رفتن به مطلب

ركورد اوركلاكينگ رم جهان به دست ايراني ها افتاد


Mahdi_Moosavi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سال 87 سال بسيار خوب و به یادماندنی برای جامعه کوچک و جوان اورکلاکینگ ایران است. اولین فستیوال های اورکلاکینگ ایران و مسابقات اورکلاکینگ در جهت شناسایی چهره های فعال و با دانش این مقوله و سپس شکل گیری اولین تیم اورکلاکینگ ایران جهت اعزام به یک رقابت جهانی شاید از جمله مهم ترین این رخداد ها بود. نمایشگاه الکامپ امسال را نیز می توان محل گردهمایی اورکلاک های ایرانی دانست و در هیچ نمایشگاه برگزار شده ای طی سال های سپری شده از حیات IT در ایران، اورکلاکینگ تا این اندازه مرکز توجهات نبود. بخش عمده ای از محتوای نشریات IT کشور در سال جاری نیز اختصاص داشت به درج مقالات، گزارشات و انعکاس اخبار مربوط به اورکلاکینگ که سهم قابل توجهی از آن را اخبار داخلی تشکیل می دادند.

oc_ram_ddr2_main.jpgoc_ram_ddr2.jpg

اعزام اولین تیم اورکلاکینگ از ایران به یک رقابت بین المللی را شاید بتوان از مهم ترین رخداد های امسال نامید. تیمی که پس از برگزاری دو مرحله فستیوال اورکلاکینگ از سوی وب سایت Overclocking.ir و گروه آواژنگ و شرکت گيگابايت، شکل گرفت. تیمی متشکل از علیرضا حق دوست و محمدرضا پناهی که فرصت پیدا کردند تا در کنار بهترین های اورکلاکینگ جهان به کسب تجربه و رقابت بپردازند. حتما در جریان چند و چون این رقابت ها هستید و از عمکلرد تیم های و جابجایی چندین رکورد جهانی در آن خبر دارید. مسابقاتی که سال آینده نیز با نام GOOC 2009 توسط شرکت گیگابایت برگزار خواهد شد.

DSCN6667.jpgDSCN6668.jpg

پس از مسابقات GOOC 2008، اعضای تیم کشور ایالات متحده که در بخش FreeStyle یه مقام قهرمانی رسیده بود به مقامات برگزار کننده از شرکت گیگابایت پیشنهادی کردند مبنی بر اینکه مسابقه ای با موضوع اورکلاکینگ رم برگزار شود. موضوع مسابقه رسیدن به بالاترین فرکانس ممکن بر روی رم های DDR2 بود. رکورد تیم امریکا 1508 مگاهرتز بود و آنها ادعا کردند که کسی موفق به دستیابی به رکورد آنها نخواهد شد! البته اعضای تیم امریکا به علت آنکه خود ایده این مسابقه را مطرح کرده بودند، امکان و اجازه شرکت در مسابقه را پیدا نکردند. شرکت گیگابایت بلافاصله مسابقه ای با نام Beat the pros به راه انداخت و شرایطی شرکت در آن را نیز در وب سایت اختصاصی آن با آدرس http://ddr2-1508.gigabyte.com.tw اعلام نمود. شرکت کنندگان می بایست رکورد های خود را با استفاده از یکی از مدل های مبتنی بر فن آوری Ultra urabable 3 گیگابایت به ثبت می رساندند. بنابراین بسیاری از شرکت کنندگان از همان ابتدا به سمت مادربردهای EP45-UD3R و EP45-UD3P کشیده شده و شروع به ثبت رکورد کردند. همزمان در ایران و در انجمن های تخصصی سخت افزار، موضوع مسابقه مطرح شد و گروه آواژنگ نیز اعلام کرد که آماده حمایت از علاقه مندان به شرکت در مسابقه DDR2 گیگابایت است. در همین زمان اولین جرقه ها زده شد و اورکلاکرهای شناخته و نا شناخته ایرانی دست به کار شدند.

DSCN6695.jpgDSCN6697.jpg

اولین و مستعد ترین شرکت کننده ای که نهایتا با اولین ثبت رکورد خود وارد جدول رده بندی شد و در همان ابتدای کار در مقام اول ایستاد شهریار بارانی از اصفهان بود که با در اختیار گرفتن یک مادر برد EP45-UD3R گیگابایت از سوی گروه آواژنگ و نصب سیستم خنک کننده نیتروژن مایع و مود کردن مادربرد خود را به رکورد بسیار عالی 1760 مگاهرتز رساند. با این فرکانس شهریار در فاصله یک ماه به پایان مهلت مسابقه در جایگاه اول قرار گرفت. اما با توجه به آنکه بسیاری از شرکت کنندگان رکوردهای اصلی خود را نگه داشته و ثبت آن را به روزهای آخر موکول می کردند، این روندی بود که از سوی شهریار بارانی هم دنبال شد. سه روز مانده به اتمام مسابقات کم کم شرکت کنندگان رکوردهای نهایی خود را ثبت کردند و شرکت کننده ای از استرالیا توانست خود را به مرز 1780 مگاهرتز برساند و موقتا به جایگاه اول صعود کند.

