رفتن به مطلب

سوال در مورد نرم افزار شبیه ساز pcsx2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوباره سلام به همه دوستان و سروران و اساتید عزیز سایت 

در مورد نرم افزار  pcsx2  که یه شبیه ساز کنسول بازی  ps2  هست و میشه باهاش بازیهای  ps2  رو روی  pc  انجام داد سوال داشتم که کلا از اول یه راهنمایی  

کامل از نحوه نصب تا تنظیمات اولیه و کاملش رو + لینک دانلودش و هر چی که لازمه رو اگر زحمتی نیست بگین تا بتونیم اجرا و بدون مشکل باهاش کار کنیم 

هدف از اجرای این نرم افزار اجرای بازی مشهور معتاد کننده  teken  هست که قبلا تو کنسولش بازی میکردم ولی الان میخوام تو  pc  انجامش بدیم  ( حریف هم میخوام !! ) 

pcsx2-40.jpg

62126.jpg

ویرایش شده توسط araz_sakhtafzar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه استارتر محترم

اگر همچین نرم افزاری برای اجرای بازی ها xbox روی pc هست رو هم معرفی کنید برای بازی forza میخوام

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز 

خوب راهنمایی نصب + ورژنش چنده ؟ ایا اخرین ورژنه ؟ راهنمایی راه اندازی و اجرا و .... 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با تشکر از دوست عزیز 

خوب راهنمایی نصب + ورژنش چنده ؟ ایا اخرین ورژنه ؟ راهنمایی راه اندازی و اجرا و .... 

دیگه ایناشو نمیدونم:دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا فعلا دان نکن و اجرا نکن من دان کردم ولی بازی رو اجرا نکرد بزار ببینم نرم افزار دیگه ای هست یا نه

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بفرما دوست عزیز این هم برنامه درست که خودم دان کردم و اجرا کردم . فقط یک چیزی بگم اینه که شما باید از سی دی با نرم افزار nero یک ایمیج روی هاردتون بگیری. بعد که نرم افزار رو اجرا کردید توی سربرگ config در قسمت cdvdrom پوشه پیش فرض رو اونجایی که فایل ایمیج هست انتخاب کنید بعد به سربرگ file رفته و گزینه Run cd/dvd رو انتخاب کنید و از بازی لذت ببرید

http://www.downloadha.com/1388/10/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-2-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C/

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میخواستی ایمیج بگیری این کارو بکن:

1. برنامه nero Express رو اجرا کن
  2. گزینه image.project.cpy رو انتخاب کن
  3. copy disc رو انتخاب کن
  4. source drive رو دست نزن ولی   destination drive اون فلش کوچک رو کلیک کن تا منوی کشویی باز بشه بعد image recorder رو انتخاب کن
لینک به دیدگاه

دست گلتون درد نکنه از 13 تا بازیش ایمیج دارم رو هاردم که قبلا برادرم برام تهیه کرده فقط الان میمونه تنظیمات داخلیش که به بهترین گرافیکش برسه که اونم با کمی انگولک کردن قابل حله 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیفیتشون حتی به پای کنسول هم نمیرسه خیلی رو کیفیت کلید نکن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...