رفتن به مطلب

این ارور موقع بالا آمدن ویندوز چطور برطرف میشه؟!

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

ویندوز7 و 64 بیتی هستش. من قبلاً هم از برنامه Reg Organizer استفاده کرده بودم و مشکلی هم باهاش نداشتم.ولی ایندفعه شروع به بهینه کردن! :D رجیستری کرد و بعدش پیغام ریستارت داد...بعد از اینکه ریستارت شد ویندوز هر بار بالا میاد پنجره زیر نمایان میشه:

post-11166-0-09081200-1362503706_thumb.jpg

با توجه به اینکه این ارور مربوط به ایسوس میشه.و از نوع ارورش که معمولا فایل های iniis وقتی پاک میشن با نصب مجدد SDK دایرکت ایکس این مشکل برطرف میشه , من هم اقدام به نصب کامل ایرکت ایکس کردم ولی ارور برطرف نشد.درایور انویدیا هم پاک کردم دوباره نصبیدم باز هم ارور پابرجاست. اینه که حدس میزنم از درایورهای مادربرد باشه!

مادربرد هم ماکسیموس وی جن و گرافیکم هم GTX 670 DCIIT هستند فقط اینها ایسوس هستن و احتمالاً ارور مربوط به این دو عزیز میشه... (*)

من ارور رو سرچ کردم ولی هیچ چیزی پیدا نشد! ^_^  پس فکر نکنم به این راحتی قابل حل باشه!

برا همینم تاپیک زدم گفتم از دوستان بپرسم ببینم کسی نظری داره؟

سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 راه هست یکی اینکه درایور های مین رو دوباره نصب کنی ( یوتیلیتی ایسوس ) و یا Task scheduler رو باز کن بعد پنل " task scheduler library" رو باز کن اونجا Asus رو پیدا کن و باز کن بعد " i-setup" رو انتخاب کن و حذفش کن مشکل نداره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم با این مشکل مواجه شدم و راهی جز Restore یا عوض کردن ویندوز پیدا نکردم. همه راه هارو تست کردم . کل درایور ها رو دوباره نصب کردم ولی باز نشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 راه هست یکی اینکه درایور های مین رو دوباره نصب کنی ( یوتیلیتی ایسوس ) و یا Task scheduler رو باز کن بعد پنل " task scheduler library" رو باز کن اونجا Asus رو پیدا کن و باز کن بعد " i-setup" رو انتخاب کن و حذفش کن مشکل نداره .

سلام دوست خوبم.بله اون روش حذف i-setup هم امتحان کرده بودم جواب نداد.یادمه چند وقت پیش هم با ارور مشابهی روبرو شدم ولی با همین روشی که فرمودید درست شد.این بار جواب نداد متاسفانه.تمام درایورها رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم جواب نداد

بازم از لطف شما خیلی خیلی ممنونم.همیشه نفر اولی هستی که به داد ما میرسی :)

منم با این مشکل مواجه شدم و راهی جز Restore یا عوض کردن ویندوز پیدا نکردم. همه راه هارو تست کردم . کل درایور ها رو دوباره نصب کردم ولی باز نشد

محمودجان منم مجبور شدم ویندوز عوض کردم! هیچ روشی جواب نداد...

این برنامه Reg Organizer باعث میشد بدون هیچ گونه اورکلاکی امتیاز fire strike در 3D Mark جدید از 5900 به 6285 برسه.ویندوز رو خیلی خوب سبک میکرد ولی یه رجیستری هم حذف کرد , منم دیگه نصبش نمیکنم... 8-X

لینک به دیدگاه

کلا این سری از برنامه هایی که با رجیستری ویندوز سر و کار دارند، در کنار نکات مثبت ، می توانند خیلی هم مضر باشند. 

من هم خیلی از این نرم افزار ها اضافه کردم و همیشه پشیمان شدم. تنها برنامه ای که تا حالا چنین دردسری نداشته glary utitilities  بوده.

اللبتمه منظورم این نیست که فقط این برنامه خوبیه و بقیه مشکل دارند. باز هم تاکید میکنم در بین نرم افزار هایی که من تست کردم، این برنامه مشکل ساز نبوده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا به امروز نشده که به دلیل مشکل برنامه ایی ویندوز تعویض کنم . اصلا یادم نمیاد ویندوز تعویض کرده باشم :D روی سیستم هایی که خودم روشون کار میکنم. یه شات از "لیست سرویس های در حال" و برنامه هایی که "زمان بندی شدند" برای اجرا اینجا میگذاشتی راهنمایی میکردیم . بلاخره یه سورسی از تو پروسس ها میخواد به اون فایل دسترسی پیدا کنه که میشد راحت پیداش کرد . گوگل asussetup log.iniis خیلی ها رو نشون میده که این مشکل رو داشتن .... در مورد برنامه هایی که اعمال تغییر تو رجیستری میکنند برای پاکسازی و افزایش سرعت چاره کار این هست که 1- مانیتورشون کنید 2- یک نقطه بازگشت قبل از ایجاد تغییرات ایجاد کنید 3- با خود اون برنامه بک آپ از تغییراتی که ایجاد میشه بگیرید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...