تقریبا 15 روز مانده به پایان مسابقات نسخه 1.1 مادربردهای EP45-UD3R نیز در بازار موجود شد که از نظر طراحی مدارات تغذیه دچار تغییرات و بهبودهایی شده بود. با موجود شدن این نسخه جدید شهریار بارانی توانست ولتاژ تغذیه رم را از 3.1 فراتر برده و به مرز 3.3 برساند. این حد از ولتاژ فرکانس را به عدد 1800 رساند و شهریار بارانی با ثبت این رکورد در روز پایانی پس از حدود یک ماه و نیم تلاش، به مقام اول مسابقات رسید. هم زمان و اندکی دورتر علی کریمخانی از ارومیه نیز با ثبت فرکانس 1599 و با استفاده از مادربرد مشابه EP45-UD3R گیگابایت، توانست در نهایت خود را به رتبه هفدهم مسابقات برساند. جمیز تراویسکیز از استرالیا با فرکانس 1780 و حسن جدید از اندونزی با فرکانس 1734 به ترتیب به مقام های دوم و سوم رسیدند. جایزه نفر اول این مسابقات نیز مبلغ 1500 دلار است که به آقای شهریار بارانی از ایران رسید. شایان ذکر است که 1800 بالاترین فرکانس بدست آمده برای رم های DDR2 در جهان تا به امروز است. مسابقات اورگلاگینگ رم DDR2 گیگابایت (Beat the pros) در تاریخ بیست و هفتم بهمن ماه به پایان رسید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده جدول نهایی رده بندی می توانید به وب سایت از اين قسمت مراجعه کنید.

vDIMM2.jpgvDIMM.jpg

منبع

لینک به دیدگاه
Share on other sites

رکورد اورکلاکینگ رم جهان به دست ایرانی‌ها افتاد

ايتنا- پس از مسابقات GOOC 2008 گیگابایت، مقامات برگزارکننده به کمک تیم اول مسابقات مسابقه‌ای با موضوع اورکلاکینگ رم‌های DDR با نام Beat the pros به راه انداختند و از علاقه‌مندان دعوت کردند که رکوردهای خود را ارسال نمایند.

over.jpg

از شرایط مسابقه استفاده از مادربردهای سری UD3 (Ultra Durable 3) گیگابایت برای ثبت رکورد بود. از همان ابتدای کار چند اورکلاکر از ایران با حمایت گروه آواژنگ دست به کار ثبت رکورد و اورکلاک انواع و اقسام رم‌ها شدند. در نهایت پس از یک ماه نیم تلاش «شهریار بارانی» از ایران موفق شد به کمک مادربرد Ep45-UD3R گیگابایت به فرکانس 1800 مگاهرتز روی رم‌های DDR2 دست پیدا کند و بدین ترتیب به بالاترین رکورد اورکلاک رم جهان دست پیدا کند و به مقام اول برسد.

«علی کریمخانی»، شرکت‌کننده دیگری ایرانی نیز با ثبت فرکانس 1599 به مقام هفدهم مسابقات رسید. شایان ذکر است که 1800 بالاترین فرکانس بدست آمده برای رم‌های DDR2 در جهان تا به امروز است. مسابقات اورکلاگینگ رم DDR2 گیگابایت (Beat the pros) در تاریخ بیست و هفتم بهمن ماه به پایان رسید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده جدول نهایی رده‌بندی می‌توانید به وب‌سایت http://ddr2-1508.gigabyte.com.twمراجعه کنید.

منبع

لینک به دیدگاه
Share on other sites

رکورد اورکلاکینگ رم جهان به دست ایرانی‌ها افتاد

به گزارش فارس پس از مسابقات GOOC 2008 گيگابايت، مقامات برگزار كننده به كمك تيم اول مسابقات مسابقه اي با موضوع اوركلاكينگ رم هاي DDR با نام Beat the pros به راه انداختند و از علاقه مندان دعوت كردند كه ركوردهاي خود را ارسال كنند.

