رفتن به مطلب

کمک برای خرید هدست گیمینگ

captcha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. یه هدست گیمسنگ میخوام بگیرم تا سقف 500 تومن.چی پیشنهاد میکنید؟

ترجیحا بیس قوی هم داشته باشه

با تشکر

ویرایش شده توسط Captcha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

معمولا هدست های گیمینگ بیس زیاد جالبی ندارند...

با توجه به بودجه شما من لاجیتک G930 wired پیشنهاد میکنم 7.1 هستش و از هر نظر در رنج قیمتی خودش برترین.فکر کنم 430 قیمتش باشه اگه بازم آواژنگ گرونش نکرده باشه

در غیر اینصورت CARCHARIAS از برند Razer پیشنهاد میکنم.فکر کنم 310 تا 320 قیمت داشته باشه.مدل بهتر اگه بخواهید قیمت ها میره بالای 500 تومن که در اون رنج میشه هدست های 5.1 و 7.1 بی سیم لاجیتک یا مدل های حرفه ای ریزر انتخاب کرد که نام هدست گیمینگ بیشتر برازندشون هست تا هدست های 2.1 که به نام هدست گیمینگ فروخته میشن

لینک به دیدگاه

یه نگاهی هم به این بررسی بنداز عزیز

http://lioncomputer.ir/article/8/

لینک به دیدگاه

درود

معمولا هدست های گیمینگ بیس زیاد جالبی ندارند...

با توجه به بودجه شما من لاجیتک G930 wired پیشنهاد میکنم 7.1 هستش و از هر نظر در رنج قیمتی خودش برترین.فکر کنم 430 قیمتش باشه اگه بازم آواژنگ گرونش نکرده باشه

در غیر اینصورت CARCHARIAS از برند Razer پیشنهاد میکنم.فکر کنم 310 تا 320 قیمت داشته باشه.مدل بهتر اگه بخواهید قیمت ها میره بالای 500 تومن که در اون رنج میشه هدست های 5.1 و 7.1 بی سیم لاجیتک یا مدل های حرفه ای ریزر انتخاب کرد که نام هدست گیمینگ بیشتر برازندشون هست تا هدست های 2.1 که به نام هدست گیمینگ فروخته میشن

البته g930 مدل با سیم نداره و شاید منظورتون g35 باشه که اون مد نظرم نیست چون بیس افتضاحی داره.اما charcharias مدل خوبیه فکر میکنم. با اینکه 2.1 هست.

یه نگاهی هم به این بررسی بنداز عزیز

http://lioncomputer.ir/article/8/

این بررسی رو قبلا خونده بودم. فکر کنم یه جاییش اشتباه کرده بودین چون این هدست 2 کاناله هستش نه 5.1 . این هدست رنج کامل صدا رو پوشش نمیده 25 تا 16000 hz. بهر حال ممنونم.

لینک به دیدگاه

این بررسی رو قبلا خونده بودم. فکر کنم یه جاییش اشتباه کرده بودین چون این هدست 2 کاناله هستش نه 5.1 . این هدست رنج کامل صدا رو پوشش نمیده 25 تا 16000 hz. بهر حال ممنونم.

شما هم ظاهرا خوب مطالعه نکردید بررسی رو

توی بررسی گفتم که شبیه سازی میشه صدای 5.1 کاناله

توی همون لینک بخش نظرات لینک ولید هم گذاشتم

کمی با دقت تر بخونید مطالب رو

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
البته g930 مدل با سیم نداره و شاید منظورتون g35 باشه که اون مد نظرم نیست چون بیس افتضاحی داره.اما charcharias مدل خوبیه فکر میکنم. با اینکه 2.1 هست.

بله منظورم همون g35 بود.در بازار به این اسم مصطلح هست.ولی بیس شون با هم فرقی نداره! اگه g35 به نظرتون افتضاحه پس g930 هم افتضاحه...

به نظر بنده اگه بیس براتون خیلی مهمه کلاً بیخیال هدست های گیمینگ بشید و سراغ مدل های سنهیزر برید.چون تنها هدست گیمینگ که میتونه شما رو راضی کنه Tiamat 7.1 هستش که قیمت نجومی داره (اگه پیدا کنید)

حتی charcharias هم کیفیت مورد نظر شما رو ارائه نمیده.

لینک به دیدگاه

http://reviews.cnet.com/headsets/razer-electra-headset/4507-13831_7-35108481.html

البته من قانع نشدم که 5.1 رو شبیه سازی کنه ;) سرچ هم کردم اما بی فایده بود.

لینک به دیدگاه

بله منظورم همون g35 بود.در بازار به این اسم مصطلح هست.ولی بیس شون با هم فرقی نداره! اگه g35 به نظرتون افتضاحه پس g930 هم افتضاحه...

به نظر بنده اگه بیس براتون خیلی مهمه کلاً بیخیال هدست های گیمینگ بشید و سراغ مدل های سنهیزر برید.چون تنها هدست گیمینگ که میتونه شما رو راضی کنه Tiamat 7.1 هستش که قیمت نجومی داره (اگه پیدا کنید)

حتی charcharias هم کیفیت مورد نظر شما رو ارائه نمیده.

