رفتن به مطلب

فروش واترکولینگ ANTEC H2O 620 در حد نو

Bahman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوست عزیز ایا فن هنوز موجوده و یه سوال دیگه فن سالمه مشکل خاصی نداره!!!! من قیمت پایه خریدارم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام دوست عزیز ایا فن هنوز موجوده و یه سوال دیگه فن سالمه مشکل خاصی نداره!!!! من قیمت پایه خریدارم!

سلام بله موجوده و کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره. در واقع فرقی با نو نداره. چشم فقط این 5-4 روز تعطیلی رو فکر کنم باید صبر بکنیم چون پست و تیپاکس و ... این چند روز رو کار نمی کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کولر به اولین شخصی که 200 بخواد فروخته میشه!

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ما يه i5 يا يه i7 بزاريم و در حالت كار سنگين (مثلا 3d يا بازى) چقدر دما بهمون ميده؟

راسته كه ميگن يه اير قوى بگيريم بهتره يا اين؟

والا ما تو اين چيزا وارد نيستيم ولى پيشنهادتون خوبه به فكر افتادم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ما يه i5 يا يه i7 بزاريم و در حالت كار سنگين (مثلا 3d يا بازى) چقدر دما بهمون ميده؟

راسته كه ميگن يه اير قوى بگيريم بهتره يا اين؟

والا ما تو اين چيزا وارد نيستيم ولى پيشنهادتون خوبه به فكر افتادم...

با اجازه بهمن جان که من جواب میدم .

ببین خیلی فرقی بین ایر قوی با این نیست فقط تو زمان بیکاری ایر دمای کمتر نسبت به واتر کولیگ های این سبکی میده مثلا ایر میده 38 واتر میده 40 ولی تو لود فرقی انچنانی ندارند.ولی تنها چیزی که این دو تا رو از هم متمایز می کنه اینکه که وقتی تابسوتون شه ایر کولر ها به هن هن می یوفتن و بازدهشون کم میشه . ولی واتر ایطور نیست ، اگر هم باشه نسبت و ایر کمتر.

جمو جور تره واتر نسبت به ایر ها . ایر ها قوی بخاطر هیت سینک های بزرگشون ممکنه مانع قرار گیری رم های شانه بلند شما رو مادریرد شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه بهمن جان که من جواب میدم .

ببین خیلی فرقی بین ایر قوی با این نیست فقط تو زمان بیکاری ایر دمای کمتر نسبت به واتر کولیگ های این سبکی میده مثلا ایر میده 38 واتر میده 40 ولی تو لود فرقی انچنانی ندارند.ولی تنها چیزی که این دو تا رو از هم متمایز می کنه اینکه که وقتی تابسوتون شه ایر کولر ها به هن هن می یوفتن و بازدهشون کم میشه . ولی واتر ایطور نیست ، اگر هم باشه نسبت و ایر کمتر.

جمو جور تره واتر نسبت به ایر ها . ایر ها قوی بخاطر هیت سینک های بزرگشون ممکنه مانع قرار گیری رم های شانه بلند شما رو مادریرد شه

100% درسته!

ایر کولر خوب دو تا مشکل ایجاد میکنه. یکی اینکه مانع از نصب VGA در اسلات PCIe بالایی مادربرد میشه یا اگه مانع نشه باعث افزایش دما در VGA میشه(اگه رو اسلات اول بگذاری) البته به مادربرد هم بستگی داره ولی من که  تا 10 درجه هم افزایش دما دیدم! مشکل دوم هم همین قضیه شونه رم هاست که اشاره کردی.مخصوصاً اگه همه اسلات های رم مادربرد پر باشند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوستان خوبم که توضیح دادند  :)

هنوز موجوده

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...