رفتن به مطلب

خنک کننده برای گرافیک 2 هسته ای

Recommended Posts

با سلام

دوستان من کارت گرافیک SAPPHIRE / 4870 X2 دارم و می خواستم ایر کولینگ یا واترکولینگ با قیمت مناسب زیر 100 تومان به من معرفی کنید که هم از برندهای معروف باشه و هم خوب خنک کنه چون دمای کارت گرافیک من با فن رفرنس خودش به صورت زیر هست و میخوام در حالت لود 10 تا 15 از دماش کمتر بشه:

SPEED:4000-4050 RPM

IDLE :41-42

LOAD: 70-75

البته در حالت IDLE فرکانس هسته 507 و فرکانس مموری 500 هست.

در ضمن یه فن حرفه ای خوب هم برای سی پی یو بین 50 تا 70 تومان پیشنهاد بدید و نظرتون درباره ی TUNIQ TOWER

چیه فن خوبیه - خوب خنک می کنه و توی کیس TUNIQ 3 جا میشه؟

با تشکر :D:D:cool:

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان من کارت گرافیک SAPPHIRE / 4870 X2 دارم و می خواستم ایر کولینگ یا واترکولینگ با قیمت مناسب زیر 100 تومان به من معرفی کنید که هم از برندهای معروف باشه و هم خوب خنک کنه چون دمای کارت گرافیک من با فن رفرنس خودش به صورت زیر هست و میخوام در حالت لود 10 تا 15 از دماش کمتر بشه:

SPEED:4000-4050 RPM

IDLE :41-42

LOAD: 70-75

البته در حالت IDLE فرکانس هسته 507 و فرکانس مموری 500 هست.

در ضمن یه فن حرفه ای خوب هم برای سی پی یو بین 50 تا 70 تومان پیشنهاد بدید و نظرتون درباره ی TUNIQ TOWER

چیه فن خوبیه - خوب خنک می کنه و توی کیس TUNIQ 3 جا میشه؟

با تشکر :D:D:cool:

با سلام

دوست عزیز دمای کارت شما نرماله و فکر کنم هزینه ی اضافی نکنید بهتر باشه.

در مورد فرکانسها در حالت IDLE هم باید عرض کنم که اون یه مزیت در کارته که باعث میشه در حالت بیکار مصرف کارت کاهش پیدا کنه.

Tuniq Tower خنک کننده ی خوبیه و در Tuniq3 هم جا میشه ولی الان از اون بهتر هم میشه خرید در این رنج قیمت مثل Zerotherm NV120.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

با اين قيمت شما نميتونی يه سيستم واترکول خوب تهيه کنی،نياز به يک واتر بلاک 2 گانه داری که در ايران وجود خارجی نداره يا بايد از 2 واتر بلاک اسفاده کنی که بازم قيمت نجومی ميشه ،من بهت پيشنهاد ميکنم از 2 فن مخصوص کارت محصول زيروترم استفاده کنی که فکر کنم بتونی گير بياری

gx815_main.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز هر کولری میگیری بگیر فقط تونیک نگیر چون خیلی جاگیره و با اکثر کیسها مشکل داشته و در حال حاضر زروترم نیروانا هم تو بازار موجوده و قیمتش حدود 65 تومانه که هم زیبایی و هم وزن کمتر و هم بازدهی بهتر از تونیک + خمیر ZT-100 که همراه این ایر کولینگه و همچنین کنترلر سرعت فن .

289y4g8.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز دمای کارت شما نرماله و فکر کنم هزینه ی اضافی نکنید بهتر باشه.

در مورد فرکانسها در حالت IDLE هم باید عرض کنم که اون یه مزیت در کارته که باعث میشه در حالت بیکار مصرف کارت کاهش پیدا کنه.

Tuniq Tower خنک کننده ی خوبیه و در Tuniq3 هم جا میشه ولی الان از اون بهتر هم میشه خرید در این رنج قیمت مثل Zerotherm NV120.

موفق باشید.

با تشکر از امید خان عزیز پس فعلا بی خیال خنک کننده برای گرافیک می شم ولی همونطور که پیشنهاد دادید در مورد Zerotherm NV120 تحقیق میکنم و بنچمارکاشو می بینم تا ببینم چه طوری.

با اين قيمت شما نميتونی يه سيستم واترکول خوب تهيه کنی،نياز به يک واتر بلاک 2 گانه داری که در ايران وجود خارجی نداره يا بايد از 2 واتر بلاک اسفاده کنی که بازم قيمت نجومی ميشه ،من بهت پيشنهاد ميکنم از 2 فن مخصوص کارت محصول زيروترم استفاده کنی که فکر کنم بتونی گير بياری

gx815_main.jpg

دوست عزیز این فن یا مشابه اون به درد من نمی خوره همونطور که خودتون گفتید من دنبال یه واتر بلاک دو گانه یا یه ایر کول بودم که قابلیت خنک کردن هر دو چیپ رو داشته باشه و هم بقیه برد رو کاور کنه و گرمای بقیه قسمتها رو بگیره که هر چقدر دنبال اینجور خنک کننده گشتم پیدا نکردم ولی به خاطر جوابتون ممنونم.

