رفتن به مطلب

خریدار بست پلاستیکی کولر Transformer 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض سلام و درود

آقا بست های فن کولر Green Transformer 3 من پاره شده و دیگه زاپاس هم ندارم

اکثر نمایندگی های گرین اینجا و تهران را زنگ زدم هیچکس این بست ها را برا فروش نداره :(

این شکلیه بست هاش :‌http://lioncomputer.ir/uppic/images/z74rmsenrpyl9x373ua.jpg

از دوستان کسی هست داشته باشه 4 تا دونش رو بهم بفروشه ؟؟؟

ممنون و متشکر

ویرایش شده توسط Mason Hower
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گلم تا چند لحظه دیگه می بینی بچه ها مدلش رو ساختن و بهت پیام میدن و یا آدرس معدنش رو بهت میدن

تو یه پست دیدم برای مینی که نصف شده پیام دادن عکس رو بگذار که اگه بشه درستش کنیم !

بچه های لیون خیلی تکن

ایشالله پیدا بشه

جهت آپ :)

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم

تماس بگیرید با شرکت گرین و بهشون عنوان کنید . به نظر بنده شرکت گرین همیشه دنبال راه حل مسلائل مشتریهاش هستش

88911378

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود دوست گلم

تماس بگیرید با شرکت گرین و بهشون عنوان کنید . به نظر بنده شرکت گرین همیشه دنبال راه حل مسلائل مشتریهاش هستش

88911378

اگر اشتباه نکنم یک اعلامیه دم در قسمت خدمات گارانتی شرکتشون بود نوشته بودن آسیب فیزیکی رو هم خدمات میدن ولی نمیدونم شامل چی بود !

واقعا دمشون گرم.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوست گلم تا چند لحظه دیگه می بینی بچه ها مدلش رو ساختن و بهت پیام میدن و یا آدرس معدنش رو بهت میدن

تو یه پست دیدم برای مینی که نصف شده پیام دادن عکس رو بگذار که اگه بشه درستش کنیم !

بچه های لیون خیلی تکن

ایشالله پیدا بشه

جهت آپ :)

ممنون از پاسختون دیگه در اوج نا امیدی بودم چون بی سیستم شدم و لنگ 4 تا دونه بست پلاستیکی هستم

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم

88911378

سلام آقای حسینی

تماس گرفتم گفتند خبرم میکنند حالا کی الله اعلم فعلا که بخاطر 4 تا بست پلاستیکی بی سیستم شدم

لینک به دیدگاه

برادر 2 تا کارتو را میندازه؟

من 2 تا دارم

ممنون از لطفتون آقا حمید 4 تا دونه میخوام با دو تا احتمال زیاد لرزش خواهد داشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون از پاسختون دیگه در اوج نا امیدی بودم چون بی سیستم شدم و لنگ 4 تا دونه بست پلاستیکی هستم

آقا چند تا بست نا امیدی نداره و راحت میتونی چیز دیگه جایگزینش کنی!

مثلا سیم مفتولی متناسب با اندازه این بست ها رو با روکش دولا کن و بچین و به جای اینها راحت استفاده کن!

لینک به دیدگاه

آقا چند تا بست نا امیدی نداره و راحت میتونی چیز دیگه جایگزینش کنی!

مثلا سیم مفتولی متناسب با اندازه این بست ها رو با روکش دولا کن و بچین و به جای اینها راحت استفاده کن!

اگه بچه هایی که این کولر را دارن لطف کنند اون 4 تا اضافه ای که تو پکشون هست را به بنده بفروشن ممنون میشم

اینجوری هم یه لحظه ظهر تست کردم با مکافاتی اما باعث شد کل سیستم بلرزه :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اگه بچه هایی که این کولر را دارن لطف کنند اون 4 تا اضافه ای که تو پکشون هست را به بنده بفروشن ممنون میشم

اینجوری هم یه لحظه ظهر تست کردم با مکافاتی اما باعث شد کل سیستم بلرزه :blink:

منم بست روی کولر تو امضام مثل بست کولر شماست!وقتی از بین رفت از اون راهی که گفتم استفاده کردم.

ولی یکی از دوستان خوبم یکی از این کولرها داره و ازش سوال می کنم موجود بود براتون می گیرم.

لینک به دیدگاه

منم بست روی کولر تو امضام مثل بست کولر شماست!وقتی از بین رفت از اون راهی که گفتم استفاده کردم.

ولی یکی از دوستان خوبم یکی از این کولرها داره و ازش سوال می کنم موجود بود براتون می گیرم.

مرسی از محبتتون :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش منم به علت بی پولی کارت گرافیک ندارم . رو سیستمم

تازه مشکل اینجاست که 100 تومن دادم کارت گرافیک خریدم که فقط بتونم اینترنت برم اما از بد روزگار سیستمم کارت گرافیک پایین رو هم قبول نمیکنه

کاملا درکت می کنم عزیز

لینک به دیدگاه

داداش منم به علت بی پولی کارت گرافیک ندارم . رو سیستمم

تازه مشکل اینجاست که 100 تومن دادم کارت گرافیک خریدم که فقط بتونم اینترنت برم اما از بد روزگار سیستمم کارت گرافیک پایین رو هم قبول نمیکنه

کاملا درکت می کنم عزیز

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...