رفتن به مطلب

P4 titan Giga جالب و خنده دار

vandal
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان لیونی جریان جالبی اتفاق افتاده و نقل میکنم تا بخونید وکمک هم بکنید.

دیروز یکی از دستان یه سیستم آورد و گفت که به تازگی ارتقا داده ولی هنگام کار سیستم خاموش شده.

سر حساب که شدم گفتم بابا سیستم رو چه ارتقایی دادی که الان برات مشکل ایجاد کرده.

ارتقا سیستم ایشون :

یه هارد 320 براشون اضافه کردن

یک عدد DVD RW از برند سوزوکی

یه دونه مانیتور LCD

این ارتقا فروشنده برای دوستمون بوده.

نگو فروشنده دیده مین و CPU طرف قدیمی هست.گفته قدیمیش که بدرد نمیخوره(P4Titan +2.4celeron R) بذار همون قدیمیا رو بندازیم بره یه پولی هم ازش میگیریم و ظاهرش هم که نو شده و .............. .

واقعا این کارا دور از انصافه.

دلیل خاموش شدن سیستم ایشون.

خوب قطعات داخل کیس ایشون یه 5 سالی کار کرده و هر لحظه امکان داره که مرخص شه.ارتقایی هم که در کار نبوده که بگیم قطعات جدید شده.بعد از تست تک تک قطعات فهمیدم که مشکل از مادر برد هست.

رفتیم پاساژ بدیم تعمیر.تعمیرکار میگه 15 تا25 هزینش میشه.میگیم استوک ندارید.میگه همین مین خودتون رو دارم 50 هزار.میگم به به چقدر خوب.من به دوستم گفتم ولش کن بیا بریم.حالا بهش قول دادم با 80-90 هزار یه سیستم براش بگیرم .با سرعتی چند برابر قبلی.

حالا میخوام قطعات زیر رو بگیرم.

CPU 3500 athlon 64

Main Abit NF-M2PV

Ram 1GB Patriot

اینا حدود 95 میشه.بنظر شما تو این رده قیمت چطوره.بالاخره ته مونده های بازار هم باید بدرد بخوره دیگه.

فقط همین سه قطعه رو براش میگیرم.در بدبینانه ترین حالت این سیستم 4-5 برابر سیستم قبلیش سرعت داره.محدودیتی هم که وجود داره پول هست که 80-90 هزار .بدبخت کامپیوتر لازم هم هست نیاز داره.

به نظر دوستان تو این رده قیمت چطوره.

اگر شما هم مین آنبورد بهتری میشناسید(در همین رده قیمت 40-50 هزار)بگید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

دوستان لیونی جریان جالبی اتفاق افتاده و نقل میکنم تا بخونید وکمک هم بکنید.

دیروز یکی از دستان یه سیستم آورد و گفت که به تازگی ارتقا داده ولی هنگام کار سیستم خاموش شده.

سر حساب که شدم گفتم بابا سیستم رو چه ارتقایی دادی که الان برات مشکل ایجاد کرده.

ارتقا سیستم ایشون :

یه هارد 320 براشون اضافه کردن

یک عدد DVD RW از برند سوزوکی

یه دونه مانیتور LCD

این ارتقا فروشنده برای دوستمون بوده.

نگو فروشنده دیده مین و CPU طرف قدیمی هست.گفته قدیمیش که بدرد نمیخوره(P4Titan +2.4celeron R) بذار همون قدیمیا رو بندازیم بره یه پولی هم ازش میگیریم و ظاهرش هم که نو شده و .............. .

واقعا این کارا دور از انصافه.

دلیل خاموش شدن سیستم ایشون.

خوب قطعات داخل کیس ایشون یه 5 سالی کار کرده و هر لحظه امکان داره که مرخص شه.ارتقایی هم که در کار نبوده که بگیم قطعات جدید شده.بعد از تست تک تک قطعات فهمیدم که مشکل از مادر برد هست.

رفتیم پاساژ بدیم تعمیر.تعمیرکار میگه 15 تا25 هزینش میشه.میگیم استوک ندارید.میگه همین مین خودتون رو دارم 50 هزار.میگم به به چقدر خوب.من به دوستم گفتم ولش کن بیا بریم.حالا بهش قول دادم با 80-90 هزار یه سیستم براش بگیرم .با سرعتی چند برابر قبلی.

حالا میخوام قطعات زیر رو بگیرم.

CPU 3500 athlon 64

Main Abit NF-M2PV

Ram 1GB Patriot

اینا حدود 95 میشه.بنظر شما تو این رده قیمت چطوره.بالاخره ته مونده های بازار هم باید بدرد بخوره دیگه.

فقط همین سه قطعه رو براش میگیرم.در بدبینانه ترین حالت این سیستم 4-5 برابر سیستم قبلیش سرعت داره.محدودیتی هم که وجود داره پول هست که 80-90 هزار .بدبخت کامپیوتر لازم هم هست نیاز داره.

به نظر دوستان تو این رده قیمت چطوره.

اگر شما هم مین آنبورد بهتری میشناسید(در همین رده قیمت 40-50 هزار)بگید.

با تشکر

خوب داستان جالبی بود . خوب شما قبل از قضاوت باید ببنید که این دوستتون با اون فروشنده چه توافقی کردن .

مسئله بعدی اینکه من اینها رو پیشنهاد میدم :

M.B G31 boistar or elite حدودا 47 تومان

CPU یه دونه دست دوم 4300 میشه جورش کرد حدودا 50 تومان و رم هم 1 گیگ 800 حدودا 13 تومان

جمعا در میاد 115 تومان ولی سیستم از این رو به اون رو میشه .

سیستم AMD هم میشه .

M.b elite 740 48000

CPU 5000X2 52000

RAM 1GB 800 13

جمعا در میادش 113 تومان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من با سیستم پیشنهاد شده amd از طرف سعید جان حسینی موافقم که گفتن 113 تومان

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...