رفتن به مطلب

شبکه کردن دو کامپیوتر برای بازی کانتر

fireinpole
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

دو تا کامپیوتر هست تو اداره می خوایم شبکه اش کنیم کانتر بزنیم :p 

البته کار ارباب رجوع مقدم هست

یه آداپتر وایرلس هست

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704009

کابل کشی تابلو میشه. 8-X

دو تا هم دیوار هست بین کامپیوتر ها.

راهنمایی کنین با یه آداپتر دیگه  میشه اینکار رو کرد؟

شبکه بندی و تنظیم ip رو وارد هستم با کابل ولی وایرلس میشه اینکار رو کرد با دو تا آداپتر یا نه ؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من خودم توخونه با دوتا داداشام با مودم وایرلسی که به هم وصلیم واینترنت و پرینتر رو اشتراکی استفاده می کنیم کانتر و جنرال هم گاهی می زنیم... :D

شما هم اگه با هم شبکه وصل هستید یه ورژن یکسان نصب کنید بزنید تو رگ... کار خاصی هم نیاز نیست بکنید... ;)

پس شرط اول ابنه که یه تست کنی ببنید با هم شبکه هستید با این وسیله که فکر کنم هر دو اگه دسکتاپ هستید باید دوتاییتون این رو داشته باشید اگه یکی لپتاپ هست که دارند همه لپتاپ ها؟؟؟ :-B

(در واقع این وسیله فکر می کنم کار همون کارت شبکه رو بصورت وایرلس انجام میده)

خالا سوال اصلیتون هم اینه فکر کنم که ایا این دیوار رو میشه رد کرد با این وسیله یا نه؟؟؟ که سوال سختی هست... :D

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

همانطور که در این بحث گفتم، برای اتصال 2 تا Client به یکدیگر شما نیاز به اتصال Ad hoc دارید.

امیدوارم استفاده برده باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
حالا سوال اصلیتون هم اینه فکر کنم که ایا این دیوار رو میشه رد کرد با این وسیله یا نه؟؟؟ که سوال سختی هست... :D

آفرین.

آره عزیز دو تا دیوار یا همون یک اتاق بین دو کامپیوتر تنها مشکل ماچراست :blink: 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب حالا یه نکته اینکه با توجه به حرفتون میشه تصور کرد شما دونفر هستید تو دو واحد جدا و یک واحدهم بینتون هست!!!

پس باید این رو دید که ایا میشه در باز واحدها رو در نظر گرفت برای فضای ارتباطی بجای اینکه این واحد وسط یا این دو دیوار رو در نظر گرفت؟؟؟ اگه در واحد ها باز باشه شاید  بشه راحت تر عبور امواج رو در نظر گرفت... و بیشتر بررسی مسافتی رو در نظر گرفت تا عبور امواج از دیوار رو... اصلا این امکان هست؟؟؟ چون عبور از دو دیوار خیلی کار سختی هست. :D

اگه پنجره ی باز هم بود خوبه کار تا حدودی باز بهتره تا دیوار! یتوضیخ از وضعیت و قطر و جنس دیوار و در و پنجره بده شاید بشه بالاخره رد شد ازش!!!rolling%20on%20the%20floor.gif

لینک به دیدگاه

عزیزم دیوار چیه؟

یک دیوار که هیچ ، بنده این اتصال را بین کامپیوتر خود و کامپیوتر همسایه ی طبقه ی پایین خود ایجاد می کنم و مشکلی هم پیش نمی آید، یک دیوار آن قدرهایی هم که فکر می کنید وایرلس N را اذیت نمی کند.البته بستگی به قطر دیوار هم دارد، اگر دیوار حمال باشد به دلیل قطر زیاد و ستون های فلزی درونش مشکل به وجود می آید و الی دیوار های عادی مشکلی به وجود نمی آورند.

حال اگر سوال دیگری هست بنده در خدمتم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...