رفتن به مطلب

راهنمایی برا حل فریز شدن اکسپلرر 8

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دوستان وقتی IE رو باز میکنم به مدت 6 ثانیه فریز میشه بعدش میتونی آدرس تایپ کنی / حتی وقتی که  چند تا صفحه باز کردم ( تب ) و میخوام یه تب دیگه باز کنم بازم فریز شدن رو دارم و در قسمت عنوان تب می نویسه : Connecting

راستی پایین صفحه سمت چپ یه علامت تعجب دارم که وقتی میزنی این پیغام رو نشون میده

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.3)
Timestamp: Thu, 14 Feb 2013 15:44:48 UTC

Line: 144
Char: 1
Code: 0
URI: res://ieframe.dll/tabswelcome.htm

لینک به دیدگاه

به نظر میاد این مشکل راه حل های زیادی داره و عمدتا مربوط به script هاست. در زیر لینکی از خود میکروسافت میزارم. در اونجا هم یه نفر که این مشکل رو داشته مطرح کرده و راه حلهای مختلفی پیشنهاد شده. شما امتحان کن. کلا از اون مشکلات مزخرفه و حتی کار ممکنه به دستکاری رجیستری ویندوز هم بکشه. شما بررسی کن ببین احیانا اخیرا یه add-on روی IE نصب نکردی؟ بعضی هاشون می تونن خودسرانه یا سهوی نصب بشن! امیدوارم انگلیسیتون خوب باشه!

لینک:

http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_xp/a-dialog-box-keeps-appearing-with-script-errors-on/7237a0b9-db76-4866-87db-2f747fcf1beb

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

آقا دمت گرم  Yontoo LLC نصب بودش که از نصب درآوردمش add-on تشریف داشتن / مشکل فریز حل شد / دارم مابقی اونا رو میخونم / چون نصب نکرده بودم همچین چیزی دیگه فکرم به اونجا نمیرسید الان که گقتی یه نگاه کردم دیدم آره مشکل از این بودش که رفع شد/ + من باز تموم شده / انشاالله یکی میزنیم :wub:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب مشکل فریز هم حل شد

گفتن که اگه همچین پیغامی داد برو به این قسمت

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AboutURLs

و بعد روی Tabs کلیک کن و این متن رو بنویس اونجا res://ieframe.dll/tabswelcome.htm

خوب منم رفتم ولی دیدم که هستش /

بعد گفته بودن که به اینجا هم سر بزن : IE - Internet Options - General tab - Tabs - Settings  و در قسمت When a new tab is opened میتونی انتخاب کنی که چی باشه

منم هم تست کردم و دیدم وقتی روی گزینه The New Tab Page باشه اون پیغام میاد ولی روی اون یکی گزینه ها اون پیغام دیگه نمیاد/

و بدین ترتیب مشکل حل شد

متشکرم فراوان فراوان :wub:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...