آره درست میگین. tiamat هم مشخصا کمتر از 900 تومن قیمتش نیس. با این اوصاف قید بیس قوی رو بزنم. یه هدست wintech wh880 دارم اونو میذارم واسه موزیک. بیس ویبریشن داره B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
http://reviews.cnet.com/headsets/razer-electra-headset/4507-13831_7-35108481.html

البته من قانع نشدم که 5.1 رو شبیه سازی کنه ;) سرچ هم کردم اما بی فایده بود.

خیر اون هدست اصلاً 5.1 نیست! هدست های 5.1 یا 7.1 کلاً سه مدل دارند!

1- یا اینکه مثل مدل های لاجیتک از طریق نصب برنامه در محیط ویندوز شبیه سازی میکنن

2-از طریق کارت صدای خارجی شبیه سازی میکنن مثل مگالودون 7.1 یا 5.1 CHIMAERA ریزر و بعضی مدل های کریتیو

3-واقعاً بلندگوهای جداگانه دارند مثل تیامات ریزر که این میشه 7.1 واقعی!

شما که بودجتون رو تا 500 افزایش دادی , بنده فقط یک پیشنهاد در این رنج دارم و اون با کمی افزایش بودجه CHIMAERA  معمولی Razer نه مدل 5.1 که 800 تومنه هست.بیس بسیار خوبی هم داره خودم باهاش کار کردم.

لینک به دیدگاه

خیر اون هدست اصلاً 5.1 نیست! هدست های 5.1 یا 7.1 کلاً سه مدل دارند!

1- یا اینکه مثل مدل های لاجیتک از طریق نصب برنامه در محیط ویندوز شبیه سازی میکنن

2-از طریق کارت صدای خارجی شبیه سازی میکنن مثل مگالودون 7.1 یا 5.1 CHIMAERA ریزر و بعضی مدل های کریتیو

3-واقعاً بلندگوهای جداگانه دارند مثل تیامات ریزر که این میشه 7.1 واقعی!

شما که بودجتون رو تا 500 افزایش دادی , بنده فقط یک پیشنهاد در این رنج دارم و اون با کمی افزایش بودجه CHIMAERA  معمولی Razer نه مدل 5.1 که 800 تومنه هست.بیس بسیار خوبی هم داره خودم باهاش کار کردم.

با توجه به وزن 369g گوش رو اذیت نمیکنه؟

احتمالا 5.1 بازی رو enable کرده بودن

لینک به دیدگاه

G930 با G35 از نظر کیفیت باس با هم دیگر فرق دارند کلا باس G930 شفافتر است ولی با این وجود از لحاظ کیفیتی باز هم خیلی هدست خوبی نیست.

اگر نظر بنده را بخواهید من می گویم که Corsair Vengance 1500 را بخرید، آن هم فوری(اگر موجود بود) یکی از دوستانم قبلا آن را از خارج وارد کرده و کیفیتش بسیار عالی است. قیمت هم حدود 500

اگر هم به دنبال بهترین کیفیت هستی و بودجه هم کم داری بهتر است به دنبال Sennheiser 323D بروی که قیمتش حدود 650 است. کمی بیشتر از قیمت مد نظر شما اما ارزشش را دارد.

ویرایش: البته PC 330 هم هستش که اگر Dolby بودن برایتان اهمیت نداشته باشد برای شما انتخاب مناسبتری است، چون کیفیت ساختش کمی از مدل 323D بهتر است و در ضمن تقریبا هم قیمت با Logitech G35 هستش.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به وزن 369g گوش رو اذیت نمیکنه؟

نمیدونم . من که مشکلی باهاش نداشتم.طراحی اورگونومیک وزن رو تقسیم میکنه و در واقع برای استفاده طولانی مدت طراحی شده

لینک به دیدگاه

راستش را بخواهی نمی دانم الان در ایران پیدا میشه یا نه، ولی اگه بخواهی وارد کنی حدود 400 برایت هزینه در بر دارد(Corsair هم اکنون برای این مدل تخفیف ویژه گذاشته است)

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

این کورسیر به نظر همه چیش فوق العادس منم نگاه کردم به نظر از نظر کیفیت ساخت چیزی کم نداشته

منم هر چی کورسیر تجربه کردم فوق العاده بوده!

لینک به دیدگاه

والا واردات که معلوم نیس کی برسه و هزار دردسر دیگه. :mellow:

لینک به دیدگاه

والا واردات که معلوم نیس کی برسه و هزار دردسر دیگه. :mellow:

ان شاء الله که بتوانی در بازارهای تهران یک جایی پیدا کنی. بنده که خیلی در کار بازار نیستم، ولی معمولا در فروشگاه هایی که ابزار جانبی مخصوص Gaming می فروشند این جور چیزها پیدا می شود. اگر هدست را پیدا کردی کیبورد Vengance K90 این برند را هم در نظر داشته باش.(البته اگر خواستی یک کیبورد گیمینگ حرفه ای بخری)

اگر آنجا هم نبود احتمالا در هدست فروشی های حرفه ای(؟) می توان یکی پیدا کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...