رفتن به مطلب

کشف ویروس جدیدخطرناک مختص یاهو و جی‌میل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

روز گذشته شرکتهای سازنده آنتی ویروس از کشف ویروس جدیدی به نام” اسلاندو ۲ ” خبردادند که تنها مختص استفاده کنندگان سرویس های Yahoo و GMAIL در خاورمیانه است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایلنا، کمپانی McAfeeAntiVirus از کشف ویروس بسیار خطرناکی خبردادند. این ویروس شباهت بسیاری به ویروس قدیمی اسلاندو که در ماه نوامبر(آبان ماه سال جاری) منتشر شده بود، دارد و به همین دلیل”اسلاندو ۲ ” نامیده شد.

تفاوت این ویروس در این است که بیشتر در بخش خاورمیانه و آسیای شرقی دیده شده است و شاید هدف از انتشار آن تخریب رایانه های این کشورها است.

این شرکت در سایت خود اعلام کرده تاکنون در عرض تنها ۱ روز طبق گفته مسوولین این شرکت بیش از ۱۰ هزار راینه به این ویروس آلوده شدند و تمام اطلاعات آنها برروی درایو C به کلی نابود شده است.

براساس این گزارش در آبان ماه سال جاری هم این شرکت از انتشار ویروس جدید به نام اسلاندو خبر داد که در آن زمان مشکلات بسیاری را برای کاربران ایمیلهای یاهو و جی میل ایجاد کرد. ویروس جدید اسلاندو ۲ نیز از نظر شباهت و تخریبهایی که ایجاد کرده شبیه ویروس قدیمی است.

این ویروس با جای نشین کردن یک خط کد در فایل kernell داخل پوشهsystem باعث تخریب سکتور “zero” هارد کامپیوتر شما میشود و بعد از اولین خاموش روشن کردن sector های درایو C محلی که ویندوز شما در آن نصب است راburn میکند که شدت این عمل از formatکردن هم جدی تر است به طوری که طبق گفته مک آفی این ویروس توسط CIA جهت نابود سازی کامل اطلاعات hard disk استفاده میشده و اصلا قابل بازیابی نیست.

روش آلوده شدن به این ویروس هم بسیار ساده است، تنها با باز کردن یک نامه مشکوک و دانلود فایل موجود در آن نامه رایانه به این ویروس آلوده می شود.

این در حالی است که سایت AHOO نیز وجود این ویروس را مورد تایید قرار داده است.

روش‌های جلوگیری از آلودگی به این ویروس

طی چند روز آینده هیچ فایل پیوست شده یا هیچ ایمیلی را تحت عنوان postcard باز نکنید. حتی اگر این نامه از طرف دوستانتان برای شما ارسال شده باشد.

گفتنی است، ویروس فوق توسط خبرگزاری CNN به عنوان مخرب ترین ویروس کامپیوتری اعلام شده است.

ویرایش شده توسط AMIR25
لینک به دیدگاه

آقا ممنون

دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانی به موقعت

خیلی عالی بود 

بازم ممنون

مرسیت درد نکنه :دی

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم انجام وظیفه بود :)

لینک به دیدگاه

سلام

منم یه همچین چیزی یه یه هفته پیش شنیده بودم ولی فکر میکردم حرفه!

ولی الان دیدم نه راسته!

ممنون بابت اطلاع رسانیتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویروس اسلاندو وجود خارجی ندارد و حدود چند ساله این داستان بین کاربران میچرخه و حالا با اسم اسلاندو 2 :D . منبع ؟ مک آفی ؟ لینک لطفا.. جانشین کردن یک خط کد در فایل kernell :D این یعنی Turn off the windows :D

لینک به دیدگاه

ویروس اسلاندو وجود خارجی ندارد و حدود چند ساله این داستان بین کاربران میچرخه و حالا با اسم اسلاندو 2 :D . منبع ؟ مک آفی ؟ لینک لطفا.. جانشین کردن یک خط کد در فایل kernell :D این یعنی Turn off the windows :D