يكي از شرايط مسابقه استفاده از مادربرد هاي سري UD3 )Ultra Durable 3) گيگابايت براي ثبت ركورد بود. در نهايت پس از يك ماه نيم تلاش شهريار باراني از ايران موفق شد به كمك مادربرد Ep45-UD3R گيگابايت به فركانس 1800 مگاهرتز روي رم هاي DDR2 دست پيدا كند و بدين ترتيب به بالاترين ركورد اوركلاك رم جهان دست پيدا كند و به مقام اول برسد.

علي كريمخاني، شركت كننده ديگر ايراني نيز با ثبت فركانس 1599 به مقام هفدهم مسابقات رسيد. 1800 بالاترين فركانس بدست آمده براي رم هاي DDR2 در جهان تا به امروز است. مسابقات اوركلاگينگ رم DDR2 گيگابايت (Beat the pros) در تاريخ بيست و هفتم بهمن ماه به پايان رسيد.

منبع :

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8712181303

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در تکمیل این خبر باید خدمتتون عرض کنم که SSA OC Team Iran اولین گروه اورکلاکینگ حرفه ای و منسجم ایرانی هست که در حدود 1 سال فعالیت خود ، بارها رکورد های جهانی

اورکلاکینگ CPU و VGA های مختلف رو در رنکینگ های اختصاصی مربوطه جابجا کرده است .

این گروه با کمترین امکانات لازم و با هزینه خود اعضا در حال فعالیت می باشد .

شرح فعالیت و اعضای این تیم را می تونید دربزرگترین و معتبرترین سایت جهانی ثبت رکورد های جهانی اورکلاکینگ مشاهده کنید .

ضمنا شهریار بارانی مدیر وب سایت شهرسخت افزار و بزرگرین انجمن تخصصی سخت افزار ایرانی می باشد .

آنچه از شروع تا پایان این مسابقه گذشته است را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید :

http://forum.shahrsakhtafzar.com/showthread.php?t=19536

http://forum.shahrsakhtafzar.com/showthread.php?p=132889

============================

اورکلاکینگ ، فرآیند تند سازی کلاک در قطعات مختلف رایانه می باشد که در سطح حرفه ای نیاز به دانش تخصصی داشته و جهت خنک کردن قطعات مورد نظر از نیتروزن مایع ( LN2 ) ، یخ خشک

( DICE ) و خنک کننده های آبی ( Water Cooling ) استفاده می شود .

با تشکر ، سید مهدی موسوی ( نماینده SSA OC Team )

لینک به دیدگاه
Share on other sites

با سلام

مهدی جان به خاطر مطلبتون خیلی ممنونم . باعث افتخاره که یک ایرانی تونسته این کار رو بکنه و به شهریار هم تبریک میگم .

با تشکر

لینک به دیدگاه
Share on other sites

=d>=d>=d>=d>

درود به جناب موسوی عزیز .

در اینجا به شهریار عزیز و کریماخانی عزیز تبریک میگم و امیدوارم که همیشه در زندگیشون موفق و پیروز باشن .

به همه شما و خودم و تمام سخت افزاریها تبریک میگم و باعث افتخاره که چنین دوستانی داریم که برای خودشون و هموطناننشون افتخار اوردن .

من در همینجا از جناب کریمخانی عزیز عذر خواهی میکنم بابت مشکلی که برای رمهاشون بوجود اومد . تستی که از رمهاتون داشتم هیچ مشکلی نداشتن . ولی باز هم منو ببخشید .

به امید روزی که تمام دوستان ما در زندگیشون موفق و پیروز باشن .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان انسالله در زیر سایه حق تعالی موفق و موید باشند

این رکورد جهای رو هم به شما تبریک عرض ککنم جناب موسوی عزیز

با تشکر :

رضا مقدم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود :

من هم به نوبه خودم به شما مهدی خان و تیم اور کلاکر تبریک می گویم

امیدوارم موفق و سرباند باشید.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 2 هفته بعد...

سلام دوستان

منم ثبت این رکورد جهانی رو به همه تبریک عرض می کنم

معلومه که اقا شهریاری یکی از اون استادان علوم سخت افزاری است واقعان کار هر کسی نیست

و به نظر من حداقل 1 سال و شاید بیشتر اشنایی و تحقیق لازمه داره برای انجام چنین کارهایی

البته اقا مهدیی خودش هم یک پا مهندس هستن( خارج از شوخی):D

افرادی چون مهدی موسوی و شهریار و ارمان( مدیر پسی ورد) و.... همیشه یک پا متخصص علوم رایانه هستن

که البته من بیشتر از ارمان و مهدی موسوی اطلاعات خوبی گرفتم

تا همیشه سپاس گذارشون هستم

به امید توفیق روز افزین برای این عزیزان :D:cool:

خدا حافظ

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...