رفتن به مطلب

یک سوال کوچولو در مورد کولر Antec 920

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت دوستان و اساتید محترم

نمیدونم سوالم خیلی ابتدایی هست یا خیر! در هر صورت به نظرم پرسیدن بهتر از اینه که سیستم رو بفرستم هوا! :دی

دوستانی که با کولر انتک 920 کار کردن میدونن که طبق راهنمای نصب , یک کانکتور4 پین و یک کانکتور 3 پین که کانکتور پاور پمپ هستش روی مادربرد متصل میشن.

در مورد کانکتور4 پین که مشکلی نیست. ولی کانکتور3 پین با توجه به اینکه بعضی مادربردها 3پین ندارند , در صورتیکه به 4 پین وصل بشه,با حداکثر توانش کار میکنه و عمر مفیدش هم کم میشه!

حالا سوال من این هستش:

آیا با یک مبدل 3پین به 4پین مولکس میشه پمپ رو مستقیماً به کابل مولکس پاور وصل کرد؟ و در این صورت خطری برای پمپ وجود نداره یا راندمان کاهش پیدا نمیکنه؟

این مبدل منظورمه:

a_cable_acoustic_pc_3_pin_to_4_pin_molex

لطفاً در صورتیکه اطمینان دارید پاسخ قطعی بدید چون کولرم گارانتی نداره :)

سپاس

لینک به دیدگاه

دوست گلم بنده واتر کولینگ ندارم ولی میتونید به مادربورد وصل کنید سوکتو بعد برید از داخل بایوس کمش کنید و اگر هم نشد باز هم مشکلی نداره چون عمر مفید که یک هفته نیست...20000 هزار ساعته پس نمیخواد نگران اون مورد باشی

این نظر بنده بود میتونی صبر کنی نظر اساتیدم بشنوی @};-

ویرایش شده توسط MoHi H
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرچند که خود Antec گفته که میتونید هم برق پمپ و هم فن ها رو از سوکت مربوط به فن روی مین برد بگیرید. ولی من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید چون هر چقدر هم که احتمالش کم باشه باز هم امکان داره مدار تغذیه مین برد در اثر جریان زیادی که میکشه در طولانی مدت مشکل پیدا بکنه . خود من همین کولر رو دارم و برقش رو همونطور که خودتون هم گفتید با یک تبدیل مستقیم از پاور گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم. جدا از این ها بهتره پمپ همیشه با 12 ولت کار بکنه تا جریان مایع به بهترین شکل برقرار بشه و دور فن ها رو هم توسط نرم افزار خود کولر کنترل بکنید. و اگر همه رو یکجا به مین برد متصل بکنید و کنترل ولتاژ رو به وسیله بایوس مین برد انجام بدید هم زمان با کاهش دور فن ها سرعت پمپ هم کاهش پیدا میکنه که خوب نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم همه اتصالات این کولر رو به برد وصل کردم و وقتی سرعت فن کم و زیاد میشه سرعت پمپ فرقی نمی کنه . الان این نرماله دیگه و مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هرچند که خود Antec گفته که میتونید هم برق پمپ و هم فن ها رو از سوکت مربوط به فن روی مین برد بگیرید. ولی من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید چون هر چقدر هم که احتمالش کم باشه باز هم امکان داره مدار تغذیه مین برد در اثر جریان زیادی که میکشه در طولانی مدت مشکل پیدا بکنه . خود من همین کولر رو دارم و برقش رو همونطور که خودتون هم گفتید با یک تبدیل مستقیم از پاور گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم. جدا از این ها بهتره پمپ همیشه با 12 ولت کار بکنه تا جریان مایع به بهترین شکل برقرار بشه و دور فن ها رو هم توسط نرم افزار خود کولر کنترل بکنید. و اگر همه رو یکجا به مین برد متصل بکنید و کنترل ولتاژ رو به وسیله بایوس مین برد انجام بدید هم زمان با کاهش دور فن ها سرعت پمپ هم کاهش پیدا میکنه که خوب نیست

ممنونم بهمن جان. (اتفاقاً همون اول که تاپیک زدم , منتظر بودم شما تائید کنید چون میدونستم خودتون هم این کولر رو دارید  :wub: )

در آناندتک هم یکی از کاربران این روش توصیه کرده بود:

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2160081

یه روش دیگه هم بود که دیشب دیدم و گفته بود وصلش کنید به یکی از پورت های usb2 پایین مادربرد که برای اتصال پنل جلوی کیس هستش! البته تاکید کرده بود که مسئولیتش با خودتون...

