رفتن به مطلب

چند تا سوال در مورد بازیهای کامپیوتری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و سروران و اساتید محترم 

چند تا سوال داشتم از خدمتتون :

1_ با اپدیت کردن بازی چه چیزایی تو بازی تغییر میکنه ؟؟ ایا به درد بخور هم هست ؟

2_ DLC  بازی چیه مثلا میگن DLC بازی کرایسیس اومده یعنی چی ؟ 

3_ ایا DLC همون اپدیته بازیه ؟ DLC بازی با اپدیت بازی چه فرقی میکنه ؟  

3_ من بازی NFSMW جدید رو دارم و طبق گفته ها میخوام اون چندتا ماشین مخفی تو بازی رو بیارم چطوری میتونم این کارو کنم ؟ چون یکی از دوستان گفت اون چندتا ماشین رو هم که بیاری نمیتونی باهاشون بازی کنی 

4_ سایتی معرفی کنین که از لحاظ  ( اطلاعات در مورد بازیها و گذاشتن ک *ر*@ ک بازیها و اپدیت و غیره ...) و ( اموزش اپدیت بازی / طریقه نصب DLC و ک *ر% ک بازی )  به روز باشه

5_ از کجا میشه فهمید نسخه بازی یا ورژنش چنده ( بازیهای نصب شده و در حال اجرا ) مثلا بازی HITMAN ABSOLUTION یا همین NFSMW جدید رو از کدوم بخش میشه فهمید ورژنشون چنده ؟

با تشکر

ویرایش شده توسط araz_sakhtafzar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بادرود

دوست عزیزتوصیه میکنم که به سایت  .www.rayangame.irبری و همونجا هم عضو بشی که واقعا

سایت بسیار عاااااالیه و تمام سوالات ومشکلاتتو در باره گیم رو میتونی از متخصصان واقعی در اونجا بپرسی

که من خودمم در اونجا عضو هستم . واقعا کارشون خوبه . اینو به عنوان یک گیمر قدیمی دارم بشما میگم .

در ضمن پاسخ تمامی سوالات شما که بسیار مفصل هم میباشد در انجا بتفصیل شرح داده شده است و هر سوال

دیگری را نیز میتوانی در میان بگذاری .

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

سلام.

Dlc ادامه داستان بازی ها هست که داستان بازی و کامل میکنه یا در مورد یکی از شخصیت بازی تی مراحلی جدید بیشتر توزیح مید.

Update مشکلات گرافیکی یا باگ های بازی برطرف میکنه و معولا بدرد میخوره و اگه نسب بشه. بهتر هست.

در مورد nfs این ماشین هارو باید از سایت خرید که این کار غیره ممکن هست.

اگه بخوای از این ماشین ها استفاده کنی یه سیو تو نت هست که این ماشینا توش باز هست.

سایت مثل p30source.com وdeltafoxy.com ممولن این فایلهارو میزارن.

در مورد ورژن بازی ها معمولا پایین صفحه اصلی میزنه

بازی مثل mass effect و dragon age یه لانچر دارن که ورژن بازی و ورژن لانچر توش میزنه.

اگه سوالی بود درخدمتم.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

بادرود

دوست عزیزتوصیه میکنم که به سایت  .www.rayangame.irبری و همونجا هم عضو بشی که واقعا

سایت بسیار عاااااالیه و تمام سوالات ومشکلاتتو در باره گیم رو میتونی از متخصصان واقعی در اونجا بپرسی

که من خودمم در اونجا عضو هستم . واقعا کارشون خوبه . اینو به عنوان یک گیمر قدیمی دارم بشما میگم .

در ضمن پاسخ تمامی سوالات شما که بسیار مفصل هم میباشد در انجا بتفصیل شرح داده شده است و هر سوال

دیگری را نیز میتوانی در میان بگذاری .