سلام

دوست عزیز هر کولری میگیری بگیر فقط تونیک نگیر چون خیلی جاگیره و با اکثر کیسها مشکل داشته و در حال حاضر زروترم نیروانا هم تو بازار موجوده و قیمتش حدود 65 تومانه که هم زیبایی و هم وزن کمتر و هم بازدهی بهتر از تونیک + خمیر ZT-100 که همراه این ایر کولینگه و همچنین کنترلر سرعت فن .

289y4g8.jpg

دوست عزیز حق با شماست و طبق بنچهایی که من از این کولر یعنی TUNIQ TOWER دیدم خنک کننده ی زیاد جالب و خوبی به نظر نمیاد و فکر کنم زروترم نیروانا به احتمال 80% بهتر عمل کنه ولی هنوز بنچهاشو ندیدم تا مطمئن بشم.

با تشکر از همه ی دوستان :D:D:cool:

لینک به دیدگاه

سلام

دوست خوبم در مورد این کولر شک نکن .

یک سری تست در لینک زیر هست که میتونید ببینید البته تستهای بیشتری تو هاردم هست میگردم براتون پیداشون میکنم .

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=1975&page=2

لینک به دیدگاه

بد نيست نگاهی به اين عکس بيندازيد که بنده نيز بر روی 3870 ايکس 2 انجام دادم و از دوگانه هم بهتر جواب ميده،ر مورد پردازنده هم آول ترمالرايت و بعد همين نيروانا

294055i.jpg

لینک به دیدگاه

مورد پردازنده هم آول ترمالرايت و بعد همين نيروانا

100% آرش جان ولی در صورتی که پیدا بشه البته ifx-14 رو میشه پیدا کرد ولی اولترا 120 اکستریم رو فکر نکنم ولی اگر باشه بهترین و سرترین ایر بازاره.

لینک به دیدگاه

بد نيست نگاهی به اين عکس بيندازيد که بنده نيز بر روی 3870 ايکس 2 انجام دادم و از دوگانه هم بهتر جواب ميده،ر مورد پردازنده هم آول ترمالرايت و بعد همين نيروانا

294055i.jpg

دوست عزیز خیلی عالی شده و فکر کنم دما رو تا حد قابل قبولی پایین میاره ولی همونطور که گفتم برای من علاوه بر خنک شدن GPU خنک شدن قسمتهای دیگه مثل مموری و بیشتر قسمتهای گرمازای برد مهمه آیا با این روش می شه اینکارو کرد یعنی قسمتهای دیگه ی کارت رو هم کاور میکنه ؟

دمای قسمتهای اصلی مثل GPU - MEMORY - SHADER CORE یادتون هست ؟

ممنون میشم اگه حداقل دمای حدودی این قسمتها با این روش رو بنویسید تا من یه مقایسه انجام بدم.

باز هم به خاطر جوابتون ممنون

100% آرش جان ولی در صورتی که پیدا بشه البته ifx-14 رو میشه پیدا کرد ولی اولترا 120 اکستریم رو فکر نکنم ولی اگر باشه بهترین و سرترین ایر بازاره.

فردا با فونیران تماس می گیرم ببینم اصلا این دو تا فن رو داره و قیمتشون چقدره ؟

راستی فونیران محصولات رو پست میکنه ؟

با تشکر :D:cool::D

لینک به دیدگاه

سلام

steres جان سعی کنید بیخیال این فنهای کارت گرافیک بشید باور بفرمایید هیچ اتفاقی نمیفته و کاملا دمای کارتتون طبیعیه و هزینه بیخود نکنید ولی خوب اگر روی این مساله حساس هستید دیگه اون موقع فرق میکنه.

راستی فونیران محصولات رو پست میکنه ؟

آره فکر کنم پست کنه اگر هم نه با آقای حسینی در میان بزار ایشون براتون تهیه میکنند و میفرستند ولی پیگیر اولترا 120اکستریم باش .

لینک به دیدگاه

اوّل از همه اينکه کارت شما همانطور که دما درج کردين در حد نرمال است و جای نگرانی نيست، من کارتم در حالت آيدل 53 يکی از کر ها و ديگری 46 بود،در حالت لود که يکبار به 88 درجه هم رسيد!!بعد از نصب طبق اين عکس دما آيدل هر 2 کر 41 شد در لود 63-64 ،ساير المان هايی که فرمودين خاطرم نيست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...