به نظر منم روش مستقیم منطقی تر بود.

خیلی خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنونم بهمن جان. (اتفاقاً همون اول که تاپیک زدم , منتظر بودم شما تائید کنید چون میدونستم خودتون هم این کولر رو دارید  :wub: )

در آناندتک هم یکی از کاربران این روش توصیه کرده بود:

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2160081

یه روش دیگه هم بود که دیشب دیدم و گفته بود وصلش کنید به یکی از پورت های usb2 پایین مادربرد که برای اتصال پنل جلوی کیس هستش! البته تاکید کرده بود که مسئولیتش با خودتون...

به نظر منم روش مستقیم منطقی تر بود.

خیلی خیلی ممنونم

اختیار دارید

البته این که گفته وصل کنید به پورت USB احتمالا منظورش کانکتور USB کولر بوده نه پاور پمپ و فن ها. چون این کولر یه کانکتور USB هم داره که برای انتقال اطلاعات به نرم افزار Chill Control همراهش باید وصل بشه به USB مین برد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من هم همه اتصالات این کولر رو به برد وصل کردم و وقتی سرعت فن کم و زیاد میشه سرعت پمپ فرقی نمی کنه . الان این نرماله دیگه و مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

بله محمود جان اگر کنترل ولتاژ کانکتور مین برد رو غیر فعال کرده باشید که همیشه 12 ولت بده و سرعت فن ها رو با نرم افزار خود کولر کنترل بکنید سرعت پمپ تغییر نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اختیار دارید

البته این که گفته وصل کنید به پورت USB احتمالا منظورش کانکتور USB کولر بوده نه پاور پمپ و فن ها. چون این کولر یه کانکتور USB هم داره که برای انتقال اطلاعات به نرم افزار Chill Control همراهش باید وصل بشه به USB مین برد

ویرایش

بله کاملا درسته دوباره خوندمش همین که شما میگی هست

همون cpu header 

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بله محمود جان اگر کنترل ولتاژ کانکتور مین برد رو غیر فعال کرده باشید که همیشه 12 ولت بده و سرعت فن ها رو با نرم افزار خود کولر کنترل بکنید سرعت پمپ تغییر نمیکنه

ممنون . پس مشکلی ایجاد نمیکنه  واسه مین برد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون . پس مشکلی ایجاد نمیکنه  واسه مین برد ؟

من خودم قبلاً همه رو وصل کرده بودم به مادربرد.

الان روشی که گفتم هم تست کردم تفاوت خاصی نداره جز اینکه در حالتی که برق رو مستقیم میگیری پمپ همیشه با برق 12 ولت کار میکنه.حتی با Chill Control هم وقتی رو مود سایلنت میذاری باز هم pump speed با سرعت ثابت کار میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من خودم قبلاً همه رو وصل کرده بودم به مادربرد.

الان روشی که گفتم هم تست کردم تفاوت خاصی نداره جز اینکه در حالتی که برق رو مستقیم میگیری پمپ همیشه با برق 12 ولت کار میکنه.حتی با Chill Control هم وقتی رو مود سایلنت میذاری باز هم pump speed با سرعت ثابت کار میکنه

خب منم همینطوریه دیگه . رو سایلنت هم که میزارم باز سرعتش فرقی نمی کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
خب منم همینطوریه دیگه . رو سایلنت هم که میزارم باز سرعتش فرقی نمی کنه

پمپ رو به مادربرد وصل کردی؟ یا مستقیم به پاور؟

اگه به مادربرد وصل کردی باید سرعت تغییر کنه 

لینک به دیدگاه

دوستان مال من هم تغييرى در سرعتش نميكنه. هميشه دائم حدودن 2850 هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
پمپ رو به مادربرد وصل کردی؟ یا مستقیم به پاور؟

