رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من می خواهم یه شرکت کامپیوتری توی شهر خودمون راه بندازم(ارومیه).دوستان عزیز نمی دونم قطعات را از کجا ارزانتر خرید کنم .خواهش میکنم اگه شرکتی را سراغ دارید به من معرفی کنید.شماره تلفنی-سایتی-آدرسی

لینک به دیدگاه

من می خواهم یه شرکت کامپیوتری توی شهر خودمون راه بندازم(ارومیه).دوستان عزیز نمی دونم قطعات را از کجا ارزانتر خرید کنم .خواهش میکنم اگه شرکتی را سراغ دارید به من معرفی کنید.شماره تلفنی-سایتی-آدرسی

دوست من بهتره با آقای حسینی مدیر سایت درمیان بزارید ایشون فکر کنم بهتر بتونند شما رو راهنمایی کنند.

لینک به دیدگاه

قسمت دوم :

و اما میرسیم به توصیف و ذکر نکات مهم قابل تامل پد های : RAZER eXactMat and eXactRest

یکی از بارز ترین مزایای این ماوس پد ها وجود یک چارچوب المینیومی در چهار گوشه انهاست ! در حقیقت وجود این لایه الومینیومی در اطراف این پد ! بدلیل عدم و جلوگیری از فرسودگی هایی ست که بر اثر استفاده و گذر زمان در پد ها بوجود میاید ! برند RAZER که یکی از پیشگامان و عرضه کنندگان اصلی پد های حرفه ای بشمار میرود ! برای عمر بیشتر و جلوگیری از فرسایش پد های خود ! دست به ابتکار جالبی زده و با اضافه کردن این قطعه الومینیومی به 4 طرف این پد ! بنحوی مشکلات زود رس انها را به تاخیر انداخته و شایدم کلا حل نموده است ! کلا ! در جنس اکثر ماوس پد ها ! از الیافی شبیه پارچه استفاده میشه که مسلما یکی از مهمترین دلایل ان ! نرمی و لطافت پارچه ست که باعث عدم آزار پوست دست ها میشوند !

البته به مرور و با امدن تکنولوژی های جدید ! استفاده از جنس هایی با ان قابلیت نیز ! مرسوم شده که بی شک ! این گونه پد ها بدلیل استفاده از الیاف خاص و با قابلیت های بهینه تر ! از قیمت بیشتری نیز برخوردارند همچون ماوس پد های destructor ! اما برند RAZER در سری ماوس پد های RAZER eXactMat با استفاده از این قاب الومینیومی که اطراف ان را پوشانده ! تا حد بسیاری نقیصه عمر کوتاه الیاف پارچه ای رو برطرف نموده ست ! اگر شما هم از پد هایی با الیاف پارچه ای استفاده کرده باشید ! حتما غرض از فرسایش ایشان را براحتی درک میکنید ! مشکلاتی همچون ریش ریش شدن یا ریشه شدن الیاف کناره های پد ها و یا جدا شدن لایه های سازنده انها و همچنین برگشتن لبه پدها ! از جمله مواردی ست که در کوتاه تر کردن و بلا استفاده 'گذاردن ماوس پد ها تاثیر گذارند !

ماوس پد های RAZER eXactMat با استفاده از همان قاب الومینیومی ! تمامی این نواقص رو برطرف کرده و به کاربر و مصرف کننده خود نوید عمر طولانی و استفاده بهینه از هزینه متحمل شده خریدار را ! خواهد داد ! پس اگر پول بیشتری بابت این پد ها خرج کرده اید ! خیلی نگران نباشید ! چرا که تا مدت زمان مدیدی شما را از تعویض و احتیاج به هزینه مجدد ! برای این منظور ! رهایی خواهد داد ! در ضمن این ماوس پد ها از نظر ظاهری هم دارای شمایل مناسبی بوده و به میز و دستکتاپ شما ! ظاهر مناسب و در خوری را خواهد بخشید ! پس بابت هزینه بیشتر ان ! نیازی به لرزیدن دست و دل تان نیست و میتوانید با خیالی اسوده خود را برای استفاده بهینه و طولانی مدت از این قطعه بسیار مفید ! اماده و مهیا کنید !

هم اکنون این ماوس پدها با قیمت 27 تومان در فروشگاه لیون ! اماده عرضه به متقاضیان میباشند ! حقیر به تمامی علاقمندان و کاربرانی که بدنبال یک ماوس پد حرفه ای و در عین حال طبی و با طول عمر بالا هستند ! موس پد های RAZER eXactMat and eXactRest رو پیشنهاد میکنم ! در پایان یکبار دیگه به اطلاع تمامی سرورانم میرسان که انچه در مقاله ( رویو مانند ) مطالعه فرمودید ! تماما ادراکات و تجربیات ضمنی حقیر ! در این مورد بوده و از هیچ مطلب و منبعی اقتباس نشده اند ! از همین روی امکان وجود ایراداتی در بین توضیحات حقیر وجود دارد ! که امیدوارم اینطور نبوده و بصورت کاربردی بکار عزیزانم بیاید !

از اینکه مثل همیشه وقت شما بزرگواران رو گرفتم ! عذر میخوام ! و پیشنهاد میکنم در مورد این ماوس پد ها کمی با تامل بنگرید ! چرا که محصول بسیار مناسبی هستند و بد نیست بدانید که برند RAZER فقط یک دوره اقدام به تولید محصولات خود کرده و پس از ان ! ایشان را از دور ساخت و ساز ! خارج میکند و اگر هم اینگونه نباش ! شرکت ها و نمایندگی این برند این گونه بوده و احتمال کمیاب شدن و عدم دسترسی به انها در کشورمان ! پس از مدت کوتاهی ! بسیار ست ! ( تجربه شخصی که برای خودم رخ داده )

موفق باشید / بازنده ( فرامرز سابق )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...