رفتن به مطلب

کار نکردن قابلیت ویندوز آئرو با گرافیک 5750 !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

تازه یه کارت 5750 512 مگ سافایر خریدم و نصب کردم رو سیستم

کارت پی سی آی 2 هست و مینبوردم 1.1

برا گیمینگ ویندوز رنکینگ 7.2 میده ولی برا دسکتاپ پرفورمانس 1 میده! و اینکه ویندوز آئرو کار نمیکنه و تم ویندوز شیشه ای نیست ولی گیم ها رو رو 1600 در 900 قشنگ میکشه!

به نظرتون مشکل از کجاست و چی کار کنم؟

درایور سی دی خودشو نصب کردم اول ولی بعدش پاکش کردم و این ورژن 13.1 که جدیدا گذاشتن رو نصبیدم و مشکل حل نشد

باید ویندوز عوض کنم؟

تا به حال به همچین مشکلی بر نخورده بودم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکبار با برنامه های Uninstaller که بطور کلی برنامه ها و تنظیمات انجام شده توسط اونها رو از روی سیستم پاک میکنند "درایور کارت گرافیک " رو حذف/آن اینستال کن و آخرین نسخه مربوط به کارتت رو نصب کن و ری استارت . مطمئن شو که تنظیمات مربوط به Aero و تم و ... ویندوز روی پیش فرض هست .

لینک به دیدگاه

امروز صب روشن کردم خود به خود درست شده !!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا موندم چه خبره تو سیستمم :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این اتفاق زمانی میافته که هنوز Direct 3D 9 درایور کارت گرافیک توسط ویندوز کاملا شناخته نشده.شما یکبار system rating کنید معمولا آئرو فعال میشه.در غیر اینصورت بایس از روش دستی key در رجیستری تعریف کنید.روش زیر یکی از راه هاست یه راه دیگه هم داره یه الان یادم نیست اگه خواستی بگو اونم بهت میگم.

اما برای تنظیم دستی ابتدا regedit رو در Run تایپ کنید و بعد روش کلیلک راست کرده و ran as admin کنید.

در پنجره ای که باز میشه مسیر زیر رو دنبال کنید:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM]

حالا باید 3 تا subkey رجیستری درست کنید.از منو بار مثل شکل زیر میتونید استفاده کنید و 3 تا key ایجاد کنید:

create-32-bit-dword-registry-key.jpg

اسم اولی رو UseMachineCheck بذارید و با گزینه modify عبارت جلوی registry value از 1 به 0 تغییر بدید.

اسم دومی رو Blur و باز هم  registry value از 1 به 0 تغییر بدید.

اسم سومی هم Animations یذارید و تغییرات فوق رو برای registry value ایجاد کنید.

بعدش آئرو باید فعال بشه.اگه نشد یکبار ریستارت کنی حله.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

پس اگه دفعات بعدی که ویندوز عوض کردم به این مشکل بر بخورم همین گفته های شما رو انجام میدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...