رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک 4890 یا کارتهای همرده کارکرده خوش قیمت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت مورد نظر خریداری شد ختم تاپیک

سلام رفقا بعد از عمری میخوام کارت گرافیکمو ارتقا بدم! تقریبا بقیه قطعات سیستمم خوب هستن و فقط گرافیک کمی پایینه دنبال یه کارت خوبم که قیمتشم خوب تر باشه چون الان اوضاعم خرابه و زیاد نمیتونم هزینه کنم دنبال 4890 و کارتهای خوب همرده هستم یه کارت gt220 1 Gb ddr2 128bit XFX هم دارم که اگه فروشنده خواست میتونیم تعویض کنیم و بقیشو هم سر بدم! اگه هم نخواست که اینو میفروشم و مبلغ کارتهای پیشنهادی رو نقدی تقدیم میکنم محدوده قیمت حداکثر 220 تومان هست! کارت خودم که 80-90 میارزه و میتونم 110-130 تومانم بزارم روش فقط خواهشن همین کارت یا کارتهای همرده رو پیشنهاد بدین، کارتهای ضعیف تر به هیچ عنوان به کارم نمیان بالاتر هم مگه قیمتش ردیف باشه که بتونم بخرم و الا پولشو ندارم پس خودتونو بابت همچین چیزی خسته نکنین ضمنا DX10 برام کافیه و از 11 استفاده ایی خاصی نمیکنم که بخواین بگین این دیکه دوره اش تموم شده و .... اگه گارانتی داشته باشه که چه بهتر و الا باید ترو تمیز باشه به هیچ وجه اور نشده باشه و مهمترین چیز قیمته که خوش قیمت باشه چون تمام پیشنهادارو شدیدا بررسی میکنم و اگه یه جا پایینتر پیدا کنم اعلام میکنم! از رو بی پولی همه جارو گشتم و تقریبا قیمتا دستمه و 100 البته که دوستانی دارم که کارشون اینه و برام قیمت رو کارشناسی میکنن برندشم دیگه معتبر باشه! کارتهای متفرقه به دردم نمیخورن! من تهرانم و مایل به خرید حضوری! اما اگه کسی از شهرستان هم این کارتو داشت باید بهم مهلت تست بده! دیگه الحمدلله اعتبارم هم که بد نیست، پس نگران نباشید لطفا پیشنهادارو همینجا بفرمایید که هم تاپیک آپ بشه و هم اگه من نخریدم یکی دیگه بیبینه و مشتریه کارتتون بشه اسپم و کاشت باقالی هم که دیگه استاده، پیشاپیش هم بابت آپ ممنونم مخلص رفقا اگه کسی 5850 هم داشت بگه تا باهم کنار بیایم

ویرایش شده توسط arman_wow
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اگه واسه گیمینگ میخوایید دست شما نیست که بخوای از DX11 استفاده کنید یا نه اون مربوط به بازی میشه مثلا همین بازی کرایسیس3 که اومده طبق گفته سازندش فقط از DX11 پشتیبانی میکنه

لینک به دیدگاه

فرمایشتون رو قبول دارم! اما خیلی بازی خاصی نمیکنم

فوتبال و و کال آف سنگین ترینشون بودن

لینک به دیدگاه

داداش 7950gx2 دارم خریداری؟

اگه میشه یه لینک از مقایسش با 4890 یا 9800gx2 بزارین اگه نزدیک باشه بهشون بدم نمیاد!

باقی شرایط رو هم بفرمایید! قیمت؟ مارک؟

لینک به دیدگاه

حوصلشو ندارم عزیز.

512بیت

1GB

ddr3

خواستی در خدمتتم.من رفتم...

لینک به دیدگاه

250gts گیگابایت دارم...235ت تقدیمت میکنم.اونم باتوجه ب اینکه 5770 رو 270 میگن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...