رفتن به مطلب

معرفی یک سیستم کامل برای گیم تا 600 تومان

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی :

اگر میشه یک سیستم کامل تا قیمت 600 تومان پیشنهاد بدید فقط گرفیک رو طوری پیشنهاد بدید که با رزولویشن ال سی دی پیشنهاد شده توسط شما بخونه این تجربه بنده ست دمتون گرم منتظرم: یا علی

سیستم کامل ها!!!!!!!! مانیتور هم 17 باشه ! ال سی دی! و بگم دوستان من گفتم گیم نه اون گیم حرفه ای گیم متعادل طوری که گیم ها رو بتونه راحت بیاره بالا و اجرا کنه ! یک سیستم amd اگر میشه ارایه بدید

مین بورد رو p43 d2_a7 انتخاب کردم نظر شما؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

ویرایش شده توسط alireza_moghadam
لینک به دیدگاه

درود

آقا رضا شما خودتون استاد هستید.

با اجازه شما و دیگر اساتید.

فکر کنم منظورتون این بود که یه سیستم اینتل و یکی AMD :

آقا رضا میدونید پیشنهاد سیستم کامل که 600 باشه برای گیم هم باشه یه مقدار سخته.حالا اینا چطورن.

INTEL :

Intel Core 2 Duo E7400

MB Elitegroup P43T-A

PNY 2*1G 800

Seagate-SATA2 - 250 GB

Gainward 4670 512MB

DVD RW Samsung 22x sata

این بالایی ها حدود 380-400 میشه(دیگه بستگی به محلی که میخرید داره)

میتونید برای کاهش هزینه ها یه مدل از کارتهای 9500 رو با 512 مگ حافظه بگیرد.

در مورد کیس و موس وکیبورد و اسپیکر و(مودم رو اینجا نوشتم چون جریان داره)میتونید یه 60-70 هزار تومان اختصاص بدید البته متناسب با قطعات بالا.

آخه یه مدت بود برای هر کس سیستم میبستم میگفت آقا اینترنتش وصله !(جریان مودم)

در مورد مانیتور باید بگم که مانیتورهای وایداسکرین در سایز 17" حداکثر با رزولوشن1440*900 و مدلهای معمولی در حداکثر رزولوشن1280x1024 عمل میکنند.فکر کنم اکثر کارتها در حالت دو بهتر عمل کنند.یعنی1280x1024

الان بیشتر مانیتورهای LCD های 17"قیمتی از 140-170 دارند که برای کار شما مناسب هستند.من اینارو پیشنهاد میدم :

SAMSUNG - 17" - NX1743

LCD 1752

LG L1755TQ

برای AMD فقط مین و CPU عوض میشه.

AMD :

AM2+ 7750 - 2.7GHz

ASUS - M3A or Abit - A-N78HD

موفق باشید

لینک به دیدگاه

متشکر وندال عزیز نه استاد چیه بابا این حرفا کجاست والا تازگیا یه خورده درگیری ذهنی پیش امده برام بعد دیگه نمی تونم تصمیم درست حسابی بگیرم سیستم شما خوب و عالی باز منتظر پیشنهاد های دیگر دوستان هم هستم

لینک به دیدگاه

سلام

رضا جان vandal پیشنهاد خوبی داده دیگه تصمیم با خودت ولی در این رنج قیمتی amd انتخاب بهتریه نسبت به اینتل .

دلگیر نشی رضا جان :)

لینک به دیدگاه

خوب حالا سیستم پس شد amd!

amd چی بردارم ؟ ببینید اینایی که میگم خوبه? چون می خوایم روش مانور بدیم !!!!!!!!

cpu: 7750 AM2+ 3mg OR 8450 x3 or 6000x2?

main:ECS A780GM-A OR Abit - A-N78HD o r M3A ? اگر میشه یشنهاد های دیگه ای برا مین بکنید ؟ یا همینا خوبه ؟ از بیا این 2 کدوم رو انتخاب کنم اگر همینا خوبه !

ram: 2ta 1gig patriot

hard: 250 cheberandi?

vga:4670 512 mg

dvdrw?

power?

monitor?

case?

muose o keybord o modem?

اینایی که علامت سوال گذاشتم بگید چیکار کنم ؟ و آیا این سیستم خوبی هست برای یک گیم متعادل؟ می خوام دقیق 600 بشه ! بگم کارایی فقط گیم هست نه گیمر حرفه ای ! گیمر متعادل و با این وضع ای ام دی بهتر عمل می کنه !

موفق و موید باشید

رضا مقدم

ویرایش شده توسط alireza_moghadam
لینک به دیدگاه

منم خیلی درگیری ذهنی دارم(فکر کنم هردو از یه مدل باشیم)

بخدا فعالیتی که تو فروم دارم بخاطر اینه که شاید یه خورده فکرم آزاد شه.

از این بحثا بگذریم....

