رفتن به مطلب

فروش هدفون استریو فیلیپس مدل SHP5401

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

این هدفون با صدای بسیار با کیفیت برای فروش موجوده با کارتن و متعلقات و دارای خروجی 3.5 هستش که با تبدیلی که داره 6.3 هم میشه.نمیدونم از گارانتیش چیزی مونده یا خیر! نوشته 2 سال گارانتی "شکوفا الکتریک" داره ولی چون من نمیدونم چقدر از گارانتی باقی مونده به عنوان بدون گارانتی میفروشم(اگه داشت هم مبارک خریدار)

مشخصات کامل در سایت فیلیپس:

http://www.philips.co.uk/c/headphones/shp5401_00/prd/;jsessionid=6A16281E1E09B95E84AB13701194F3AF.app120-drp2

قیمت رو فعلا 50 تومن در نظر گرفتم . نوی این هدفون تو بازار پیدا نکردم ولی در سایت ebay به قیمت 45 $ موجود هست:

http://www.ebay.com/itm/Philips-SHP5401-Stereo-Headphones-Free-Shipping-Worldwide-GENUINE-SHP-5401-/290630823513?pt=US_Headphones&hash=item43aaf26e59

نحوه فروش هم در تهران حضوری یا با پیک(هزینه پیک با خریدار) و در شهرستان اول واریز مبلغ فروش و سپس ارسال (هزینه و مسئولیت پست با خریدار)

post-11166-0-42974100-1361469282_thumb.jpg   post-11166-0-37800400-1361469310_thumb.jpg   post-11166-0-87108500-1361469329_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر کار کرده برادر ؟

لینک به دیدگاه

این هدفونو یادمه هفته پیش که پیش خود مجید بودم تستش کردم خواستم ازش بخرم که دیگه به خاطر کم پولی نخریدم . آقا مجید خوب بفروشیش . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله علی جان همون هدفونه.چون یه مگالودون 7.1 دارم این دیگه برام استفاده نداره...

اصلا هم چیز قابل داری نیست.دستور بده با پیک میفرستم برات

ممنون داداشی

لینک به دیدگاه

بنده با قيمت پايه خريدارم فقط به عنوان تخفيفش خودت زحمت پستش رو تقبل كنى مادى و معنوى خدا خيرت بده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بنده با قيمت پايه خريدارم فقط به عنوان تخفيفش خودت زحمت پستش رو تقبل كنى مادى و معنوى خدا خيرت بده...

قابلتون نداره دوست عزیز

پ خ دادم خدمتتون

لینک به دیدگاه

هدفون توسط بنده خريدارى و بزودى توسط فروشنده ارسال خواهد شد تا اينجا ختم تايپك رو اعلام ميكنم... :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تائید میشه جناب منصوری

مبارکتون باشه

در اولین فرصت(ان شاءالله فردا) براتون پست میکنم و از رسید پستی یک عکس براتون ارسال خواهد شد.

ختم تاپیک

با تشکر

لینک به دیدگاه

رسيد پستى لازم نيست حرف شما اعتباره... (خودتون رو به زحمت نندازين وقت بزارين براى هيچ...)

ختم تايپيك

لینک به دیدگاه

سلام دوستان اين هدفون توسط بنده خريدارى شده خواستم اطلاع بدم قبل از اينكه تايپيك فرت بشه هر كسى هدفون بى سيم داشته باشه باهاش تعويض مى كنم...

لینک به دیدگاه

از اينكه مديران تايپيك رو فرت نكردن كمال تشكر رو دارم (*)

دوستان اين هدفون توسط بنده خريدارى شده و همكنون موجوده بخاطر پيشنهادهاى ديگه اى كه بهم شد بابت خريد هدفون بى سيم و همچنين مدل فوق حرفه اى براى همين اين هدفون هنوز موجوده و به فروش مى يره (تعويض هم ميشه..) گفتم تايپيك جديد نزنم و اين تايپيك رو جارى نگه دارم تا مصرف كننده واقعى پيداش بشه... :unsure:

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...