رفتن به مطلب

آموزش مد کردن ولتاژ در تمامی کارت های گرافیک AMD و ATI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز :wub:

در این بخش با یکدیگر روشی ساده برای مد کردن ولتاژ انواع کارت های گرافیک AMD و ATI را می آموزیم. امیدوارم این آموزش مفید واقع گردد

نرم افزار های مورد نیاز:

AMD Catalyst با توجه به مودل کارت گرافیک خود دانلود کنید

سخت افزارهای مورد نیاز:

کارت گرافیک AMD یا ATI ( همه مودل ها پشتیبانی میشوند
)

-----------------

روش کار:

ابتدا نرم افزار AMD Catalyst را نصب و اجرا کنید سپس به قسمت
Performance بروید و روی OverDrive کلیک کنید. ( اگر گزینه Accept را دیدید آن را بزنید ).

89201965659165030049.jpg

سپس روی تاسکبار یا نوار ابزار ویندوز کلیک راست کنید و Task Manager را انتخاب کنید.

از بین پروسس های در حال اجرا گزینه CCC.exe را پیدا کنید.

77937933442168540504.jpg

روی CCC.exe کلیک راست کنید سپس گزینه End Process Tree را بزنید:

20209436502573259504.jpg

سپس End Process Tree را بزنید تا AMD Catalyst به صورت کامل بسته شود:

73534808411775162573.jpg

وارد My Computer شوید سپس فایل های مخفی را به نمایش در آورید ( اینو فکر کنم همه بلد باشن  :p  )

به مسیر زیر بروید:

C:\Users\ERFAN\AppData\Local\ATI\ACE

در کامپیوتر من چون User من ERFAN هست مسیر به شکل بالا هست پس در کامپیوتر شما به این شکل میشه:

C:\Users\........\AppData\Local\ATI\ACE منظور از ......... نام کاربری شما هست :D

سپس روی فایل Profiles کلیک راست کنید و Edit را بزنید:

47684786022302376121.jpg

به دنبال این قسمت بگردید: <Feature name="CoreVoltageTarget>

20575549859660913252.jpg

در این قسمت نهایت ولتاژ نوشته شده است:

<Property name="Want_2" value="1118" /> مقدار 1118 یعنی ولتاژ نهایی روی 1.118 ولت تنظیم شده است. البته در کارت من که ASUS 5850 هست این مقدار هست در کارت های دیگه متفاوت میباشد.

شما این مقدار را به ولتاژ دلخواه تغییر بدید مثلا 1210 که میشه 1.210 ولت سپس فایل را ذخیره کنید.

برای ذخیره تنظیمات اعمال شده بر روی فایل Profiles دکمه Close یا ضربدر را بزنید سپس روی Save کلیک کنید.

نرم افزار AMD Catalyst را اجرا کنید. از این مسیر: C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CCC.exe

سیستم خود را Restart کنید سپس کارت گرافیک خود را اورکلاک کنید و از آن لذت ببرید B)

-------

منبع: Lioncomputer.ir

نویسنده این موضوع: ErfanDL

ویرایش شده توسط ErfanDL
لینک به دیدگاه

سلام

توی catalyst قسمت over drive و در power control میتونیم افزایش 20% انجام بدیم ولی اینکه از این روش چه مقدار  برای کارت مورد نظرمون میتونیم ولتاژبدیم یکم گیج کنندس. افزایش بیش از حد چقدر میتونه ریسک داشته باشه؟ چند نفر حاظر هستند با این شرایط بازار این کار رو انجام بدن؟ :excl:

ولتاژ دادن غیر منطقی= 8-X

لینک به دیدگاه

سلام

توی catalyst قسمت over drive و در power control میتونیم افزایش 20% انجام بدیم ولی اینکه از این روش چه مقدار  برای کارت مورد نظرمون میتونیم ولتاژبدیم یکم گیج کنندس. افزایش بیش از حد چقدر میتونه ریسک داشته باشه؟ چند نفر حاظر هستند با این شرایط بازار این کار رو انجام بدن؟ :excl:

ولتاژ دادن غیر منطقی= 8-X

سلام دوست عزیز

این بستگی به توان کارت داره و باید دید با چه ولتاژی میشه سیف اور کرد. مثلا من 5850 دارم سیف تا 1.25 ولتاژ میدم بدون مشکل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

محدودیت کلاک هسته در کاتالیست رو هم میشه از این طریق برداشت؟

چون کارت من 6950 هست و فقط تا 840 مگاهرتز از داخل کاتالیست اور میشه.

راستی من هروقت این ولتاژ رو روی یک مقدار بیشتر مثلا 1150 که برای خودش 1100 هست قرار میدم ذخیره و ریست می کنم دوباره به همون حالت اولیه هست یعنی 1100 ! و بالاتر نمیره.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

بسیار هم عالی. خیلی هم تاپیک مفیدی هستش.

فقط در ادامه فرمایشات استاد بزرگوار عرض کنم که این روش برای همه کارت ها جواب نمی ده و فقط اون هایی که ولتاژ رگلاتورشون توسط سیستم دیتکت می شه (مثلاً چیپ های volterra و uP ) قابل استفاده هستش و در همه این کارت ها هم باز این داستان درست کار نمی کنه (مثلاً سری 7000 AMD که رگلاتوراشون معمولاً Chill هستش). معمولاً همه این کارت ها رو می شه با After Burner ولت داد.

درود

راستی من هروقت این ولتاژ رو روی یک مقدار بیشتر مثلا 1150 که برای خودش 1100 هست قرار میدم ذخیره و ریست می کنم دوباره به همون حالت اولیه هست یعنی 1100 ! و بالاتر نمیره.

معین جان اگر می خوای محدودیت فرکانس رو برداری ، با این روش نمی شه. ولی می شه با RBE (که برای سری 7000 کار نمی کنه) به سر برگ Additional feature بری و upper limit gpu و upper limit memory رو افزایش بدی که باعث می شه بتونی بایوسی داشته باشی که لیمیت بیشتری داره. بعد باید بایوس کارت رو فلش کنی و بعد ... :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارت بایوسش قفل شده اجازه نمیده روش چیزی نوشته بشه !

الان میگم هنگام فلش زدن چه اروری میده !

لینک به دیدگاه

این کارت بایوسش قفل شده اجازه نمیده روش چیزی نوشته بشه !

الان میگم هنگام فلش زدن چه اروری میده !

دوست عزیز بایوستون رو آپلود کنید تا براتون ویرایش کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویرایش میشه و سیو هم میشه ولی نمیشه بزنی روی کارت با همین برنامه ی وین فلش!

یعنی حتی بایوس دست نخورده خودش رو هم بک آپ میگیرم میخوام بزنم نمیذاره!

عجیب کارتی هست.

حالا دقیقا یک شات از مشکل مربوطه میذارم.

لینک به دیدگاه

سلام بسیار حرکت باحالی بود

فقط یه سؤال: من کارتم Sapphire 6870 هستش. تو برنامه Trixx نهایتاً میشه تا 1.300 ولت، ولتاژ داد. آیا میشه با این روشی که گفتید مثلاً بیشتر از 1.300 هم ولتاژ داد و تو اون پروفایل ذخیره کرد ؟

لینک به دیدگاه

درود

مشکل منم مثل اقا معین هست 

پوریا جان خودت در جریان هستی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...