با تشکر بسیار از شما دوست گرامی

باشه عضو میشم ولی خوب سوالاتم زیاده و فک کنم گیمرهای لیون کامپیوتر و اساتید محترم سریعتر میتونن ج بدن ( تا برمو ثبت نام کنم و سوالاتمو مطرح کنم طول میکشه )

لینک به دیدگاه

سلام. Dlc ادامه داستان بازی ها هست که داستان بازی و کامل میکنه یا در مورد یکی از شخصیت بازی تی مراحلی جدید بیشتر توزیح مید. Update مشکلات گرافیکی یا باگ های بازی برطرف میکنه و معولا بدرد میخوره و اگه نسب بشه. بهتر هست. در مورد nfs این ماشین هارو باید از سایت خرید که این کار غیره ممکن هست. اگه بخوای از این ماشین ها استفاده کنی یه سیو تو نت هست که این ماشینا توش باز هست. سایت مثل p30source.com وdeltafoxy.com ممولن این فایلهارو میزارن. در مورد ورژن بازی ها معمولا پایین صفحه اصلی میزنه. بازی مثل mass effect و dragon age یه لانچر دارن که ورژن بازی و ورژن لانچر توش میزنه. اگه سوالی بود درخدمتم.

ممنون از پاسختون 

1_ پس DLC  با  UPDATE  تو بازیها فرق میکنه درسته ؟؟ و هر کدوم وظیفه ای دارن درسته ؟؟ 

2_ متاسفانه تو بازی NFS ورژنش رو درج نکرده و من چطوری میتونم بفهمم ؟

3_ در مورد SAVE  بازی منظورتون اینه که میشه با جایگزین کردنش اون چند تا اتومبیل رو داشته باشی ؟؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اپدیت بازی مشکلات بازی رفع میشه ولی DLC میاد یه خط داستانی دیگه از بازی رو نشون میده مثل DLC جدیدی که واسه Assassins III اومده به اسم ظلم شاه واشینتون . DLC ها می تونن واسه خودش یه بازی کامل هم باشن و حتی یه دونه مپ . مثلا DLC های MW 3 همش مپه و یه سری داستان جدید رو نداره .

همه این سایت ها یه منبع خارجی به اسم http://www.skidrowgames.net/ بازی هاشونو میگیرن که اونا اصل کاری اند و همه اپدیت ها رو هم اونا میدن .

اگه بازی رو دانلود یا خریدین و بعدش نصب چیز جدا گانه ای نریختین ورژن بازی همون ورژن اولیس .

اپدیت ها بیشتر رو قسمت انلاین بازی موثر اند تا خود بازی

نصب DLC هم کاری نداره معمولا یه فایل EXE است که تو همون جایی که بازی رو ریختی باید نصب کنی

لینک به دیدگاه

بله dlc و update باهم فرق میکنه.

البته update به 2 صورت هست 1 رسمی گه خود شرکت سازنده ارائه میده 2 غیره رسمی که شرکت های کرکر مثل سکیدرو و ریلود ارائه میدن که مشکل که از کرک کردن بازی بوجود میاد بر طرف میکنه.

Nfs فعلا نسب ندارم نسب میکنم خبر میدم.

اگه شما این ماشین هارو داری مثل avatandor j اخیرن ورژن از بازی داری و فعلا dlc یا update جدیدی براش نیمده.

بله این سیو به جای سیو که خودتون تو بازی میاد.

تنها مشکل این سیو این هست که همه ماشین ها توش باز هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بله dlc و update باهم فرق میکنه. البته update به 2 صورت هست 1 رسمی گه خود شرکت سازنده ارائه میده 2 غیره رسمی که شرکت های کرکر مثل سکیدرو و ریلود ارائه میدن که مشکل که از کرک کردن بازی بوجود میاد بر طرف میکنه. Nfs فعلا نسب ندارم نسب میکنم خبر میدم. اگه شما این ماشین هارو داری مثل avatandor j اخیرن ورژن از بازی داری و فعلا dlc یا update جدیدی براش نیمده. بله این سیو به جای سیو که خودتون تو بازی میاد. تنها مشکل این سیو این هست که همه ماشین ها توش باز هست.

دوست اپدیت هایی که گروهایی مثلskidrow میزارن هم طرف شرکت سازنده است و اون ها با چرک کردنش کاری می کنند که رو نسخه های چرکی هم نصب و اجرا شه

لینک به دیدگاه

دوست اپدیت هایی که گروهایی مثلskidrow میزارن هم طرف شرکت سازنده است و اون ها با چرک کردنش کاری می کنند که رو نسخه های چرکی هم نصب و اجرا شه

فرمایش شما هم درست هست.

مثلا بازی devil may cry یه update 1gb براش اوده که شرکت سازنده چیزی در موردش نگفته.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...