رفتن به مطلب

رونمایی از پورشه جدید "تک‌آرت"

gheysar1364
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

شرکت تیونینگ تک‌آرت از محصول جدید خود در نمایشگاه ژنو 2013 پرده‌برداری کرد. این مدل یک نسخه دست‌کاری شده پورشه 911 کاررا 4S است.

به گزارش پرشین خودرو، این نسخه که از یک رنگ سبز به شدت جذاب بهره می‌برد، مجهز به بسته جدید طراحی آیرو است که شامل یک کاپوت مشکی، بال جلو، کناره‌های تزئینی و بال عقب برجسته است.

خودرو همچنین از یک بال عقب دم اردکی بهره می‌برد و سیستم اگزوز آن مخصوص مسابقات رانندگی است و لوله‌های اگزوز دوقلو در عقب خودرو، باعث جذاب شدن چندین برابر طراحی بدنه در بخش عقب شده‌اند. همچنین یک سیستم افزایش ارتفاع نیز برای خودرو قابل انتخاب است که انتهای جلوی مدل را تا 60 میلی‌متر بالا می‌برد. خریداران می‌توانند از بین چرخ‌های آلیاژی 20 یا 21 اینچی، یکی را انتخاب کنند.

تک‌آرت برای اتاقک خودرو نیز تودوزی تزئینی زیبایی در نظر گرفته است و همچنین می‌توان سفارش ویژگی‌های دیگری مثل دنده مشکی، فرمان اسپرت چرمی آلکانتارا سه لبه و یا رنگ‌آمیزی شخصی را داد.

57354_753.jpg

57355_773.jpg

57356_601.jpg

57357_303.jpg

57358_137.jpg

57359_239.jpg

57360_563.jpg

57361_892.jpg

جنوب نیوز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
پورشه انويديا اديشنه! B)

:clapping: 

ولی خیلی رنگش جیگره :دی

من بودم برای تبلیغ جی فورس تایتان از این استفاده می کردم.

راستی به کیلومترش نگاه کنید 50 تا 50 تا میره بالا ماشینیهای وطنی 10 تا 10 تا :دی

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سرعت تو این ماشین ها مهم نیست می گذارند اون پشت این وسطیه بالا پایین می پیره باحالتره .... :D

این لامبورگینی رو دیدید با اون معرفی ماشینش اینم نیگاه کنید اصالت خودش رو حقظ کرده ندید به هرکی بگی میگه پورشس... :-SS :x

دمش گرم با این رنگ بندی و استیل :big bug:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...