رفتن به مطلب

ارور هنگام اپدیت انتی ویروس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من با این اینترنت ذغالیم نشستم 80مگ اپدیت انتی ویروس اواست رو دانلود کردم تا بصورت افلاین اپدیت کنم که با این ارور مواجه شدم :(

یه عکس از محیط انتی ویروس هست یکی هم از ارور

کسی میتونه راهنماییم کنه؟ :huh:

لینک به دیدگاه

میگه این آپدیت که میخوای بهش بدی از دیتا بیسی که خودش داره قدیمی تره 

این آپدیت قدیمیه در یک کلام 

فکر کنم با وی - پی - الف نون بشه آپدیتش کرد 

لینک به دیدگاه

من 2ماهه پیش این انتی ویروسو اپدیت کردم این اپدیتم از سایت معتبر سافت98گرفتم که به تاریخ 2013.03.01 برای دانلود گذاشته بود

اخه چطور ممکنه اپدیت قدیمی باشه :wacko:

لینک به دیدگاه

شما باید آپدیت آفلاین رو گیر بیارید و دانلود کنید و بعد از آن به قسمت دیتا بیس نرم افزار انتقال بدید یا اینکه با استفاده از بسته فرهنگی یا قند شکن ، از سرور خود سایتش و به صورت آنلاین دانلود کنید چون  به IP های ایران سرویس نمی دهند.

اکثر انتی ویروس ها هم به همین صورت هستند . شما وقتی از خود سایتشون هم دانلود کنی ، بعد از اینستال شدن میبینید که  حتما باید آپدیت کنید.  نمی دونم برای چی این حرکت را انجام می دهند و مردم آزادی میکنند :wacko: .  اما فکر کنم دلیلشون این هست که تعداد ویروس هایی که روزانه شناسایی می شوند خیلی زیاده و برای همین  تقریبا هر روز باید دیتا بیس را آپدیت کرد تا آنتی ویروس قابلیت ویروس زدایی را داشته باشه.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 نوع آپدیت هست یکی اون فایل EXE که رو خود سایت آواست هم هست که کافی هست اجراش کنید . یکی هم کپی فایل های آپدیت شده از روی یک نسخه ایی که داخلی آپدیت شده . نسخه آپدیت exe برای نسخه 5 به پایین با نسخه 5 و بالاتر متفاوت هست . http://www.avast.com/download-update باید آپدیت همون نسخه را دانلود کنید و اگر نسخه آپدیت شده داخلی ( فایل های آپدیت نصب شده ) رو دارید باید از تو تسک منیجر آواست رو غیر فعال کنید بعد فایل ها رو کپی کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مکسل عزیز دلیل اینکه باید بعد از نصب یاید آپدیت بشن 2 تا هست یکی مسئله حجم مونور آپدیت شده که حدود 100 مگ ( متفاوت ) هست یکی اینکه در روز بعضی آنتی ویروس ها چندین بار آپدیت میشن و اگر قرار به الحاق موتور باشه باید تغییرات رو اعمال کنند که داستان داره ...

لینک به دیدگاه

بعضى از آنتى ويروسها نياز دارن كه ويندوزت هم آبديت باشه مثل بنده كه از ناد استفاده ميكنم نسخه 6 رو نصب كردم و هر روز داره اتومات آبديت ميشه بگذريم از اينكه نميدونم چطورى اكتيوش كنم ولى در كل وقتى آبديت ميشه به رنگ سبز در مياد ولى وقتى ويندوزت آبديت نباشه يه قسمتى ازش (كوچولو) زرد ميشه ميگه آبديت كن برا همين در حال حاضر هم هميشه سيستمم آبديته...

لینک به دیدگاه

هر چند به سوال شما ربطی نداره ولی خواستم تجربه خودم رو در میون بگذارم. من الان ۲.۵ ساله از هیچ آنتی ویروسی استفاده نمی کنم. مخصوصا از زمان ویندوز ۸ کلا کنار گذاشتمش. به نظر من آنتی ویروس داخلی ویندوز به همراه ویندوز ۶۴ بیتی و استفاده از سیستم UAC به راحتی و اینکه بدونید به چه وبسایتی میرید به راحتی شما رو مصون نگه می داره. البته بنده بسیار فضولم و به هر سایت کرک و هک که فکرش رو بکنید میرم. تست هم کردم با nod32 سیستم بدون ویروسه.

لینک به دیدگاه

2 نوع آپدیت هست یکی اون فایل EXE که رو خود سایت آواست هم هست که کافی هست اجراش کنید . یکی هم کپی فایل های آپدیت شده از روی یک نسخه ایی که داخلی آپدیت شده . نسخه آپدیت exe برای نسخه 5 به پایین با نسخه 5 و بالاتر متفاوت هست . http://www.avast.com/download-update باید آپدیت همون نسخه را دانلود کنید و اگر نسخه آپدیت شده داخلی ( فایل های آپدیت نصب شده ) رو دارید باید از تو تسک منیجر آواست رو غیر فعال کنید بعد فایل ها رو کپی کنید.

خیلی ممنونم

من اپدیتیرو دانلود کردم که فقط باید اجراش کرد.قبلا اپدیتیرو دانلود میکردم که باید داخل برنامه کپیش کرد تا اپدیت میشد

میگم حالا راهی نیست که بوسیله همین فایله اپدیتش کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر نسخه ایی که دانلود کردی با نسخه آنتی ویروست متفاوت هست که نمیشه کاری کرد . اگر مطمئنی آپدیت برای نسخه نصب شده ایی هست که داری یه نرم افزاری هست به اسم Universal Extractor که کارش اینه فایل های پکیج های ستاپ رو اکسترکت میکنه اینجا http://www.legroom.net/software/uniextract با اون فایل EXE آپدیت رو چک کن ببین میتونی موتور آپدیت رو اکسترکت کنی بعد به روش دستی آنتی ویروس رو با فایل هایی که اکسترکت کردی آپدیت کنی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...