لینک به دیدگاه

متشکر از شما وندال عزیز راستی بگذریم اسمت چیه وندال؟

دوستان اگر میشه در مورد سیستم بالا یک نظراتی بدید متشکر چون می خوام رو اینا یک مانوری بدم

رضا مقدم

موفق و موید باشید

لینک به دیدگاه

خوب حالا سیستم پس شد amd!

amd چی بردارم ؟ ببینید اینایی که میگم خوبه? چون می خوایم روش مانور بدیم !!!!!!!!

cpu: 7750 AM2+ 3mg OR 8450 x3 or 6000x2?

main:ECS A780GM-A OR Abit - A-N78HD o r M3A ? اگر میشه یشنهاد های دیگه ای برا مین بکنید ؟ یا همینا خوبه ؟ از بیا این 2 کدوم رو انتخاب کنم اگر همینا خوبه !

ram: 2ta 1gig patriot

hard: 250 cheberandi?

vga:4670 512 mg

dvdrw?

power?

monitor?

case?

muose o keybord o modem?

اینایی که علامت سوال گذاشتم بگید چیکار کنم ؟ و آیا این سیستم خوبی هست برای یک گیم متعادل؟ می خوام دقیق 600 بشه ! بگم کارایی فقط گیم هست نه گیمر حرفه ای ! گیمر متعادل و با این وضع ای ام دی بهتر عمل می کنه !

موفق و موید باشید

رضا مقدم

درود :

همان طور که جناب وندال گفتند AMD با توجه به بدوجه شما خوب است به نظر من مادر بورد ESC را انتخاب بکنید بهتر

خواهد بود DVDRW به نظر من یا pioner یا ASUS پاور هم 480 گرین کیس هم به نظر من کیسهای ELEGANCE

بد نیست و در مان حوال وحوش 60000 تومان هست در مورد LCD هم به نظر من وندال بهترین رو گفتند.

بقیه هم به نظر من سلیقه ای هست و باید خودتون انتخاب کنید.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

متشکر آرمان عزیز

حالا سی پی یو رو چی بردارم ؟ بین اونا ؟ از نظر سرعت بالا!

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سیستم رو چون باید با این بودجه amd بگیرم

اونایی که مشخص کردم لطف کنید زحمتنی نیست به صورت یک لیست از بالا به پایین بنویسید متشکر

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

آقا رضا شما میتونید معین بگید.

سعی میکنم با دلیل پردازنده ی مناسب رو معرفی کنم.

6000X2 الان 1مگ کش هست و پرفورمنس پایینی داره.

اکثر بازیهای کنونی با دو هسته ای ها بهینه شده اند و فرکانسهای بالا در گیم نتیجه ی بهتری میدن.پس اگر همون 7750 AM2+رو بردارید از همه بهتره.این پردازنده اتلونی هست با خصوصیات فنوم.در ضمن ضریب فرکانسیش بازه و راحت و بدون تولید گرما با همون ایرکولینگ خودش تا 3 گیگاهرتز یا بیشتر اور کنید که تو گیم خیلی باعث بالا رفتن فریم میشه.

اسوس و ابیت چیپ همسانی دارند و از لحاظ کارایی شبیه به هم.اون ECS که گفتید هم چیپ جدیدتری داره هم از سری دراگون هست که مخصوص اور و کارایی بالاست و قیمت خیلی مناسب.منم نظرم با آرمان هست.

در مورد درایو نوری همین تورو دیرکت سامسونگ که رو سایته خیلی خوبه.قیمت مناسبم هست.DVD RW Samsung 22x sata

هارد سیگیت بگیر.250 سیگیت یکی از پرسرعت ترین هاردهای موجود در بازار هست.خیلی هم کم صدا هست.SATA 2

مانیتور هم نظر من روی 1752 از ال جی هست قمتش هم خیلی اومده پایین.150-160 .به نظر من بهترین گزینه تو این قیمت هست.

کیس هم سلیقه ای هست.من میگم پرفکت بگیر.تو مرکز کامپیوتر ایران همه پرفکت اوردن.از خصوصیاتش میشه قیمت مناسب -کارایی خوب -کیفیت در حد قیمتی که داره و طرح های خیلی زیبا.قیمتش هم از 20-30 هست.

موس A4Teck با 800 DPI دقت و خوش دست تو بازار زیاده.قیمتش هم از5-10 هزاره.

کیبورد هم A4Teck چند مدل مخصوص گیمینگ داره با قیمت مناسب.

لینک به دیدگاه

سلام رضا جان

سیستم پیشنهادی من:

Intel E5200

Biostar TP43HP

HD4670

2G Patriot Value 800

160G Seagate OR WD

SAMSUNG SATA 22X

380W Green

Green Magnom OR Shiny

Mouse,Keyboard,LCD=سلیقه ای:D

موفق باشی:)

لینک به دیدگاه

متشکر از شما اقا مهدی عزیز و وندال عزیز

یا علی

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت اسانيد گرامي

من دو تا سوال برام پيش اومده

1 - اگه تو قيمت هاي بالاتر اينتل بهتر پس چرا الان اينتل استفاده نشه كه بعد موقع ارتقا سيستم نخواد مادربور هم عوض بشه

2 - چرا مادربورد ECS كه گرافيك on هم هست تاييد شده يعني اينقدر خوبه ( چون من فكر ميكردم وقتي ماردبورد گرافيك on باشه تو بقيه موارد از مادربوردهاي همه رده عقبتر ) اگه واقعا عالي هست بگيد تا منم همين رو بردارم ( يعني چيزي از مادربورد هاي غير on كم نداره .

ویرایش شده توسط hercules
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...