتی بعضی بازیهای ک*ر*ک شده هست.

شما بازی مورد نظرتو بفرما دوستان کمک می کنن.

من خودم هر روز یکی دو ساعت کانتر آنلاین بازی می کنم.

ویرایش شده توسط emdadrayanekaraj
لینک به دیدگاه

فکر کنم این مربوط به قسمت انلاین بازیه . چون بازی کرکی هست  نمی تونه به سرور EA وصل شه برای همین این ارورر رو میده که نمی تونه قسمت مولتی پلیر که واسه انلاین بازی کردن هست روبیاره

از شما هم تشکر میکنم بابت پاسختون بله انگار مسئله این بود و بازی و DVD های مشکل ندارن 

ولی چه خوب بود ادم دونفری میزد این بازی رو 

لینک به دیدگاه

عزیز راههایی برای دور زدن منع انجام بازی اینترنتی بعضی بازیهای ک*ر*ک شده هست.

شما بازی مورد نظرتو بفرما دوستان کمک می کنن.

من خودم هر روز یکی دو ساعت کانتر آنلاین بازی می کنم.

خب قربونت همین بازی دیگه

همین NFS:MW 

اینجا تاپیک همین بازیه دیگه 

اگه HP هم بود خوبه

یا COD:MW3 که واقعا خیلی عالیه

لینک به دیدگاه

از شما هم تشکر میکنم بابت پاسختون بله انگار مسئله این بود و بازی و DVD های مشکل ندارن 

ولی چه خوب بود ادم دونفری میزد این بازی رو 

حریف میطلبیم  :p  :D

میتونم بگم هیچ شانسی نداری پیشم  :D  :p

نمیخوام کری بخونم ولی حالا دیگه

لینک به دیدگاه

حریف میطلبیم  :p  :D

میتونم بگم هیچ شانسی نداری پیشم  :D  :p

نمیخوام کری بخونم ولی حالا دیگه

من در خدمتم ولی اجازه بدین اول نصب کنم ببینم چقدر فرق میکنه با  NFS HOT PURSUIT  چون منم تو اون استادم ولی اینارو نمیتونم به خوبیه اون بازی کنم

ویرایش شده توسط araz_sakhtafzar
لینک به دیدگاه

من در خدمتم ولی اجازه بدین اول نصب کنم ببینم چقدر فرق میکنه با  NFS HOT PURSUIT  چون منم تو اون استادم ولی اینارو نمیتونم به خوبیه اون بازی کنم

باشه تو همون HP که استادی هم شانسی نداری  :D  :p

لینک به دیدگاه

پس بمونه برای فردا اگر مشکلی نیست چون میخوام این جدیدرو بازی کنم ببینم چطوریاست 

ولی من تا الان انلاین بازی نکردم اگه زحمتی نیست مراحلشو هم بگو که فردا وقت هدر نره و من بتونم باهات یه دور مسابقه بزنم  ( البته همون HP  رو ) 

لینک به دیدگاه

پس بمونه برای فردا اگر مشکلی نیست چون میخوام این جدیدرو بازی کنم ببینم چطوریاست 

ولی من تا الان انلاین بازی نکردم اگه زحمتی نیست مراحلشو هم بگو که فردا وقت هدر نره و من بتونم باهات یه دور مسابقه بزنم  ( البته همون HP  رو ) 

مرحله ای نیست 

فقط مسابقه اس و مسابقه 

10 تا لول داره و 10 تا ماشین تاپ که باید همه رو بگیری

هر ماشین هم کلی مسابقه داره و برای هر مسابقه جایزه ها نیونینگ ماشینها تو زمینه های مختلفه

بادی کیت، انجین کیت؛ ترمز تایر و ....

لم اصلیشم بمونه برای بعد

ولی همینقدر بگم که مثل HP بازی نکن که اونجوری اصلا نمیتونی برونی

خواستی بگو یه عکس از لول خودم بذارم با ماشینهام

ویرایش شده توسط Dark Bloo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
خب قربونت همین بازی دیگه

همین NFS:MW 

اینجا تاپیک همین بازیه دیگه 

اگه HP هم بود خوبه

یا COD:MW3 که واقعا خیلی عالیه

آنلاین بازی کردن mw3

http://gamefa.com/15073/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-cod-mw3/

ازسری بازی های EA تقریبا بیشترشون بسته شدن ولی خیلی هاشون هم باز هستند و اکر دنبال بازی racing می گردید بازی BLUR هست و اگه می خواهید از سری NFS باشه ، بازی NFS Most wanted رو میشه آنلاین بازی کرد! البته اون ورژن قدیمیه نه این 2012.

لینک به دیدگاه

ولی من می گویم اگر واقعا دوست داری آنلاین بازی کنی برو Need for speed world را بگیر که هم مجانیه هم اینترنتی(پلیس هم داره ;))، البته من خودم در آنجا بازی نمی کنم چون فعلا مشغول بازی در World of tanks هستم   (*)

ویرایش: و با همین نام اکانت

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...