رفتن به مطلب

کپی کردن غیرقانونی داده‌های کارت بانکی(اسکیمینگ)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در کنار گسترش روز افزون کاربران اینترنت و همچنین تسهیل شدن امور عادی بشر بواسطه استفاده از اینترنت، همواره مجرمین با سو استفاده از اعتماد عمومی مردم و با تطبیق خود با ویژگی‌های محیط و ابزار روز، در جهت اقدامات و اهداف مجرمانه حرکت می‌کنند.

Antiskimming.jpg

در کنار سو استفاده‌‌‌ها و جرایم سایبری در حوزه اجتماعی و سیاسی، جرایم سایبری در حوزه اقتصادی پیشرفت‌های قابلا توجهی به خود دیده است با رونق و گسترش بانک‌داری الکترونیک و پرداخت الکترونیک، کلاهبرداری به شکل‌های مختلف در این حوزه نیز از مواردی است که همگام با این صنعت در حال گسترش است. کلاهبرداری با استفاده از دسترسی به شماره کارت و کپی کردن از روی کارت‌های بانکی افراد نیز به یک مساله تبدیل شده که در چند سال اخیر نیز رشد چشم گیری داشته است.

اسکیمینگ مرتباً در حال افزایش است و ابزار های آن نیز مرتباً توسعه می یابند و ATM ها کوچکتر شده و سیستمهای جدیدی ساخته میشوند.قربانیان متوجه نمی‌شوند که چه اتفاقی رخ داده است و بعد از گذشت ماه‌ها و زمانی که با عملیات غیر طبیعی روی حساب بانکی‌شان که توسط خود آنها صورت نگرفته از این امر مطلع میگردند.

اگر روزی خودپردازی که به آن رجوع کرده اید کارت شما را بلعید (بدون دلیل و نه بعد از وارد کردن کد اشتباه) در محل باقی مانده و در عین حال بلافاصله با مسولین بانک تماس بگیرید.

همیشه پیش از استفاده از خودپرداز به همه چیز دقت کنید تا احیاناً اگر ابزار اسکیمینگی نظیر دوربین یا صفحه کلید دروغین یا هر چیز مظنونی میبینید از آن خود پرداز استفاده نکنید.

بخاطر داشته باشید که یافتن دوربین‌های جا سازی شده برای اسکیمینگ آسان نیست چون فقط یک سوراخ بسیار ریز برای فیلمبرداری در بالای صفحه کلید خودپرداز یا در قسمتی که بتوان صفحه کلید را فیلمبرداری کرد دیده میشود که همیشه و یا همه نمی‌توانندآن را تشخیص دهند.

اگر کارت شما به راحتی داخل دهانه ورودی کارت خودپرداز نمی‌شود اصرار نداشته باشید که به هر ترتیب این کار را انجام دهید و بهتر است به مسئولین بانک این امر را اطلاع داده و به خود پرداز دیگری رجوع کنید. احتمال دارد که دهانه خودپرداز با یک تقلبی شبیه اصلی برای ثبت اطلاعات کارت جایگزین شده باشد که گاهی به دلیل کمبود وقت اسکیمر یا جلب توجه عده ای و یا تازه کار بودن نتوانسه انرا درست جایگزین کند.

هر گاه به چیزی مظنون شدید و غیر طبیعی بود علاوه بر مسئولین بانک و پلیس فتا افرادی را که در پشت سر شما به انتظار نوبت خود ایستاده‌اند را نیز از احتمال اسکیمینگ مطلع سازید.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

لینک به دیدگاه

ایا نمونه عکسی از این نوع دستگاهها دارید ؟ که بیشتر باهاش اشنا بشیم ؟

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسینی یک دستگاههایی هستند که کارت های مغناطیسی را کپی میکنند ، از خارج میشه اورد ولی من خوندم دیدم داشتن این دستگاه حبس طولانی مدت داره چیز خاصی هم نیست  توی یک کشور حبس 19 سال داشت

کارت های مغناطیسی برخلاف کارت هایی که چیپ هوشمند دارند اطلاعات روی این نوار هستند 

کپی کردن هم مثل کپی کردن نوار کاست 

کارت خام را میدهی داخل و برات کپی میکنه 

پسورد کارت را هم که از چسباندن دوربین بالای خود پرداز می فهمند دوربین هایی هم هست که با سیم کارت اطلاعات را میفرسته .

برای این که کارت سوژه ها هم داخل دستگاه گیر کنه یک چیزی درون ورودی atm  قرار می دهند و خودشان کارت را با ابزار بیرون میکشند 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستگاهش رو یه زمان 300 میگفتن.ولی تا 180 تومن هم کارکرده یادمه قیمت میدادن

تقریباً دو سه سال پیش بود تو یه فروم فارسی...

لینک به دیدگاه

راه‌های مقابله با Card Skimming

برای جلوگیری از این نوع کلاهبرداری و تخلف، یک قطعه پلاستیک در دریچه ورود کارت دستگاه‌های خودپرداز قرار داده می‌شود.

شکل این قطعه پلاستیکی به نوعی است که جلوی این نوع کلاهبرداری را می گیرد و در عین حال از سهولت در کاربری خودپرداز، نمی‌کاهد. این قطعه با استفاده از استانداردهای امنیتی و برای پوشش امنیتی ساخته شده است و در صورتی که هر نوع دستکاری در دریچه کارت خوان به وجود آید و یا اینکه دریچه تحت فشار فیزیکی قرار گیرد، دستگاه خودپرداز ازحالت سرویس دهی خارج می‌گردد.

این قطعه در دریچه کارتخوان دستگاه خودپرداز نصب شده و محفظه ورود کارت را پایش می‌کند و هر نوع ورود غیر مجاز و موارد این چنینی را کنترل می‌نماید.

post-10886-0-56898800-1362416527_thumb.jpg

post-10886-0-07397500-1362416545_thumb.jpg

post-10886-0-19819200-1362416567_thumb.jpg

post-10886-0-97290100-1362416654.jpg

لینک به دیدگاه

داشتن دستگاهش جرمه وگرنه ساختنش کاری نداره ،  خریدنش هم البته به این قیمت کم نه الان گرون شده

کارت های چیپ دار که اون هم کاری نداره یک کپی کننده حافظه 

من رشتم برقه یک زمانی کارت تلفن را از این کارها باهاش کردم ولی بعضی از کارت ها اطلاعات در خودشون ذخیره نمیشه اطلاعات توی شبکه ذخیره میشه مثل عابر بانک 

در مورد کارت تلفن من این لینک را می گذارم 

http://www.serasidis.gr/circuits/telecard_reader/telecardreader.htm

بیشتر خواستی  سرچ کنی پیدا میکنی

لینک به دیدگاه

دوستان گلم این تاپیک برای اگاهی من و شماست کسی نخواست اینو درست کنه . این کالا کالای کلاهبرداریه و حتما مواظب چنین چیزی باشید که خدای نکرده مشکلی برای شما عزیزان پیش نیاد

بنده قبلا شنیده بودم ولی عکسی ازش ندیده بودم .

این تاپیک قفل میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...