اگه به مادربرد وصل کردی باید سرعت تغییر کنه 

اره به مادربرد وصل کردم . ولی واسه من همیشه رو 3000 چسبیده

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان درستش اینه که پمپ همیشه رو حداکثر ئورش کار بکنه و به همین دلیل تو نرم افزارش هم گزینه تنظیم فقط برای سرعت فن ها وجود داره. سرعت پمپ فقط در صورتی ممکنه کم بشه که همه کانکتور ها به مین برد وصل باشند و کنترل اون سوکتی روی مین برد که بهش وصل شده در حالتی غیر از حالت ماکسیمم ولتاژ باشه. مثل وقتی که فن CPU بهش وصله و با توجه به دمای CPU دورش رو کم و زیاد میکنه. در اون حالت چون ولتاژ کانکتور کم میشه و پمپ هم به همون کانکتور وصله بنابر این ولتاژ دریافتی پمپ هم کمتر از 12 ولت میشه و دورش پایین میاد

لینک به دیدگاه

دوستان درستش اینه که پمپ همیشه رو حداکثر ئورش کار بکنه و به همین دلیل تو نرم افزارش هم گزینه تنظیم فقط برای سرعت فن ها وجود داره. سرعت پمپ فقط در صورتی ممکنه کم بشه که همه کانکتور ها به مین برد وصل باشند و کنترل اون سوکتی روی مین برد که بهش وصل شده در حالتی غیر از حالت ماکسیمم ولتاژ باشه. مثل وقتی که فن CPU بهش وصله و با توجه به دمای CPU دورش رو کم و زیاد میکنه. در اون حالت چون ولتاژ کانکتور کم میشه و پمپ هم به همون کانکتور وصله بنابر این ولتاژ دریافتی پمپ هم کمتر از 12 ولت میشه و دورش پایین میاد

اونوقت بهمن جان خطرى نداره؟ يعنى با بالا و پايين شدن سرعت پمپ به مكانيزم دستگاه آسيب نميرسه؟ اگه پمپ قطع بشه به نظرت سيستم خودش خاموش ميكنه؟ مثل موقعى كه فن CPU از كار ميفته؟

يه وقت نصفه شبى سيستم رو دانلود - ما هم در حال ديدن هفت شهر عشق در خواب - CPU هم در حال تبديل شدن به ذغال 90% كربن نشه.

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اونوقت بهمن جان خطرى نداره؟ يعنى با بالا و پايين شدن سرعت پمپ به مكانيزم دستگاه آسيب نميرسه؟ اگه پمپ قطع بشه به نظرت سيستم خودش خاموش ميكنه؟ مثل موقعى كه فن CPU از كار ميفته؟

يه وقت نصفه شبى سيستم رو دانلود - ما هم در حال ديدن هفت شهر عشق در خواب - CPU هم در حال تبديل شدن به ذغال 90% كربن نشه.

بله آرمین جان خطر داره . به خاطر همین هم گفتم درستش اینه که طوری وصل نکنیم که دور پمپ پایین بیاد. و بهتره برق پمپ اصلا مستقیم از پاور بیاد تا همیشه 12 ولت ثابت باشه  ;)

لینک به دیدگاه

بله آرمین جان خطر داره . به خاطر همین هم گفتم درستش اینه که طوری وصل نکنیم که دور پمپ پایین بیاد. و بهتره برق پمپ اصلا مستقیم از پاور بیاد تا همیشه 12 ولت ثابت باشه  ;)

ممنون بهمن جان از راهنمايى خوب و مثل هميشه حرفه ايت. چه قدر خوبه كه تورو داريم. @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه پمپ مستقیم وصل میشه,واقعاً تاثیر زیادی هم در خنک کردن cpu داره؟ یا من خواب نما شدم!

قبلا که مستقیم به مادربرد وصل کرده بودم دما بین 38 تا 34 در نوسان بود ولی الان 28 تا 31 یا نهایتاً 32 هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون بهمن جان از راهنمايى خوب و مثل هميشه حرفه ايت. چه قدر خوبه كه تورو داريم. @};- 

لطف داری آرمین جان ارادتمندیم  :lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اینکه پمپ مستقیم وصل میشه,واقعاً تاثیر زیادی هم در خنک کردن cpu داره؟ یا من خواب نما شدم!

قبلا که مستقیم به مادربرد وصل کرده بودم دما بین 38 تا 34 در نوسان بود ولی الان 28 تا 31 یا نهایتاً 32 هستش

احتمالا پمپ با 12 ولت کار نمی کرده که باعث شده جریان مایع خوب انجام نگیره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...