رفتن به مطلب

معرفی مادربوردهای am3 ساپورت

Recommended Posts

درود

با ورود phenom II فنوم 2 به بازار ایران لازم دونستم برای اطلاع رسانیه بیشتر در مورد مادربوردهای مبتنی بر AM3 رو در اینجا معرفی بشن . از این رو از همه شما دوستان میخوام مادربوردهایی که وارد ایران شدن چه بهتر و اگر هم نشدن مشکلی نیست اینجا معرفی کنن .

با تشکر فراوان از همه شما .

لینک به دیدگاه

MSI Unveils New AM3 Socket 790FX and 790GX Motherboards

15dxcw0.jpg

2wqd4bd.jpg

Gigabyte Introduces Next Generation AMD AM3 Dragon Motherboard

2njhrth.jpg

ASUS M4A79T Deluxe

AMD 790FX + SB750 Chipset

AM3 Socket Processors Support

Supports Up To 16GB Of DDR3-1333 MHz Memory(DDR3-1600 By Overclocking)

4-Way ATI CrossFireX Support

2dcbbx4.jpg

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

با سلام،

برای خرید، من هم بدنبال یک مادربورد AM3ی که رم DDR3 ساپورت کنه و در ایران هم موجود باشه می گردم. تنها مواردی (با قیمت مناسب) که پیدا کردم حول و حوش 190-210 هزار تومان است(در ایران)

. ولی مدتی است که مادربورد های با قیمت پایین ddr3-am3 به بازار جهانی وارد شده و قیمتهایی زیر 85 دلار هم در میان آنها پیدا می شود.

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010200022%201070946178&name=AM3

تا کی این نوع مادربورد های ارزان قیمت وارد ایران خواهند شد؟ اگر در ایران اکنون هستند کجا باید پیداشون کرد؟

به نظر میاد که هیچ کس در ایران زیاد Dragon Platform رو دوست نداره. من از قبل از عید تا حالا دارم دنبال مادربورد با قیمت مناسب (تا بتونم با پول ذخیره شده کارت گرافیک قویتری خریداری کنم) می گردم ولی بی فایده بوده. توجه کنید که منظور فقط DDR3 ساپرت است.

ممنون خواهم شده اگر دوستان اطلاعاتی در زمینه خرید این نوع مادر بورد ها (و یا ازرانترین مدل موجود در ایرانAM3 DDR3) به من و بقیه بدهند.

اگر یافت نشد، آیا لیون کامپیوتر می تونه اقدام به واردات این نوع مادر بورد ها بکنه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود :

دوست عزیز معلوم نیست کی وارد بازار ایران بشه و این که شرکت لیون این مادربورد ها را وارد کنه بستگی به بازار و خیلی مولفه های

دیگری داره که بیشتر باید از آقای حسینی بپرسید.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...