دوست عزیز من این مطالبو روی وب دیدم و صلاح دیدم که برای کاربران در معرض نمایش بگذارم تا خدایی ناکرده با یه اشتباه کوچیک اطلاعاتشون رو از دست ندن

در ضمن منظور از جانشین کردن جایگذاری نیست به هرحال همیشه پیشگیری بهتر بوده و هست هرچند اگر این مطالب شایعاتی بیش نباشد [-X

اگر اطلاع رسانی من باعث رنجش خاطر شما دوست عزیز شده من شخصا از شما عذرخواهی میکنم  @};-

ویرایش شده توسط AMIR25
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعث رنجش خاطر من نشده اگر باعث رنجش شما نشده شما در نظر بگیر من هم اطلاع رسانی کردم . در این موارد که به مسائل ایمنی و امنیتی و ... پرداخته میشه بهتر هست همیشه از منابع معتبر استفاده کنیم مثل سایتهای معروف سکیوریتی و اعلام گزارش موارد امنیتی ( سایتهای ایرانی هم داریم مثل : http://www.certcc.ir/index.php?name=news ) - در مورد

در ضمن منظور از جانشین کردن جایگذاری نیست
مطلب واضح هست در کل روی نسخه 32 بیت کرنل ویندوز از نظر تئوری میشه کرنل رو پچ کرد و از روت کیت ها استفاده کرد برای کارهای بد یا خوب ولی روی 64 بیتی ها محافظت های خاصی اعمال شده که نمونش مثله کد ساینینگ هست و ... اینجا http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_Patch_Protection یک سری بزنید . داستانش یک مقدار طولانی هست ...
لینک به دیدگاه

در این موارد که به مسائل ایمنی و امنیتی و ... پرداخته میشه بهتر هست همیشه از منابع معتبر استفاده کنیم مثل سایتهای معروف سکیوریتی و اعلام گزارش موارد امنیتی

به فرض که من از منابع نامعتبر استفاده کرده باشم به نظر شما خواندن این مطالب و هوشیاری در مورد این ویروس(که به قول شما شایعاتی بیش نیست)به کسی ضرری میرسونه؟ :huh:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هوشیاری در مورد کدوم ویروس ؟ ویروسی که وجود نداره ؟ تو متن نوشته که به گزارش McAfee ... کو لینکش ؟ نوشته خبرگزاری CNN اعلام کرده که .... کو لینکش ؟ برید تو CNN جستجو کنید Oslando نتیجش میشه :

http://www.cnn.com/search/?query=oslando&x=20&y=14&primaryType=mixed&sortBy=relevance&intl=false چیزی یافت نشد . همینطور McAfee جستجو کنید : http://home.mcafee.com/SupportPages/search.aspx?entqr=0&access=p&getfields=description&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&type=consumer&output=xml_no_dtd&ie=UTF-8&client=default_frontend_us&ud=1&oe=UTF-8&site=us_site.AllTopicsConsumer&region=us&origin=us〈=us&q=oslando چیزی یافت نشد .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

متشکرم از نظرتون و امیدوارم که گفته شما درست باشد

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

AMIR25 عزیز موضوع این هست: زحمت میکشی و وقت اختصاص میدی بهتر هست حداقل از منابع معتبر استفاده کنی در مورد اینکه فقط گفته من هست که این ویروس وجود نداره من کنجکاو شدم یه جستجو کوچولو کردم :

اینجا یک سری بزن http://duruntash.mihanblog.com/post/3165 و اینجا http://antivirus.durantash.com/News/News.aspx تو لیست اخبارش در مورد اسلاندو نوشته همین طور لینک های زیاد دیگه هست .... جالب این هست که این داستان گویا فقط تو ایران پخش شده و هدفشون از انتشار چی هست برای من تقریبا مشخص هست ...

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...